logo

İntikam 18. Bölüm izle

Özet: Yağmur’u Rüzgar’dan kıskanan Emre, pişman olacağı bir karar veriyor. Hem Rüzgar’ı hem de Emre’yi kurtarmaya çalışan Yağmur fena halde köşeye sıkışmıştır. Çünkü içinde bulunduğu şartlarda her ikisini de kurtarması mümkün değildir. Şahika, abisini kurtarması için Cemre’ye baskı yapar. Ondan, Barış’ı abisinin lehine ifade vermeye ikna etmesini ister. Barış ise Hakan’a Rüzgar’ı parmaklıklar ardına gönderebilecek o geceye ait delilden bahseder. Şahika, Haldun’u hakimi etkileyip, oğlunu kurtarması için baskı yapar. Yağmur ise Hakan’ın yardımı ile Arsoylar’ın evini on line izlemeye başlar. Evde tutsak hayatı yaşayan Emre’nin sinirleri çok bozuktur. Yağmur’un sürekli bahanelerle yanından gitmesine çok bozulur. Üstelik eve yatmaya giden Yağmur’u veranda da Rüzgar ile görünce kıskançlık krizine girer. Mahkeme günü ise sinirler iyice gerilir. Duruşmada Emre’nin yanında olacağına söz veren Yağmur gecikir. Barış’ın ifadesi ise beklenenin dışında gelişir. Hem Emre’yi hem de Rüzgar’ı kurtarmak için harekete geçen Yağmur tehlikeli bir oyuna kalkışır. Rüzgar ve Yağmur’un konuşurlarken ki yakınlıkların kıskanan Emre pişman olacağı bir karar verir.
nazli demiş ki;
oncelikle dizini beyendiyimi soylemeliyim.dizide hosuma getmeyen yagmurun american filmlerini hatirlatacaq sahneleri.yani,siyah elbiseler icinde dovusmesi,ne isterse yapmasi.gece gunduz demeden rahatca her isini basariyla tamamlamasi bir az abartili geliyor. a bi de yabanc diziden alindigi rahatliqla his ediliyor.siz ne dusunuyorsuz arkadslar
22.06.2013 - 18:08
0   0

Berran demiş ki;
Azra hnm ben size katilmiyorum. Zira Rozanin yazdiklarini bende okudum ve katildim.Kendisi zeki ve dikkatli bir yorumcudur. Bilhassa detayciligiyla meshurdur. Merak ediyorum hangi hususlari "hicbir sey bilmemis ve hicbirsey anlamamis" ????? Lütfen aciklarmisiniz??? Zira indirect benide bagliyor.zira ben o yoruma katilmistim.Lütfen yanlis anlamayin tartisma cikarmak gibi niyetim yok.Sadece merak benimkisi.Anlayisiniza simdiden TESEKKÜRLER....
13.05.2013 - 09:43
0   0

ROZA demiş ki;
Evet AZRA ben hic birsey bilmiyorum,hatta ben gerizekaliyim, anca bu kadar anlayabiliyorum. Bu senin icin bir problem teskil ediyor mu acaba?
12.05.2013 - 18:01
0   0

Azra demiş ki;
roza siz hiç bi şey bilmiyorsunuz ki, hiç bi şey anlamamışsınız doğrusu. Tekrar izleyin baştan bence...
12.05.2013 - 13:21
0   0

Berran demiş ki;
sevgili Roza yazdiklarina katiliyorum.Veee...Rüzgari hala sevmesi konusundan ben daha öncede yazdigimin arkasindayim!!! Seninde belirttigin gibi; Hatta DERIN ile ilk karsilastiklarinda dudak-dudaga öpüsmelerini yadirgamistim;-(( Zira onlar ayrildiklarinda resmen kücücük cocuklardi..onca yil gectikten sonra ne A$K nede ME$K olur:-((( Bu gercek disi nir yaklasim!!!! DERIN'i uzaklastirilmasi gerekiyor.Zira Yagmurun planlarini iatemiyerekte olsa zorlastiriyordu burnunu herseye sokarak...Roza bu aksam BEYAZ'da Engin HEPILERI (Hakan) konuk olacakmis:)) Dizi sikmadan iyi bir tempoda devam ediyor. yani SAKIZ gibi uzatmadan!! Bunda Yabanci Diziden uyarlanmasinin cok tesiri var..Herkese iyi pazarlar ve kucak dolusu sevgiler:))..
11.05.2013 - 02:55
0   0

roza demiş ki;
Ben Yagmurun gizli kameralarla sahikanin evini gözetlemesini dogru bulmuyorum. Her insanin bir özel hayati olmali. Madem gözetliyor,Haldunun yagmurun babasini ölmesinde parmagi oldugunu duydu/gördü,bu kayiti polise götürsün yagmur. Ama yoo olmaz,ozaman intikam dizisi olmaz:)). Dizi basladigindan beri merak ettigim hakan yagmura neden derin demiyor? Biz izliyecilerin kafasi karismasin diye mi acaba? :)). Hakan yagmura diyor ki hala Rüzgari seviyorsun. Ne sevgisi allah askina? Yagmurlu Derin ozaman kücücük bir kiz cocuguymus. Aradan yillar gecmis. Bu bölüm hic alnlam veremedigim sahnelerden biri Yagmurun bilezigini rüzgarin odasinda düsürtüp kapüsonlu sweatshirt'ü alanin yagmur oldugunu düsündürmek ne manaya geliyor simdi? Ikinci bir sahne emre bir imzayi kacirdi hangi ara mahkemeden yakalama emri cikti? Mübarek mahkemeler yildirim hiziyla calisiyor galiba:). Derinide gördük bu bölüm,kisada olsa bile. Dern en cok sevdigim karekter. Bu hafta reytinglerde gayet güzel. Ama bizim site sakinlerinin intikama ilgisi azaldi galiba:((.
10.05.2013 - 23:37
0   0

Garli demiş ki;
Gunka ne gozel soyledin. Ama Insan kendini durduramak kotuluk fitretinden degil ki. Sermayenin mechanismi zaten bu. Sirkrtler neden elele verip boumege karar verirler? cun zenginlik kudrettir, kudrette rekipleri mehve ediyor. Arsoylar duramazlarki. Dursalar rekipler bas kalkizarlar.
10.05.2013 - 23:15
0   0

gunka demiş ki;
insanin adaletsizliye uramasi cok kotu bir sey.Yagmur intikamindan uzaklasmak isterken her seferinde Arsoylarin yapdigi cirkin emellerin sahidi oluyor ve bundan dolayi kendini durduramiyor.((((
10.05.2013 - 04:47
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler