logo

Kayıp 2. Bölüm izle

Özet: Aldığı talimat üzerine içi giderek de olsa paraları yakan Fahri, onu izlemekte olan Mehmet tarafından hazırlıksız yakalanır. Mehmet, Leyla’yı arayarak Kerem’in yerini bulduğunu ve en kısa zamanda onu getireceğini söyler. Bu haber Leyla ve aile için büyük ümit kaynağı olur. Kafasına dayanan namlu eşliğinde Mehmet’i Kerem’i sakladıkları depoya götüren Fahri ecel terleri döker. Depoya geldiklerinde ise karşılaştıkları manzara hem Mehmet hem de Fahri için büyük sürpriz olur. Falko tarafından tuzağa düşürülen Mehmet ölümle burun burunadır.
Aysel demiş ki;
Neden açmıyor videonu?
06.08.2016 - 23:51
0   0

Sanie demiş ki;
Kayip guzel bir dizi beyeniyorum hér bolumu sabirsiźikla bekliyorum Tsk dizi deki artisleri iyi secmisler
02.10.2013 - 20:39
0   0

Azra demiş ki;
Kayıpa bayıldım, inşallah rating nedeniyle kaybolup gitmez. Galip Derviş başlasın, Kayıp devam etsin, Güzel Çirkin bitmesin lütfen. Birbirine benzeyen dizilerden bıktım, izlemiyorum.
26.09.2013 - 21:51
0   0

lost demiş ki;
Bence hikaye su: Ozlem'in daha once varos bir hayat yasadigini dusunuyorum, Falko Ozlem'e asik ama Ozlem para/kariyer vs ugruna onu terk eder. Zannedersem bu Falko hapse dusunce olmus olabilir. Ozlem'in daha sonra Kemal ile sevgili oldugunu ogrenen Falko ondan intikam almak icin cocugu kacirir. Anlamadigim kisim ise, aslinda cok zeki bir insan olan Mehmet'in, Kerem'in dis fircasi ve taragindan DNA alip eve gonderilen kesik parmakla karsilastirmayi akil edebilip, depodaki her seyde parmak izleri olmasina ragmen, oradan delil toplayip adli tiptaki kayitlarla karsilastirmamasi garip degil mi? Mesela caydanligin kulpunda elbette parmak izi vardi, kibrit yine adamlar tarafindan kullanilmisti, parmak izlerinden zaten hapse dusmus olan kisilere ulasabilirdi. Yine de hic fena degil dizi. Roza'ya katiliyorum, Falko kesinlikle Kadir'le isbirligi yapiyor, olan biteni ondan haber aliyor, bu durum ve dayinin karisini oldurdugu daha ilk bolumden belliydi. Cinayeti Kerem'in gordugunu ve gunlugune yazdigini dusunuyorum, gunlugunu Kadir okudu ve depoyu ozellikle sectiler diye dusunuyorum.
23.09.2013 - 08:04
0   0

Roza demiş ki;
Dizi daginik bir puzzle. Birlestirmesi bir okadar zor. Her an her seyden süpheleniyor insan. Bence patron Kadir. Okadar cok sebebi var ki. En basta kiskanclik. Gözünün önünde kendinin yasayamadigi lüks ir hayat. Asalik kompleksi,para... Falkonun aileyle bir derdi var belli. Bence falkoyla Kadirin yollari kesisti. Ikisininde isine geldi Keremi kacirmak. Bir anlasma yaptilar. Falkonun birinci amaci aileye aci cektirmek. Kadirin ise derdi para. Falko kendinden yasca kücük ve tecrübesiz oldugu, kücümsedigi icin alayci alayci "patron" dedi telefonda. Ilk fikir Falkodan gelmis olmali. Aileyi arastirdi. En zayif ve sorunlu halkayi secti.
22.09.2013 - 08:10
0   0

melis demiş ki;
bir yanisligi düzelteyim ,mehmet leyladan deil özlemden cok süpheleniyor bende özlemden ve dayidan süpheniyorum .özlem bilhassa girdi sirkete ama ne amacla?
21.09.2013 - 12:38
0   0

melis demiş ki;
dizide hemen herkesten süpheleniyor ve hepsinin bir sirri var yeni oyucularda eklendi dahada süpheli artti ama mehmet leylaya ve cocugun dayisnin üstünde cok duruyor cünkü ikiside cok rahatsiz sorulardan.oyuncular gercekten mükemmel bilhassa mete horoz harika oynuyor....
21.09.2013 - 11:19
0   0

Pepper demiş ki;
Oglum Nerede? Oglum Yok? Oglum Kayip? Yok;sadece Kayip.
21.09.2013 - 04:34
0   0

Harun demiş ki;
tek kelime ile mükemmel !!
21.09.2013 - 03:43
0   0

Selin demiş ki;
Kizin nerde dizisinin degisik bir versiyonu olmus, oyuncular farkli ama suana kadar senaryo ayni nerdeyse..
21.09.2013 - 03:18
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler