logo

Karadayı 30. Bölüm izle

Özet: Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti... İşlemediği bir cinayet yüzünden Kara ailesinin babası, Nazif idam hükmü aldı... Mahir o gün vazgeçti kendinden, hayatından, sevdalarından, yarınlarından... Tek yolu vardı artık. Gerçek katili bulup, adaleti sağlamak ve babasını darağacından kurtarmak. Darağacına giden bu yolda önünde bir de imkansız bir aşk var.
Nasser-Land demiş ki;
Harika Bir matrix dizisi.cancazlarim&Ma mafi
22.08.2013 - 14:33
0   0

ROZA demiş ki;
KARADAYI 31. Bölüm Özeti Mahir, Feride'nin sözleriyle gözlerini açar. Feride yüreğinin sesini susturmak için Mahir'den kaçar. Mahir ise bu sihirli anın gerçek olup olmadığını anlamak ister. Mahir'in, sağlık durumu sebebiyle, babasının duruşmasına katılmasına izin verilmez. Turgut Feride'nin kalemi kırmasını beklerken herkesi şaşırtan bir sürpriz olur. Duruşmada Kara ailesinin kaderini çizecek gergin anlar yaşanır. Turgut bir tuzak kurar. Mahir'in bir kabadayı olduğu Feride'nin gözünde tescillenir. Eli kolu bağlanan Mahir hastaneden kaçmaya karar verir. Ancak yoluna Turgut çıkar. Mahir ve Turgut ilk defa kıran kırana karşı karşıyadır!
10.05.2013 - 23:42
0   0

ROZA demiş ki;
KARADAYI 31. BÖLÜM TÜYOLAR: Necdet, İbrahim için kazdığı çukura kendisi düşüyor. Turgut, Bülent’i ve Mahir’i suçlu gösterecek oyunu başlatıyor. Bülent’i ihbar ediyor. Doktorlar izin vermese de Mahir mahkemeye katılıyor. Kader, mahkemede olay günü neden adliyede olduğunu anlatıyor. MAHİR: Benim babam katil diil! FERİDE: Nasıl katil diil?! Daha önce de kayınbiraderini öldürmedi mi? Yasin ile Mahir planlarını yapıyorlar. Mahir, hastaneden kaçmaya çalışıyor. Ancak beklenmedik biri daha orada...Turgut... sıcak sıcak...
08.05.2013 - 18:55
0   0

ROZA demiş ki;
Hic anlam veremedigim bir kac sahne oldu. 1.feride ve turgut arabada konusurken feride neye,nicin tepki gösterip arabayi durdutup turguta sorgu sual ve sülayman savciyi baska biri öldürmüs olabilir mi? Tavirlar. 2. Bahar ve feride karsilasmasi. Anlik ayaküstü,ani ve ici doldurulmamis. Sarildilar ve bitti. Bahari oynayan oyuncu basarisizdi bu sahnede. Inandirilicigi hic yoktu,duygularini geciremedi bana. Gerci duygu gecirecek replikte yoktu ya.3. Feride,turgut ve melih karsilasmasi. Išinlanir gibi melihin belirmesi ve birden ortadan kaybolmasi. Feride lavobadan ciktiktan sonra melihin -abla kendini iyi hissediyorsan benim acilen gazeteye dönmem gerekir demesi cok mu ZOR olurdu? Gercekten cok tuhaf bir sahne olmus o sahne. Otel önünde personel ve otel müsterileri cekimi tam bir FACIAYDI. Ne panigi yansitabilmisler ne de yardimi. Bu bölüm senaryo,kurgu cok kopuktu. Anlamsiz hizli gecisler,gereksiz konusmalar cok rahatsiz etti izlerken. Ayrica bu tecavüz olayi turgutun kötülügünün heyecanini yok etti. Savci ve dava konusunu cok basitlestirdi. Turgutun cinsellikle ilgili problemini ara ara vurguladilar. Hatirlarsaniz evine cagirdigi hayat kadinina feride diye hitap etmesi,kendisinede askeri bir rütbe ile hitap ettirmesi. Turgut savcinin takintilari var,psikolojik sorunlari var,sanirim ailevi meselelerden kaynaklaniyor. Hani ta ilk bölümlerde her carsamba ziyarete gittigi darülacezede yatan kisi ile sanirsam alakali. Anne,baba varsa kardesleriyle alakali. Turgut her ne kadar annem,babam öldü dese ile?
08.05.2013 - 01:09
0   0

mira demiş ki;
Buda bwnim YANIT!!!!!! Murad muradoglu, yorumunu tesadüfen okudum ve bayildim:))) Binlerce kez yüregine saglik!!! Hakikatin adeta dibini yazmissin...Seni ayakta alkisliyorum. ..Hele Yurtdisinda yasayan bizler icin gercekten utanc verici bir durum;( Bizi sevmeyenlerin ekmegine yag sürüyoruz. Ve yazdigin gibi hemen-hemen tüm Dizilerde ayni sekilde..Evraklar manupüle ediliyor, cildirtan ISKENCE sahneleri, yalan söyleyen Doktorlar, KATIL Savci, satin alinan HAKIM,KATIL BELEDIYE BASKANI (HAPISHANEYI Ciftligi gibi kullaniyor..Gardiyan onun Adami ve yardimcisi eski SUBAY emeklisi (Ölüm Makinesi )v.s., v.s., tüm tüm bunlara bir D U R !! diyecek yokmu?? Tarihi carpitiyorlar diye ...KI, aslinda dogru...MYY'yi kaldirtiyorlar.Tüm bunlara NEDEN mani olamiyoruz?Dünyaya rezil-rüsva ediliyoruz ..... Her hafta yüzlerce YERLI MALI(Kendi ürettigimiz "GECE YARISI EKSPRESI" izliyoruz veya REKLAM Sirketleri ürünlerini satsin ve diziyi finanse edebilsin diye tüm Dünyaya REZIL RüSVA oluyoruz:( Murad Kardes parmaklarina saglik! mümkünse tüm Dizilerin yorum sayfasina gönder yazdiklarini ..RTUK anca RAKI Bardaklarina takmis sadece ona konsantre oluyor...Sevgiyle kal ve kalin.
08.05.2013 - 00:09
0   0

mira demiş ki;
Gecen bölümden Murad Arksdasin yorumunu paylasmak istedim !!! Murad Muradoglu demiş ki; nasil iki yuzluleriz biz ..40 sene once ceklen Turk ve Turkiye dusmanliginin islendigi nefret dolu .bir yabanc yapim film olan meshur Gece Yarisi Ekspresi iicin Milletce isyanlar ettik..ama gunumuzde, gelin gorun hemen hemen butun Turk TV dizilerindeki mapushane sahneleri , mekanlar dekorlar mahkumlara yapilanlar o filmden cok daha beter ... ne istir insan boyle kendini nasil rezil eder...RTUK Raki - bira - cigara ile ugrasacagina bu ise el etmali !! Dunya izliyor bunlari 03.05.2013 - 04:27
08.05.2013 - 00:02
0   0

Berran demiş ki;
Ben Mehmet Salih konusunda munure Arkadasa katilmiyorum. Onlar bir CETE olusturmuslar. Tipki bir zamanlar SUSURLUK kazasinda oldugu gibi; Devlet ve Mafiöseler PAKT kurmuslar;-((( ADA'daki gizli Bölmede bulunan LISTE taaaa...gerilere dayaniyordu mazisi!!! Ayrica fERIDE koskoca Hakim olmus bulundugu kurumun en saygin ve sorumlulugu yüksek makaminda...Hala annesi babasi herseyine karisiyorlar. Gitmeyeceksin,-yapmayacaksin- davet etmeyeceksin ve sakin haaa..affetmeyeceksin v.s., v.s., deli sacmaliklari:-( Veya benim ona verilecek kizim yok !!!!! derken Babasi Anneside ARI sokmus suratli Feridenin beline gelen boydaki Adama turgut'a kizini adeta PE$KES cekiyor!!! Feride bir karari ile insanlari ipe göndermek icin kalem kiriyor...Bunlar hicbir seyin farkinda degil.Kizlarina ERGEN muamelesi yapiyorlar...Benim seyrederken bu kadar müdahele edilmesinden boguldum adeta:-((( Bir Arkadas cok güzel karsilastirma yapmis. EZEL'e hic benzemedigini:-( EZEL gibi DIZI 1000 yilda bir gelir :-((((((( IYI GECELER.....:-)))
07.05.2013 - 23:51
0   0

eser demiş ki;
@munure arkadas, bence teorin yanlis. Bu bölümü henüz izleyemedim ama feridenin babasi kimseden emir alip veya tehdit edilip biseylere zorlanacak bir adam gibi gelmiyor bana. bastan beri hem Turgut hem cetin onu memnun etmek icin ugrasiyor vede emirlerinin hepsini yerine getiriyor. Bence melihin karisi Kayinbabasininda dahil bu islere kimlerin bulastigini ögrendi, kocasina belki söylemeye gitti o arada tartistilar kadin düstü öldü, onlarda bizi ihbar edersen bizde senin karini öldürdügünü söyleriz gibi bir tehditde bulundular. Baska türlüsü sacma olur. Turgut savciyi sevmemesi ise pis islerin nekadar icinde oldugunu ondan baska kim daha iyi bilebilir. Yani bukadar iyi tanidigi adam öldürdügünü, öldürttügünü bildigi birine kizini emanet edermi? Karisi bunlari bilmiyor, Turgutu hala temiz bir savci saniyor. Ó yüzdendee Mahirden üstün görüyor tabiki. hangi Anne olsa Turgutu secer bence..su Kurbaga öpücünü cok merak ettim, mutlaka izlemem lazim diziyi..
07.05.2013 - 21:26
0   0

munure demiş ki;
birde feridenin babasi bircok sahnede cetin'den, turgut'tan ve bu pis islerden aslinda hoslanmiyor gibi gosterildi.en son karisina ''turgutla feride olmaz sakin bu konuda kimseye umut verme'' gibi bir konusma edince artik bu adamin bu islere melih yuzunden bulastigini dusunuyorum.melihin karisi yaman bir gazeteciymis ya mutlaka cetinle turgutu silah vs.kacakciligini ogrendi.bunlarda farkedip melihle karisi birlikte gece vardiyasinda calisirlarken bir sekilde karisini kazayla oldurmesine neden oldular.artik hirsiz mi sanmasini sagladilar ne yaptilar bilemem.turgut yapmistir yine planlari tabiki...mehmet saim bey'de melih hapse girmesin,adlari lekelenmesin,politik hayati bitmesin diye bunlara boyun egdi ve ellerine dustu.bu yuzdende melihi hic affedemiyor diye dusunuyorum. bakalim
07.05.2013 - 18:59
0   0

efkarli25 demiş ki;
Son bölümde mantiksiz bir durum daha var.Polis Mahir'in getirdigi dosyayi savci Turgut'a veriyor Turgut'ta Feridenin yaninda yardimcisina dosyayi bulmasi icin azarliyor.Peki Feride polislere sorup dosyayi Turgut'un aldigini ögrenemiyecekmi.?Olaylar durmadan kötü adamlarin lehine gelismekte dizinin heyecanli olmasi icin normal fakat dozunu iyi ayarlamak lazim artik SIKICI olmaya basladi.
07.05.2013 - 15:28
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler