logo

Lale Devri 113. Bölüm izle

Özet: Kaza yapan Çınar’ı yanan arabadan bir türlü çıkaramayan Azra, zamana karşı yarışmaktadır! Bu sırada Zümrüt de fenalaşmış, sesini kimseye duyuramamaktadır! Ambulanslar yoldadır, ancak Çınar da Zümrüt de ölümle pençeleşeceklerdir! Çınar’ın hastaneye kaldırıldığını öğrenen Toprak, soluğu yanında alır. Bu sırada Kerem de Zümrüt’ün durumunu öğrenince şoke olacaktır. Azra ise kazaya sebebiyet vermekten tutuklanır! Çınar taburcu edilir, ancak morali çok bozuktur. Bu sırada Reyhan da Çınar’la çok sert bir konuşma yapar. Toprak aralarının gerilmesine çok endişelenirken, Çınar’ın sürprizi Reyhan ve Toprak’ı şoke edecektir. Çınar’a çocukları geri alacaklarına dair söz veren Necip, Zümrüt’ü alt edecek bir plan kurmaya başlamıştır. Zümrüt’ün karşısına çıkan Necip’in acımasız teklifi, Zümrüt’ü tam anlamıyla köşeye sıkıştıracaktır!
elnara demiş ki;
benim secile bir mesajim var. Biz Azeriler kendimizdeyik, asil siz rus kizlarini gorende az qala kendinizi itiresiniz. bizim erkekler onlara surtmekden bikib, ama siz qaninizi onlarin qanina qatmakdan hele Suleymanin devrinden bikmadiniz. turklerin bir-birleri ile soz kavqasi etmesi cox gulunc. biz turk sinemalarina ve dizilerini seyr edirik. oradaki oyuncular baresinde ne ise bir fikir bildirmek bizim hakkimiz. o ki qaldi "yuzsuz" sozune yuzsuze yuzsuz derler.
01.07.2013 - 12:05
0   0

Azeri kizi demiş ki;
Nigarin tum soylediklerine katiliyorum. Ayrica onun turkceyi bu kadar gozel bilmesine ve mukemmel bi yorum yapmasina ragmen onu yanlis anlamaniz ve suclamaniz cox sacma. Kiz hakli ya. Reytinq icin simdi de boyle yarisma bashladilar mi? Artik bu diziyi izlemiyorum. Sadece yorumlarlla kifayetlenicem. P.S. Azeri sanatci tanimadigini kururla soyleyen yorumcuya ise cox okumayi, oyrenmeyi ve dunyagorusunu genislendirmeyi tavsiyye ediyorum.
13.05.2013 - 06:18
0   0

ferda demiş ki;
Dizide sular durulmuyormus tokatlar havada ucusuyormus. NECIP Bey,Ikbal hnma TOKAT atmis:-((( .Hem oyuncular hemde izleyiciler Sosyal Medyada imza topluyorlarmis Dizi bitsin diye.....Yeni Fragmanda karayilan Zümrüt tabancayla Topragi sirtindan vuruyor:(( Yani kallesce denir ona.((
12.05.2013 - 23:08
0   0

fey demiş ki;
Bir dizi için Azeri kardeşlerimizi kırmayalım lütfen, değmez!!! Onlar bizim dizilerimizi benimsedikleri için izliyor ve yorum yapıyorlar. Ve şunu da unutmayalım ki, Azeri kardeşlerimizin sanata bakış açıları müzik bilgileri bizlerden katbekat üstündür. Okuma yazma ve kitap okuma oranı da bizlere bin basar.
12.05.2013 - 20:36
0   0

nurcan demiş ki;
Secil Arkadas hakli diger Arkadas cogunluk KARA derken onun israrli bir sekilde BEYAZ demesi ve HAIN ve KÖTÜ insanlari abartili savunmasi anormal ve düsündürücü...
12.05.2013 - 09:23
0   0

pinar oguz demiş ki;
Toprak iyice sacmaladi yani..Program yapmismis kaanla birlikte piknige gideceklermis..inar hastaneden yeni cikiyor evde dinlenmesi gerek dedigi lafa bak..Senaristler artik sonlara yaklastikca iyice sacmaladilar..
12.05.2013 - 01:36
0   0

nigar demiş ki;
Yazık yaa.Doğrular ne kadar da yakıcı oluyormuş. Beni suçladığınız fanlığı çok primitiv fikir sahibliyi hesab etdiyim için(Hevesle fanlık yapanlar kusuruma bakmayın.Subjektiv fikrimdi.),kimseye, o cümleden de, Yeşim karakteri ve onun başarılı canlandırıcısı olmuş Serenay hanıma hiç bir zaman fanlık yapmamışam. Ben sadece oyunçu ve rol hakkında kendi fikirlerimi ifade etmişem. Oya Tekin ise,ne sanatçı,ne de kritik deyil. Binlerle evdar kadınlardan biridi. Kendi,ilk yazısında itiraf etdiydi.Evde boş oturmuşken Hürriyetde blok açıb da fikirlerini bölüşmek fırsatından yararlanıb.Aynı işi siz ve ya başkaları da yapa biler.O fırsat her kes için açıktı. O ki qaldı Oya Tekinin fikirlerine, Sizin,benim ve ya başka birilerleninkinden daha deyerli,özel deyil. Aynı sıradadı.Hem de taraflıdı. Bir de sizin Azərbaycan sanatcılarından kimseni tanımamanız bizim yalnışımız deyil. Bizim kendi kanallarımızdan başka,ABD-nin de,Türkiyenin de,Rusiyanında, Ukraynanında, Gürcüstanın da(Dünyanın nerdeyse tüm ülkelerinin) kanallarını izlemek ve fikir bildirmek (dillerini bilirsek)fırsatımız var. O yüzden, yalnız kendi starlarımızı deyil, diyer ülkelerin de ünlülerini tanıyor,onlar hakkında fikirlerimizi ifade ede biliyoruz. Sizin de aynı fırsata sahib olmanızı dilerim. Elbette ki,İstersenizse.Yazdıklarımı da dikkatle okusaydınız, "yüzsüz" ifadesini sanatçıya deyil (gerçi Selen hanımın yapmağa uğraştığı rolun sanatla alakası yok, olsaydı, nerdeyse her sevilen dizilerin esas oyunçularını ödüllendiren egitim kuruluşları onu da bir ödüle layik görürdüler, ne ise), reyting için o tartışmayı sifariş vermiş yapım kuruluşuna deyinmişem.Kusura bakmasınlar,ama yapılana başka izah yoktu. LD dizisini önceden çok merakla izlerdim. Ama şimdiki süjetin son derece sıkıcı ve yapmacık tarzı ve zorla Toprak karakterinin dizinin en önemli personajıymış gibi sunulmaya uğraşılmasını seyr etmek, net.- de özet olarak izleme seviyyesine inib. Sadece bu karmaşa hikayeni nasıl bitirecekleri (şimdilik) merak doğurur. Hiç rahatsız olmayın,böyle devam ederlerse, o merak da iter ve "Zuzu", "Azrail" kelimelerini bol-bol sarf eden bir kaç arkadaştan savayı(hatta onlardan da bir çoku artık yazmıyor) kimse şu sitede LD dizisine dair bir yorum yazmak isteyinde olmayacak. Hakikat söylerken ise,tek karşılık, karşılık için yapanların saldırısı oluyor. Sayqılarla.( P.S. ben Azərbaycanlı olmağımla iftihar duyuyorum(Azərbaycan--Oğuz ərənlərinin mekanı,ülkesi menasını bildiriyor).Ama milli mensubiyyetimi, siteye gönderdiyim e-mail ünvanımı tehciz etmekle öyrendiyiniz için, "karşılık" konusunun kokusu nerden geliyor,acaba?!)
12.05.2013 - 00:33
0   0

Azerka demiş ki;
secil deyelim ki ,onun yapdigi hataydi.bes yaxsi sizin elediyiniz yaxshidi ? yaxshi bir sheymiw kimi govsunuzu gere-gere "biz hic azeri sanatci tanimayiz"demek dogru bir wey mi ?sizin once oz sehvlerinizi gorun ,sonra basqasinda sehv axtarin .bu arada haminin adindan da daniwmayin ,menim butun turk dostlarim ekseriyyet AZERI SANATCILARI TANIYIR !!!
12.05.2013 - 00:26
0   0

Azerka demiş ki;
secil,onun yapdigi dogru deyil deyelim ..bes yaxsi sizinki dogrudur ? govsunuzu gere-gere iyi bir sheymish gibi"biz hic azeri sanatci tanimayiz"demek dogru birshey mi ? siz once ozunuzdeki sehvleri gorun ,sonra bashqalarinda sehv axtarin ..!!!
12.05.2013 - 00:23
0   0

nigar demiş ki;
Yazık yaa.Doğrular ne kadar da yakıcı oluyormuş. Beni suçladığınız fanlığı çok primitiv fikir sahibliyi hesab etdiyim için,kimseye, o cümleden de, Yeşim karakteri ve onun başarılı canlandırıcısı olmuş Serenay hanıma hiç bir zaman fanlık yapmamışam. Ben sadece oyunçu ve rol hakkında kendi fikirlerimi ifade itmişem. Oya Tekin ise,ne sanatçı,ne kritik deyil. Binlerle evdar kadınlardan biridi. Kendi yazısında itiraf etdiydi.Evde boş oturmuşken Hürriyetde blok açıb da fikirlerini bölüşmek fırsatından yararlanıb.Aynı işi siz ve ya başkaları da yapa biler.O fırsat her kes için açıktı. O ki qaldı Oya Tekinin fikirlerine, Sizin,benim ve ya başka birilerleninkinden daha deyerli,özel deyil. Aynı sıradadı.Hem de taraflıdı. Bir de sizin Azərbaycan sanatcılarından kimseni tanımamanız bizim yalnışımız deyil. Bizim kendi kanallarımızdan başka,ABD-nin de,Rusiyanında, Ukraynanında, Gürcüstanın da(Dünyanın nerdeyse tüm ülkelerinin) kanallarını izlemek ve fikir bildirmek (dillerini bilirsek)fırsatımız var. O yüzden yalnız kendi starlarımızı deyil, diyer ülkelerin de ünlülerini tanıyor,onlar hakkında fikirlerimizi ifade ede biliyoruz. Sizin de aynı fırsata sahib olmanızı dilerim. Yazdıklarımı da dikkatle okusaydınız, "yüzsüz" ifadesini sanatçıya deyil (gerçi Selen hanımın yapmağa uğraştığı rolun sanatla alakası yok, olsaydı, nerdeyse her sevilen dizilerin esas oyunçularını ödüllendiren egitim kuruluşları onu da bir ödüle layik görürdüler, ne ise), reyting için o tartışmayı sifariş vermiş yapım kuruluşuna deyinmişem.Kusura bakmasınlar,ama yapılana başka izah yoktu. LD dizisini önceden çok merakla izlerdim. Ama şimdiki süjetin son derece sıkıcı ve yapmacık tarzı ve zorla Toprak karakterinin dizinin en önemli personajıymış gibi sunulmaya uğraşılmasını seyr etmek net. de özet olarak izleme seviyyesine inib. Sadece bu karmaşa hikayeni nasıl bitirecekleri (şimdilik) merak doğurur. Hiç rahatsız olmayın,böyle devam ederlerse, o merak da iter ve "Zuzu", "Azrail" kelimelerini bol-bol sarf eden bir kaç arkadaştan savayı(hatta onlardan da bir çoku artık yazmıyor) kimse şu sitede LD dizisine dair bir yorum yazmak isteyinde olmayacak. Hakikat söylerken ise,tek karşılık, karşılık için yapanların saldırısı oluyor. Sayqılarla.
11.05.2013 - 23:39
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler