logo

İntikam 17. Bölüm izle

Özet: Hapishaneye giren Emre, burada ölüm tehditleri alıyor ve saldırıya uğruyor. Emre, hapishanededir. Şahika oğlunu oradan çıkartmak için her yolu dener. Tek ümidi de Cemre’dir. Ona, korulukta gördüğü kişinin robot resmini çizdirir. Ortaya çıkan çizim Rüzgar’a çok yakındır. Barış abisini korumak için, Cemre’yi aldığı ilacın etkisi ile kafasının karışık olduğuna ve korulukta kimsenin olmadığına inandırmaya çalışır. Yağmur, Emre’yi görmeye gider. Ancak Emre’nin durumu iyi değildir, tehdit edilmektedir. Hakan, Rüzgar’ı şehri terk etmesi için ikna etmeye çalışır. Yağmur ise, kamuoyunu olumlu yönde etkilemek için yazar Seçkin’den yardım istemeyi önerir. Şahika araları kötü olduğu için sıcak bakmaz ama Hakan onu ikna eder. Seçkin, olayları Emre’nin lehine yazmak üzere Şahika ile anlaşır. Hikaye korulukta 3. bir kişinin daha olduğu üzerine kurulacaktır. Emre, hapishanede saldırıya uğrar ve hastaneye kaldırılır. Altan tarafından tehdit edilen Şahika, Emre’nin tutuksuz yargılanmasına uğraşır. Tek amacı hastaneden tekrar parmaklıkların ardına girmesini engellemektir. Barış, abisini korumak için Seçkin’e Cemre’nin o gece ilaç aldığını ve korulukta kimseyi görmediklerini söyler. Cemre’nin tanıklığı tehlikeye girer. Şahika ise Rüzgar ile görüşmeye gelir.
Berran demiş ki;
Tesekkürler sevgili HEZAL:) Bende ayni sekilde tüm arkadaslarin ve senin yorumunu zevkle okudum yüreklerinize saglik:) Ne yaptin SEKSENLERI seyredebiliyormusun baska Sitelerden??? NE CEKTIIIIIN TÜRKIYE, SEKSENLERDE ???? YAZIIIIK:((( Ayni sekilde NELER CEKTIN KIIIZZ .SAHIKA ??? KIRMIZI SACLI CILLI DOKTOR SEVGILIN CIKIVERDI KARSINA KIZZZ YAZIIIIIIK:-)))))) IYI PAZARLAR VE SEVGILER.:)).
05.05.2013 - 11:35
0   0

seli demiş ki;
Barış eynen Yağmur Atacana oxşayır...Ele bil əkiz tayıdı
04.05.2013 - 15:33
0   0

deryaa demiş ki;
ya butun bolumu begendim ama en sonundaki dovusme sahne neydi boyle ya guldurmek icin mi cektiler bu sahneyi?oyle yapmacik birsey olamaz ya.beren saat gibi oyuncu bunu mu oynayamiyor?bakmak istemedim ama baktim 2kere bunlar ciddi olamazlar ya
04.05.2013 - 07:07
0   0

Hezal demiş ki;
yagmurun kirmizi tayti cok konusulmus twitteri salamis elestiri cok yapmislar yakismamis diye..ben Baris icin uzuldum abisi icin nasilda endiselendi yavrum nasil korktu abisine nasilda sahip cikti,sevgilisini kaybetti ama olsun iki kardesin birbirlerine tutulmalari guzel bir davranisti..Haldunun oyunculugu daha inandirici bende begeniyorum birde hakan iyi oyuncu. sahika,asli,Ruzgar,oyunculuklari pek mukkemmel denilemez..Ruzgar bu rol icin hic uymamis zaten.yagmurla nerdeyse ayni yastalar belki yagmurdan 2 yas buyuktur diyelim nedense cocukluk asklarina bakilinca Ruzgar simdi cok yasli gorunuyor..Berrancim senin ve herkesin yorumlarinizi zevkle okudum elelrinize saglik haftaya intikamda gorusmek dilegiyle ,,sevgiler...
04.05.2013 - 05:27
0   0

Garli demiş ki;
Yamur planladi Ruzgari gondersin Swisse. Zaten o plan yenildi eceba hic bir plan B yokmimis? Ruzgar gitmedi ama yamura bu yenilmeden hic bir ziyan dokunmadi. Yamurun el ayaginda asla uyum ve ahenk yok ama her zaman supermanlik yapip herseyi hel ediyor. Bir tek damnan dama ucmasi kaldi bu hanimin. Belki dam yerine daglarda gosmasi gerekiyor ayni Dila Hanimgibi (30 bolumu seyr edin). Yamur hem yumuruk atmada ve hemde finansda superdi. Haldun an azindan projelerden bahis ediyor, Yamurun sirketi Virtuel [ici bos] bir sirkete benziyor. Ah ki bu bolumden hic bir sey orgenemedim!
04.05.2013 - 04:17
0   0

Berran demiş ki;
lewiss Arkadasa katiliyorum..Sahikaya hala alaisamadim. bir bu kadar soguk ifadeli Hatice Sendil DILA HNM karakteri) vardi simdide SAHIKA. Esasinda Biografisi ve alt yapisi fevkalade. Arti cogu kez YÖNETMENLIK yapmis bir sanatci. Ama ZAFER ALGÖZ(HALDUN) tek kelimeyle cok güzel:) RÜZGAR galiba uckiyi seviyor hala???Gözlerinin altindaki halkalar cok belirgin:(( Ben onu artik pek tutmuyorum:((Sevgili Sezzy ve sevgili Roza yorumlarinizi zevkle okudum.Yüreklerinize saglik:)) IYI PAZARLAR...
04.05.2013 - 03:09
0   0

lewiss demiş ki;
Valla su Yagmur'u (Derin Celik aslinda ) bir kiskaniyorum (!) sormayin . Kadinin 10 parmagi 10 marifet . Adam dovuyor , azarliyor, silah kullaniyor , milyonlar harciyor, kandirmadigi , yasadigina pisman etmedigi yok , yok , yalisi parmak isirtiriyor , habire yalan soyluyor , zeka fiskiriyor , cevirmedigi entrika yok amaaaaaa hic kimse yakaliyamiyor . Pes . Sahika desen kagittan kesilmisler gibi mimik yok , sadece agzi oynuyor , evde 20 cm pabuclarla dolasiyor sanki misafir lige .gelmis gibi . Bu dizide en sevdigim oyuncu Hakan ve Haldun rolundekiler , cok iyi oyuncular vede diziye renk katiyorlar . Ruzgar ise iyi oyuncu ama nedense ifadesi , gozleri hep bir galyon whisky icmis gibi . Ancak bu dızıde her kes cok şık , mekanlar guzel ama dayanılmaz kadın Yagmur hep basarılı , kahraman , yenılmek nedır tanımıyor , sıktı .
03.05.2013 - 15:41
0   0

Berran demiş ki;
Merhabalar Arkadaslar, diziyi tam seyredemedim. Son günlerde INTERNET gercekten problemler yapiyor:((( Kanallarin WEB sahifeleri bile cok yüklü oldugunda sihhatli loaden yapamiyorlar..kesik-kesik seyrediliyor. Tabii ertesi gün Ddizi en super:)) Bu arada tesekkürler:) Selincim davetlerini ve cami ve SADIRVANI tabikki taniyorum. Meshur Türkiyenin medar-i iftihari ZUHAL YORGANCIOGLU 'nun orada ILK kücük Atölyesi vardi. Hikayesi oradan basladi Esinede bizim Banka vasitasiyla ALTIN IPLIK getirtirdik Rusyadan(ITHALAT SERVISI olarak) Bu arada GOMEZ'lerin RAFINE YAG katilmis YAG Skandalinada sahit olduk:(((( Türkiye icin ne kadar berbat bir durumdu.Evet canim o TURSUCUYU bende biliyorum:)) Hele bardakta suyunu icmekten cok hoslanirdim:) Elhamra Sinemasinin yikilmamasina cok sevindim.Birde IKBAL SINEMASI vardi FEVZIPASA BULVARINDA .Ondada ben Annemle ORFEO NEGRO'yu (ORFEO ed euridice)seyretmistim..Cok güzel bir filmdi.Gitari ile günesi dogdururdu. Euridice'nin kactigi figürde KADER'iydi:(( Tabii yenik düstüler ve kavusamadilar:((( Ben senin davetine icabet edecegim.Bende seni fuar a davet ediyorum ADA'ya veya deniz bisikletine binelim:) haa..ne dersin tabi ben arthroseli dizimle artik nekadar sürat yaprsak GÖL Gazinosundan bineri ADA'da inenriz OK??? :)))))))))) Benden bu hafta yorum yok INTIKAM icin. Bu bölümde Yagmuru biraz samimiyetsiz ve yapmacik buldum. Hele yumruk atma sahneleri cok amatörceydi ve ona yakismamisti. Sahte DERIN daha iyi yapardi. O zaten POLIS olarak oynamisti,Neyse Hepinizi sevgilerimle kucakliyorum.SELINcim unutma !! bak havalarda isindi haftaya FUARDAYIZ OK?Bak aklima ne geldi CAY BAHCESI de olabilir... galiba AKASYALARdi ismi? atesli SEMAVER ismarlar yaninda sosisli sandovic yeriz...Ne dersin????? KOCAMAN öpüyooooom :)))
03.05.2013 - 14:17
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Selin. Soyleye soyleye NE.mizi buraya getirdim. onbesinci bolume gelmis, hem de eli masali gelmis:))) Ama bu defa da sen kayboldun:((( Roza bak helva isini NE.ye kaptirmak uzeresin. NE.cim. Ciftliginde iyi ekip bicmeler de herseyden gecerim ama ciftligimden asla diye yazmak da niye:((( Belli ki bizden de gectin. Buraya artik ayda yilda bir ancak ugruyorsun. Hepinize sevgiler.
03.05.2013 - 13:58
0   0

sezzy demiş ki;
Gercek derin ince zekasiyla yine superdi:)) Hem Ruzgari supheli olmaktn kurtardi, hem de Sahikanin Ruzgar.i bicaklayan adama para verirken goruntulerini kaydetti. Yazar bountusunun da aklini basina getirerek yine masum bir insani karalamaktan vaz gecirdi. Belli ki Sahika hastahanedeki doktorla da kocasini aldatti. Adam bunca yil cikar icin de olsa bu evlilige nasil dayandi. O bile Sahikadan daha insafli. Selincim, Berran nerelerdesiniz??? Roza da yok. MSFIGO da sayfada beni yalniz mi birakacaksiniz:))) yorumlarinizi bekliyorum.
03.05.2013 - 13:49
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler