logo

Lale Devri 117. Bölüm Sezon Finali izle

Özet: Toprak, kendisini vuranın Zümrüt olduğunu itiraf etmiştir. Çınar, Necip’in suçsuz olduğunu duyunca çok rahatlar. Artık Çınar’ın tek dileği Zümrüt’ün yaptıkları yüzünden hapse girdiğini görmektir. Necip ve Zümrüt mahkemeye çıkarlar. Ilgaz Ailesi Zümrüt’ün tutukluluk kararını beklerken, Zümrüt mahkemede Toprak’ın ifadesini geçersiz kılacak bir yol arar. Diğer yandan Çınar, yeni şirketlerinin açılışına Necip’in de katılması için ne gerekiyorsa yapar. Bu sırada Zümrüt’ün çevirdiği başka bir oyunu öğrenen Toprak, bu oyunu Çınar’dan gizlemek için kolları sıvar. Toprak, Çınar’ın içinde yanan intikam ateşinden korkmaya başlamıştır artık!
ferd demiş ki;
Ben Fatih Harbiyeyi severek izliyorum bunu seyretmem bundan böyle.Zaten YGA dakiler geliyormus.Daha neyi uzatacaklarsa????Fragmanda Sultani gördüm...
14.09.2013 - 22:50
0   0

mira demiş ki;
Esas YESIME hayranlik duyman anormal bir durum.Esas o sagliga zararli ve Türk Aile yapisina ters ahlaksiz,yalanci ve iftiraci bir karakterdi.O gittikten sonra onun kadar olmasa bile kalanlarda cok düzgün karakterler degildi.Sen begenmiyorsan izleme ve baskalrinada mani olma!!.Herkes kendi bilir.Ayrica eski YGA dakiler buraya gelecekmis ve Hatica Aslan ogluyla Londraya gitmis.Gül Onat ayrilmis ve Toprak ölüyormus:(( Yani dizi yamali örtü olmus!!Daha nesini devam ettireceklerki???
10.09.2013 - 16:00
0   0

kemal demiş ki;
laleleden sonra begenmedim diziyi hadi yesim var di bayildim kiz olarak lanet olsun oda diziden cikti tamamda kardesim bu dizi nasil devam ediyor hala ben yesim ciktiktan sonra izlemeyi kestim sizde artik kesin izlemeyi o zaman final yapmak zorunda kalcak dizi resmen sapikti bazi cocuklarda izliyor ve iyi degil cocuklar için kaldirin diziyi insanin midesi bulaniyor hala nasil izliyorsunuz bu saçma amaci olmiyan hikaysi olmiyan bir diziyi
15.08.2013 - 07:51
0   0

taner demiş ki;
lanet olasi dizi bitemedi gitti yaaa...
09.08.2013 - 16:42
0   0

ece demiş ki;
ayyyy yeter artik final yapin su diziyi daha ne kadar uzatacaksiniz?
22.07.2013 - 17:30
1   0

fatma demiş ki;
merhabalar ve de elveda canlar....geçtiğimiz hafta sonu tam bir dönüm noktasıydı ya da olmalı!tıpkı karne günü gibi...her haziranda karne aldıktan sonra koca bir yılı gözümüzün önünde canlandırırdık. bizi üzen,korkutan ,güldüren,sevindiren önemli anları sanki tekrar yaşardık.ve gelecek yılın daha iyi olmasını diler,yaptığımız hatalardan ders aldığımızı düşünürdük. artık akıllandığımızı ya da uyandığımızı iddia eder ve kendimize söz verirdik(tabi içimizden).bunun heyecanı bile ayaklarımızın birbirine dolaşmasına yeterdi.hem uzun bir tatilin başlaması hem de büyüdüğümüzü farketmek müthiş bir şeydi.daha güçlü olmak,daha fazla sorunun üstesinden gelebileceğini düşünmek....... artık bir bardağa ıslatılmış(kök salması için) ince bir dal değil,kökleriyle toprağa tutunmuş bir fidan olduğunu bilmek tarif edilemez bir duruştur.umarım gelecek sezon LD nin bunalımlı,kişiliksiz ve kimliksiz karekterleri de biraz büyür.ağlamaklı,beceriksiz, şuursuz ifadeler seyretmek zorunda kalmayız.yaz tatili sonunda boy atmış,kemikleri güçlenmiş ve gülüşleri olgunlaşmış kişiler(çocuklar) izlemeyi arzu ediyorummmmm.tüm AVŞAR FİLM ekibine sunulur....naçizane fikrim ve de arzumdur. dizi izleyicisi fatma iftiharla sunar.....NOT:haaa mümkünse hapishane ve hastane bölümleri de olmasa fena olmaz..
18.06.2013 - 23:52
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler