logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 72. Bölüm izle

Özet: Güney’in intikam hırsı, önüne çıkan herkesi yıkıp geçiyor. Güney’e öfkesi, Kuzey’in bugüne kadar Cemre’ye doğru bir adım atmasına engel olan bütün zincirlerini kopartır. Artık geriye dönüş yoktur. Kuzey’in gecenin bir yarısında ettiği evlenme teklifine, Cemre’nin cevabı çok net olur. Kuzey’le Cemre’nin aldıkları ortak karar, hayatlarında da bir takım değişimler yaratır. Kuzey, makara için başladığı işleri bitirmek üzere harekete geçer. Cemre de iş bakınmaya başlar. Zeynep’in sürpriz teklifiyle yeni bir ortaklık kurulur. İki oğlu arasındaki çekişmenin büyük bir düşmanlığa dönüştüğüne gözleriyle şahit olan Handan Hanım, Sami’den yardım ister. Ancak Güney’in intikam hırsı, önüne çıkan herkesi yıkar geçer. Sinanerler’le bağı koptuktan sonra kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Güney, yaşadıklarının faturasını etrafındaki herkese tek tek kesmeye kararlıdır. Bir silah alır. Demet’le Şeref’in nişan töreni, organizasyon işine girişen Zeynep’le Cemre için de önemli bir sınav olur. Nişan gecesi Ali, Kuzey’in hep aklındadır. Hüzünle mutluluğu aynı anda yaşar. Hüznünü paylaşacağı tek kişi Cemre’dir. Kuzey ve Cemre, hüzünle, özlemle birbirlerine yaklaşırlar. Nişana geç gelen Güney için gördüğü sahne, yıllar öncesinin rövanşı gibidir. Ama Kuzey gibi teslim olup, sessizce arkasını dönüp gitmez.
MSFiGO demiş ki;
Kuzey, Güney’i düşünmemeye çalışarak, yeni hayatını kurmak için adımlar atıyor. Güney mi Cemre mi diye düşündüğünde ise, artık Cemre daha ağır basıyor. Güney’in doğrulttuğu silahın namlusunda, kardeşi ve hiç sahip olamayacağı bir aşk vardır. Öfkesi çok güçlüdür ama, Kuzey’i elindeki silahtan daha etkili bir silahla yaralar. Güney’in her an patlamaya hazır bir bomba olduğunu anlayan Şeref, kötü olayların önüne geçmek için, önlemini alır. Gözü her an Güney’in üzerindedir. Güney, Sinanerler’i bitirme, Barış’ı hapse attırma palanlarını yürütürken, Kuzey, Güney’i düşünmemeye çalışarak, yeni hayatını kurmak için adımlar atar. Güney mi Cemre mi diye düşündüğünde, artık Cemre daha ağır basmaktadır. Öte yandan Deniz’den gelen bir mektup bütün dikkatini dağıtacaktır. Deniz gönderdiği mektupla Kuzey’e, Ferhat’ın katilinin kim olduğunun anahtarını verir. Cemre’nin doğum günü yaklaşırken, Kuzey, Cemre’ye hiç unutamayacağı bir hediye daha alır. Read more: http://www.kanald.com.tr/KuzeyGuney#ixzz2SaTPuMNr
07.05.2013 - 10:05
0   0

ROZA demiş ki;
BERRAN merhaba. Seninde yüregine saglik. Yarin icin keyifli pazarlar. Bir tüyo güney sinanerlere büyük bir oyun oynuyacakmis,cemre hidrellezde aglatan bir dilek tutucakmis. Kuzey seref komisere güney tirnaksiz da olsa benim kardesim dermis. Serefte güney buna degmez diyecekmis. Bakalim tutacakmi:) SEZZY survivorda ben kendimi fark ettim gönüllüler dokunulmazik kazandiklarinda seviniyorum. ( daghan ve irmakin gitmesini istedigim icin). Tuttugum kisiler Dogukan kisilikli oldugu icin ve duygu CADI oldugu icin:))
04.05.2013 - 21:52
0   0

ROZA demiş ki;
MSFIGO merhabalar. Evet sonlara dogru ne yazmistim,güneye biraz aciyorum. Cünki öbür yanim senin gibi düsünüyor,SECME SANSI vardi hep. Ama sunuda unutmayalim ece/melek karekterlerle bayagi oynadilar. Kuzeyin kiyafetine gelince espirili bir seklde yaklasmaya calistim. Son sahnede kuzeyin gömlegi patliyacakmis gibi duruyordu. Bunu nette bazi hatunlar cok sacma buldular ama benim icimi GIDIKLADI o gömlek:))). Yasi cok ama ruhu fazlasiyla genc olan benim gibi hatunlar o gömlekten memnun kaldilar. Poor man,rich man dan BERRAN bahsetmisti. Simdi benzemez kimse sanaya bakip keyifleneyim. Ben bu kadar bip lenen bir program görmedim:))
04.05.2013 - 19:01
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Roza ANALIZ'in cok güzel.zevkle okudum.Ancak hepsine katilmiyorum ayri mesele:)) zira GEREKCE olarak iyi bir SAVUNMA!!!!!!! Münazarasi icin zaman ve yer lazim. En önemli noktalar; Güneyin Annesine: benim elimi tutmayacaktin!!!özelestirisi cok iyiydi ve HAKIKATIn taaa kendisiydi:( 2) Esas caba gösteren, KUZEY'di tipki makaralar icin pratik Zekasini kullandigi gibi...3) GÜNEY #de hirsliydi ve sadece Annesi vardi arkasinda oda menfaati icindi.Tipki BALZAC'in belirttigi gibi; HIRS VE TAMAH BASLADIGI NOKTADA;SAF DUYGULAR SONA ERER........ tahsili oldugu icin firsatlari degerlendirdi ve Banunun askindan istifade etti. kuzey kadar iyi kalpli degildi ve Kuzeyi kiskaniyordu. daha sonra cemre girdi KARA KEDI gibi aralarina:))) GÜNEY hirsli oldugu icin duygulariyla hareket etmiyordu. kuzeyin onun icin hAPISTE yatmasi onu EzIK yapiyordu..Cemreninde Kuzeyi tercih etmesi daha cok acimasiz oldu. Tipki MERHAMET'te oldugu gibi ANNE ile BABA arasinda A$K yoksa Cocuklara aksi tesir ediyor. RECEP veya SAMI gibi Babalar ruhlarindaki tatminsizliklerini cocuklarindan cikariyorlar.:(( RECEP te SAMIDE askla sevdikleri 2. eslerinden dolayi degisime ugramaya baladilar.:)) O yüzden SEVGI cok önemli !! Bir Alman Sözü vardi."SEVGI VE ALAKADAN UZAK BÜYÜYEN COCUKLAR; YARINLARIN SEVMEYEN ANNE_BABASI OLURLAR:-(((((" Yüregine saglik sevgili Roza:)) Ayni sekilde MSFIGO'cum seninde yüregine saglik. sevgilerimle iyi hafta sonlari diliyorum:))
04.05.2013 - 15:41
0   0

MSFIGO demiş ki;
Roza, senin kuzeyin kiyim tarzina katiliyorum. bütün öbürleri ve en cokta kadinlar her bölümde degisik ceket, manto ve ayakabi giyerlerken, kuzey hep ayni mont ve pantalonla geziyor :) güney hakkindaki analizin süper olmus :) yalniz güney cok cabaladi kuzey hic bir sey yapmadi sözüne katilmiyorum. kuzey egitimli biri degil, makara isine güneyin torpiliyle girmis ama o is icin cabaladi. tabii ingilizce bilmiyor oda dogru hele may neym is north tekinoglu sözüne koptum resmen :D güney egitimi ve akliyla sinaner holdingte birseyler yapabilirdi ama banunun sayesinde bayagi yükseldi. basindan beri ebru hanim tarafindan sevilmedi. sanem arkadasin dedigi gibi güney bayagi karisik bir karakter. iyimi kötümü belli degil ama ben önceden demistim, hic bir karakter bu dizide ne cok iyi ne cok kötü. hepsi aslinda bir kurban. sonucta iki kardesin arasinda böyle bir kin ve nefret cok üzücü. bu sadece cemre yüzünden olan bir sey degil. basindan beri olan sey. evlat ayrimi, bedel ödemek, agir yük tasimak, hayal ettiklerini yasiyayamak bunlar insanlari bazen bozuyor. Rozacim, ben yine diyor herkesin secme sansi var. güney ezilmis olabilir, yük tasimis olabilir, bunlar dogru, ama yaptiklari hatalar cok. orda her zaman secme sansi olabilirdi. güney aslinda ne cemreyi, ne annesini, ne babasini nede kuzeyi baskalariyla paylasmak istemiyor.
04.05.2013 - 14:14
0   0

MSFIGO demiş ki;
Rozacim, bilmiyorum, senmi yazmistin, orijinal dediginiz (poor man, rich man) de kuzey karakterini oynayan kardesin öldürüldügünü. ordaki dizide parasi olan, okuyan, senatör olan abi, aslinda iyi biri. sevdigi kizla evleniyor ama ondan ayriliyor. boksör olan kardeste sabikali olan biriyle arkadas olyuror ve onun tarafindan öldürülüyor. bu katilde abi rolündeki adamin pesine düsüyor. galiba en sonunda oda ölüyor. onun icin bu dizi ayni bitecek diye birsey yok. konu benziyor am bizim dizi karakterler olarak daha farkli. legends of falls da mesela üc kardes var ve bir kiz. hepsiyle bu kadinin muatabi oluyor. james deanin filiminde yine iki kardes ve bir kadin. kuzey güneyde bunlarin bir baska versiyonu ama tam aynisi degil. senin dedigine bakilirsa, asil suclu sami gibi görünüyor, roza :) cünkü sami kötü davrandi ailesine. ama ona bakarsak samide kendi ailesinin (babasinin, kardeslerinin) eseri. ben yine insanlarin secme sanslari olduguna inaniyorum. güney bu durumlara düsmek zorunda degildi. sonucta akli calisan, okumus biri. sinaner holding olmaz ama baska bir holding olurdu. cemre olmaz baska, mesela melda yalgin olabilir. sonucta güney hatalarinin bedelini ödüyor. banuyla sevmeyerek evlendi ama onunla gercek bir kari koca gibi yasadi. kimse zorlamadi onu. karisini aldat kimse demedi. maden yapti, bari arkasindan dolaplar cevirmeseydi. güney birden yükseldi ve düstü. güneyin secme sansi vardi her zaman. o ortamdaki olan genclerin icinde en parlak gelecek güneyde vardi. kendine yine ceki düzen verebilir ama piskopat gibi silah alip onu bunu vurursa, bu onun sucu. sonucta güney iki kere katil oldu. simdi yine olma yolunda.
04.05.2013 - 00:29
0   0

sanem demiş ki;
ben Guneyin Kuzeyi oldure bilmesine inanmiyorum,kendini kuzeyin onunde oldure bilir ama Kuzeyi sevmeseydi Ferhati oldurmezdi.Cemre barisla evlenmek uzeriken kuzeyi arayip adresi vermezdi ,Guney Beyaz showa konuk olmustu,Beyaz ona sen kotu karektersin ya iyi karekter cozemedik, Guney'de aslinda Guney karisik bir karekter ve ben boyle rolleri seviyorum demisti. Kuzey saminin eseri,Guney'de handanin eseri:)))) dizinin birinci bolumlerini gozden gecirirsek Guney Kuzeyi olduremez,ama ben artik senaristlerden her sey bekliyorum,diziyi ne hale getirdiler.insanlarin karekterlerini annamiyorsun, bir gun iyi bir gun kotu, Guney Kuzeyden nefret ediyor ama onun canini kurtariyor.Parada gozu var saniyorsun bir kurus para almiyor,hemde okadar emegi vardi calismisti, Kuzey seviyor ama davranislari kotu onuda annamiyorsun iki kardes'de sorun var.
03.05.2013 - 12:34
0   0

ROZA demiş ki;
Güneye deginmek istiyorum simdide. Güney bir enkaz haline geldi ve bunun suclulari babasi,annesi ve kuzeydir. Sami cocuklugundan beri calismis,firini ekmek teknesine kendisini hapsetmis. Icine biriktirdiklerini karisindan ve cocuklarindan cikardi. Okumamisligin,cahilligin hincini aldi. Oglu Güneyden daha fazla aldi. Cünki güney okuyordu,dersleri iyiydi,kendi parasini cikarior,ayaklari üstüne basiyordu. Yalniz hayelleri büyüktü Güneyin. Saminin cizdigi cemberden cikti,samiye el acmadi. Kuzey sami gibiydi. Kavgaci,sinirli,yer dayagi otururdu. Ama güney öyle degildi. Saminin güneye garezi hirsi,babanin oglunu kiskanmasidir. Sonrasinda gelen kaza ile güney babasina kendisini ezmek icin firsat vermis,samide sonuna kadar kullanmistir bunu. Kuzey delikanli adam,evlat,ogul olurken,güney pislik,serefsiz,korkak olmustur. Ama asla bir ogul olamamistir. Güneyin söylediklerine karsi saminin susmasida bundandir. Biliyordur ki güney hakli! Saminin kurbanlarindan olan handan,kendi yasayamadiklarini güneyden beklemistir. Güney okuyup,kazanacak ve onu yasadigi cehennem hayatindan kurtaracak. Güney handanicin bir cikis kapisidir. Asla öncelikle bir evlat degildir. Handanin güneyi kayirmasinin temelinde güneyi sevmesinden cok bu olgu var. Zaten eski bölümlerde izledigimizde güneyin düsüsünde,güneyin ne hissettigi degil,handan tarafindan kaybedecekleri DILLENDIRILMISTIR! Aslinda baktigimizda bu aileye güney resmen üvey evlat konumundadir. Kiminin haseti,kimnn rüyalarinin anahtari,kimininde hirsinin hedefi. Güney bir enkaz,saminin,handanın,kuzeyin elleri ile ortaya döktükleri koca bir enkaz. Kuzey iceride yattiginin hesabini güneye yüklüyor. Samin bunu güneyin önüne koyup kuzeyi kayiriyor. Handan kendine kacis kapisi görüp,destek degil,köstek oluyor. Annesi,babasi kardesi el birligiyle Güneye bir bedel ödettiler. Kuzey hapisten cikti,güneye kinlendi. Sebep güney cemreyi almisti. Sami kinlendi,sebebp güney firina tikilmamisti. Handan kinlendi. Sebeb rüyalarina götürmemisti güney.. Güney o 4 yilin yükünü omuzlanir,kardesinin gelecegini yakan adam olmanin,kardesinin sevdigini almanin,katil damgasi yememesinin yükünü omuzlanir. Omuzlanirda TASIYAMAZ iste. Önce cemreyi birakir,sonra ailesini,sonra mahellesini,arkadaslarini vede ruhunu. Tutunmaya calistikca batarda batar. Simdi intikam almak ister yakmak,yikmak ister,cünki güneye kiyilmistir göz göre göre. Güney simaya diyor ki- ferhati vuran adami duyduktan sonra sevinmedin mi? Icin rahatlamadi mi? Acin dinmedimi hic? ISTIYOR KI birileri duysun,yaptigini görsün. Ama simayin cevabi ile kaliyor öyle... Ehh biraz aciyorum güneye. Bugrayi kutlarim,oyunculugu muhtesem. Yukarida uzun uzun yazdiklarimin hepsini bana hissettirdi. Hatta bu sezon bugranin oyunculugu kivanctan daha basariliydi..
03.05.2013 - 12:26
0   0

ROZA demiş ki;
KG ilgi gercekten azaldi. Yorumcularda bikti:)) neyse ben yazayim biraz. Ben Ay yapima sesleniyorum eger mali yönden dardaysaniz bir citlatin. Biz aramizda para toplar kuzeyi giydiririz:)). Gecen seneden beri o deri mont,artik yapisti adama. Kuzey istanbuldan samsuna uzun yol gidiyor,kuzey efendi otobüste montu cikarmiyor. Yetmiyor eve variyor, geciyor yataga uzaniyor,mont hala sirtinda. Dizi bitiminde Kivanctan o montu kaziyarak cikaracaklar:)). Ayni t-short,ayni pantolon,koktu adam be 2 senedir:)). Kuzeyin is adamlarinca dalkavukluk gördügü sahneye ne demeli? Bana yok artik dedirtti. Hadi yerel bir isletmede basarili oluyor Kuzey ama yurtdisi biraz abarti olmus! Kuzeyin konusacagi ingilizce - benim neym isss North Tekinson:)). Senarist hanimlar bazen kuzey karekterini nasil övdüreceklerini,yücelteceklerini sasiriyorlar. Sanki insanin bilgisi,üniversite egitimi ile dalga gectiler. Kuzey gibi hic bir is icin cabalamayan adam en tepelere cikacak,ingilizceyi bir kac ayda cözecek ( imkansiz,kuzeyimizde o kafa yok )Güney,Baris gibi insanlar batacak,cökecek. Sebep KÖTÜ olduklari icin.
03.05.2013 - 11:13
0   0

ROZA demiş ki;
Cemre kendine yakisani yapti ve evlilik teklifini kabul etmedi. MSFIGO öpüsme sahnesi hakkinda yazdiklarinda haklisin. Ayrica benim icin atesli bir öpüsme degildi. Güney KC ikilisini bu kadar erkenden öldürmez herhalde. Pesine takilan adam engeller. Ama güneyin finalde eline tekrar o tabancayi alip ve BOMM yapma ihtimali var. Kuzey ve cemre icin icimde biraz bir umut yeserdi:)). Belki yurtdisina gidip mutlu mesut yasarlar. Güneyin annesine ben senin ESERINIM demesi cok dogru bir lafti. Ahh Aynur ah korkarim ki sami eski sami olacak. Handan sami ve aynur arasinda hep karakedi gibi dolanacak. Aynur belkide samiyi terk edicek,amin! Sami hak etmiyor onu. Cemre aptal,ukala gördügü zeyneple is ortakligina soyunmasi tam KUMAGILLER olmus:)). ZC gereksiz bir sekilde samimi yapma calismalari HIC inandirici gelmiyor malesef. Banuya gelince bizim su dizilerdeki dogacak bebegi gizleme RITÜELI ne zaman biter acaba? Kuzey nisana gelip kendisi icin en önemli kisi olan cemreye bir merhaba bile demedi. Digerlerine öpüp sarildi. Sevdigi kiza uzaktan bir bakis atti. Ben kuzeyin bu davranisina uyuz oldum,kompleksli bir hareketti. Ayrica kuzeyin nisanda sözleri ve vücüt diliyle Aliyi hatirlatmasi olmadi. Yüzüklerin onun tarafindan takilmasina gurur duymali ve tesekkür etmeliydi. Demet benim kiymetlimdir muhabbetine girmemeliydi. Güneyde pöh pöh ne kadar gururlu adammis. Banulardan tek kurus almadan bosandi.Halbuki Güney calisti,cabaladi o sirkette bunca zaman. Eli bu kadar bos dönmemeliydi. Kuzeyde kardesligini yapip biraz para verdi. Gerci belli 50 bin tl Güney az buldu:))
02.05.2013 - 11:34
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler