logo

Fatih Harbiye 3. Bölüm izle

Özet: Davetsiz misafir olarak mahalleye gelen Macit, Fatih’te sert rüzgarların esmesine sebep olacaktır. Güven problemi yaşayan Şinasi, Neriman’ı kendisinden uzaklaştırmaya başlar. Kafası karışık olan Neriman, Şinasi’nin baskılarından bunalmıştır. Aynı durum Pelin ve Macit arasında da yaşanmaktadır. Duyguları karışık olan Macit de, Pelin’in sürekli baskısı altında iyice sıkılmıştır artık. Aslında tüm bu yaşananlar Macit ve Neriman’ ı daha çok birbirlerine itmeye başlar. Kerim Arca, yeni kuracakları şirketin başına Macit’i geçirmeyi düşünürken, Selim bey tarafında gelen farklı teklif tüm dengelerin değişmesine sebep olur. Bu arada, Neriman, kendisi ve ailesi için çok değerli olan bileziğini kaybettiğini fak edince panik yaşar. Kimseye belli etmeden durumu çözmeye çalışırken, Fahriye verdiği fikir ile Neriman’ın planlarını tamamen değiştirecektir.
ESGER demiş ki;
COK GUZEL bir film ben saikayi yeni goruyorum
18.11.2013 - 17:04
0   0

))) demiş ki;
hmm guzelmis ben bu diziyi ilk kez seyrediyorum guzel
19.09.2013 - 08:19
1   0

Burcu demiş ki;
Nerimani canlandiran oyuncu cok güzel iyi bir oyuncuda ancak bu role hic uygun degil cocuk gibi masumiyeti temsilen secildi belki ama olmamis.En azindan kiyafetleriyle biraz olsun deistirilebilirdi aksine kiyafetlerle iyice kücültülmüs. Replikler cok kötü su bileklik olayi falan cok sacma ne bu anne yangindami ölmüs hic birseyi kalmamis bu kiza tek yadigar kelimesi 10 kere geciyor dizide. Ayrica kadin karakterler ne kadar acinasi bir halde zenginide fakiride,roman bugüne uyarlanmis bu cagda kadar ayaklari yere basmayan kadin görmekten cok sikildim ben bu dizilerde.
19.09.2013 - 07:03
0   0

fatos demiş ki;
Adam ve Msfıgo arkadaslara seslenıyorum bılmemek ayıp degıl sorumayıp ôgrenmemek ayıp !!!der atalarımız ben 30 yıldan berı yurt dısında yasıyorum kendımı bıldım bılelı vatandan uzak gerı kalmıs ulkeler bence avrupa demek ! bu yuzden sayenızde dızınjn adıyla bagalatıyı ogrendım tsk ler
18.09.2013 - 03:47
0   0

adam demiş ki;
O zamanki yillarda Fatih Semti ve Harbiye Semti sakinlari ve farkli yasam bicimleri,asklari ve üzüntüleri ...v.s., En önemlisi Kadinlara muameleninm her iki toplumda siyah ve beyaz gibi farkliliklari!!!!! Esasinda cok fazla birsey degismemis:( (( ULU ÖNDERIMIZ Türk Kadinlarina haklarini bircok Avrupa Ülkesinden daha önce verdi.Ama heyhattt hala bunu bilmeye kadinlarimiz var:(((((( Yani sadece Istanbuldaki 2 semtin ismi!!!
17.09.2013 - 19:55
0   0

MSFIGO demiş ki;
Fatos, romana göre, neriman ve sinasi doguyu ve birazda gericiligi temsil eden fatih mahallesinde kaliyorlar, macit ise batiya özenen harbiye semtinden geliyor. nerimanda fatih mahallesinin baskisindan kurtulmak ve daha cok modernligi temsil eden harbiye ilgi duyuyor. Onun icin Fatih (sinasi ve nerimanin mahallesi) Harbiye (Macit) romanin ismi
17.09.2013 - 17:35
0   0

MSFIGO demiş ki;
ben nerimanin o cekik gözlerini cok cekici buluyorum. Fizik de yerinde. Hele o gece giydigi elbisesiyle, saclariyla ve göz makyajiyla bayagi göze carpmisti.
17.09.2013 - 00:28
0   0

fatos demiş ki;
diziyi cok beyendim neriman soguk olsada farkli bi yapisi var ama konusu na diyecek yorum yok muthis olmus elinize saglik lutfen kisa kesmeyin diziyi !!! ayrica dizi in adiyla hic bir bagla ti kuramadim ne alaka ? aciklarmisi iz fatih harbiye?????
17.09.2013 - 00:06
0   0

sacide demiş ki;
Zevk meselesi...Ben cirkin bulmuyorum cok cocukca buluyorum.Bana göre cirkin Zengin Kiz Fakir Oglandaki "BIRICIK" karakteri..SEKSENLERDE "NAZLI" karakteri hele XIV.LUI peruklu saci:((( UEK' daki SONGÜL ODEN veeee HATICE SENDIL (güzel olabilir ama buzzz..gibi soguk oldugu icin insanin icine birsey oluyor izlerken;.((((( Mesela ordaki SULTAN cok daha güzel:))) NETICE ZEVKLERLE RENKLER TARTISILMIYOR:)))Ancak Neriman kücük yasina ragmen basarili:) Yolu acik olsun..Herkese iyi seyirler:).
16.09.2013 - 16:09
0   0

denizzz demiş ki;
dizi çok güzel ama kız çok çirkin ya izlememe zevkimi bozuyor, başka kız bulamamışlar mı tamam çok güzel olmak zorunda diiil ma çirkinde olmamalıydı.. tip çok fena:( yakışmıyor role..
16.09.2013 - 00:57
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler