logo

Lale Devri 111. Bölüm izle

Özet: Velayet duruşmasını kaybettikten sonra fenalaşan Toprak, düşük tehlikesiyle hastaneye yatırılmıştır! Çınar bir yandan Toprak’ın moralini yerine getirmeye çalışırken, bir yandan da Zümrüt’ün çocuklarının vasiyetini almaması için mahkemeye çıkmaya hazırlanır. Duruşma günü gelir çatar! Sıtkı ve Reyhan tanık olarak dinlenirler. Ancak Çınar’ın asıl kozu Necip’in ifadesi olacaktır. Çınar, Necip’in mahkemeye gelmesini beklerken, Necip’in aldığı bir haber, onu çok zor bir seçime sürükleyecektir. Zümrüt, davayı kazanmıştır! Çınar perişan olurken, Toprak onu güçlü durması için ayağa kaldırmaya çabalar. Ancak Zümrüt çocukları almak için geldiğinde, herkes göz yaşlarına boğulacaktır! Çocuklarını kaybetmeyi kabullenemeyen Çınar, onları görebilmek için yalıyı gözlemeye başlar! Toprak ise temyiz yolunun açılmasıyla umuda kapılmıştır. Toprak mutlu haberi vermek için Çınar’ı beklerken, Çınar’ın onu şoke edici bir sürprizi olacaktır!
nigar demiş ki;
Dünya nasıl da dönüb yerini buluyor.Bir zamanlar başka kadın uğuruna hasta çocuğunu Yeşimin elinden alıb,onu kapı dışı atan Çinar efendi, şimdi kendisi Yeşim gibi çocuğunu kaçırmalı oldu. Kendini melek sanan Toprak hanım efendinin cezasını verecek kişi bulunsa da,o kıza yaşatdıklarını bir-bir burnundan getirse adalet o zaman yerini tutar.Kerem de ablalarının katillerinin deyil, annesi ve yeyenlerinin yanında olsa daha iyi olar. Yalnız katil Necipi şovalye yapmalarına bir anlam vermek olmuyor.Kızının katilidi deye az daha öldürmek istediyi kişinin, liseli sevgilisişmiş gibi yakınında istemesi çok mantıksızdı. Umarım, bu sezon sonu dizini bitirirler.Her şey tadında iyi oluyor. Çok sevimli tatlıyı bile fazla-fazla yenek olmuyor.Zaten, en başından, bir sürü sorunlar yaşamış bir eserdi. Özellikle de senaryosu hep elişiri nedeni olmuşken, iyi davam edeceyine umutlanamıyor seyirci. En doğrusu, senaryo konusuna daha fazla dikkat ayırarak, tam hazırlıklı şekilde yeni bir hikaye için kolları sıvasınlar.Diziyi yapanlara daha mantıklı ve hayırlı işler, seyircilerine ise bu karmaşa hikayenin sonunu beklerken sabırlar diliyorum. P.S. Vaktiniz olursa, YooTube -de "Yeşimin kalbi" playlistini izleyin. Bir sıra deyerli parçalar tam manasıyla öyle yerini buluyor ki, oradakı kliplerde (özellikle de "Küçüyüm", "Anlamazdım", "Ama", "Ölüyüm müzarda deyilim", "Bazen" ve bir çokları). Serenay hanımın oyunçuluğuna da tam not,yani. Belki o zaman, neden benim Yeşimin duyquları takıntı deyil,vaz keçemediyi aşk olduğunu savunmama sizler de başka türlü bakarsınız.
02.05.2013 - 14:58
0   0

sezin demiş ki;
anlasildi cinar taskiran kadinlarindan olan cocuklarini farkli daha ozel cok sevdigi toprak tan olan ve olacak bebegini kendi cocuklari olarak gormuyor herlade: cinar ;davayi kaybettik butun cocuklarimi alacak benden sanki cocuklari olume gidiyor
29.04.2013 - 19:01
0   0

Berran demiş ki;
Arkadaslar Bu Diziyi tam 5 adet Bayan Senarist kafilesi yaziyor:))))))))))))))))))))))))))))) Tabii hepsinin iQ su yüksek Superdir!!!! Bilginize:)))
28.04.2013 - 23:14
0   0

Gamze demiş ki;
Imren Ozenc demiş ki; Tiyatroyu yapanlar senaryoyu yazan senaristler .Reyhanin kocası ile görüştüğü fotoğrafları bir fotoğrafçı tarafından çekildiğini söylemişti Zümrütün Avukatı Hakimin onlara bu fotoğrafları siz neden çektirdiniz neden sizde bu fotoğraflar diyemedi mi her hakim iki değişik zamanda kadının fotoğraflarınıın çekilmesinin düprdüz şantaj aleti olduğuna aklı ermeyen bir hakim mi idi:Bir iş adamının işini gücünü bırakıp 6 ay yurt dışına çıkışıda tamaen senaristin akılsızlığı hadi bir hafta 3 gün beş gün olurda 6 ay devenın nalıçBU adamlar senaristiz diye geçiniyorlar Bunlar herhalde Seyirciyi aptal yerine koymaya bayılıyorlar Haklısınız. Zaten Çınar'ın Yeşim'i severken Toprak'a aşık olması tamamen saçmalık. Yeşim öldükten sonra zaten iyice batırdılar diziyi. Torak masum oldu Aynen Lale'y benziyordu. Yeşim ise aşkı için savaşıyordu şimdi 2-3 bölümde böyle olur sonra kesin yeni bişi çıkar karakterlerden birinin açığı bulunur. Yeşim'ci deilim ama Yeşimsiz tadı kalmadı.!
28.04.2013 - 22:33
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili ARA bendende sana kucak dolusu sevgiler ve selamlar. seninde yüregine saglik:) evet maalesef o kadar sacmaliklar varki:-( Saraylardaki krali eglendirmek icin tutulan soytarilari bile gectiler yani sacmaliklarda. O kadar cok delil ve savunulacak husus vardiki..Ancak basta iyice matiflamis Cinar olmak üzere ne savunma nede akliselim aile fertlerinin aklina gelmedigi icin.Hakimde onlardan daha HÖDÜK böyle karar verdi. Sanam Arkadasin dedigi gibi biride kalkip Zümrütun KANSER oldugunu anlatmadi. Evet bir zamanlar cogu kanser hastasini kizdirmisti. gögüslerine silikon taktiracagim diye tutturmustu §IMARIK Kadin:-()Kizida bozulmasin diye emzirmek istememisti :-((Hatta OYA TEKIN'in bu konu yazisi var Milliyette Blog sayfasinda!!! Evet banada gina geldi HASTANE,MEZARLIK VE HAPISHANE sahnelerini devamli uzatmalarindan...Bol günesli haftalar ve sevgilerimle Arkadaslarim:))
28.04.2013 - 17:40
0   0

fatma demiş ki;
selam millet yine ben!bugün içimden geçenleri söylemeden duramayacağım.eskiden tepki çeken bir tek enişte baldız ilişkisiydi(kötü örnek oluyor diye eleştiriliyordu).şimdi ise elle tutulur yanı kalmadı.eski kocaların iyiliği,bir ayağı çukurdakilerin aşk maceraları,boşanıp boşanıp aynı kişiyle evlenmeler,düşmandan beter aileler,her kapı ardında gayri-meşru ya da saklanmış oğullar, başlarında ne dert olursa olsun bakımlı ikoncanlar,parçalı bulutlu vicdanlar ve bir türlü düşünemeyen (eğitilemez zihinsel engelli çınar ılgaz-daha önce de yazmıştım).yani bu kadar saçmalığı bir diziye nasıl sığdırdılar tebrik etmek lazım.diziyi ciddiye alıp etkilenen biri artık şöyle düşünür herhalde. 1- aile insana en çok zarar veren kişilerden oluşur,olabildiğince uzak durulmalı. 2-eski eşim benim en iyi dostumdur(boşanırken neler yaşarsam yaşayayım,ona güvenirim). 3-şimdiki eşim her an bir salaklık yapabilir,ona kesinlikle güvenmemeliyim. 4-insanlar yaşlanınca yoldan çıkıyor, yaşlılardan uzak durmalıyım. 5-çocukların meşru ya da gayri-meşru olması farketmez(yani istediğim kişiden çocuk yapabilirim).haaaa bir de bir çocuk en az üç kere kaçırılmalıdır.yoksa ruhsal gelişimini tamalayamaz. bütün bu mesajları düşününce kesinlikle çok tehlikeli bir dizi.18+ OLUMSUZ ÖRNEK OLUŞTURABİLECEK DAVRANIŞLAR KATAGORİSİNE ALINABİLİR.aslında alınması da fena olmaz. o zaman kadınlarla dalga geçen erkekler de oturup izlerler.(bir düşünelim bundan beş yıl sonra yani sekizinci sezon oğlanlar büyümüşler biri mafya,diğeri önemli siyasetçi veya gizli serviste,kız her şeyi kontrol eden bir tip,bu arada onun da sırları var...............aslında ben de senaryo yazabilirmişim. şaka şaka saçmalık kontenjanını doldurduklarının farkındayım.o yüzden böyle bir şeye yeltenmem sizi korkutmayayım.huzurlu ve güzel günler herkese......
28.04.2013 - 16:26
0   0

ela demiş ki;
necip hic degismsmis ogluna hep yalan soylemis ogluna cocukkende sahip cikmamis simdide ayni hep oglunu sirtindan vuruyor bu kacinci afedis kacinci hayal kirikligi oglunu zorda birak cocuklarini kaybetmesine sebep ol birde utanmadan evine gel ve utanmadan yuzune bak cinarin mahkemeden sonra evdeki konusmasini begendim zuzunun kanser daha dogrusu kanseri ilerlemis QI YUKSEK senaristler hicmi kanser hastasi gormemisler hadi gormediler diyelim ya 3.sezon dur dizi cekiyorsunuz bu dizinin yarisi hastahanede gecti hicmi kanserli hastayla karsilasmadiniz pes zuzuyu ameliyat ediyorlar uc gun sonra taburcu olcak sey degil hemen tedeviye baslanir ne taburcu etmesi hadi ettiler partiye gitmekte ne demek insanin yurumeye takadi olmaz bu bolum gerektigi gibi davranan tek kisi keremdi birde sunu soylemeden gecemeyecegim ALLAH annasiz tum yetimlere toprak ve sermin gibi bir uvey anne versin toprak lale ve cinar berk yuzunden kendi ogluna bakmiyor ve dusuk tehlikesi geciriyor doktor bile karninizdaki bebeginizi dusunun diyor ama ne fayda eh serminde uvey oglunun gelecegini garantiye aldi ne mutlu boyle uvey annelere sahip cocuklara ahmetinde oglu oldu kaanda yapmak istediklerini artik kendi oglunda yapar bu arada okey tahtasiyla dovusmesinide ogretir artik mahkemeden hic bahsetmeyecegim bu tam bir kara mizahti inaniyorumki gercekte mahkemeler bu sekilde degildir onca sahiti ve dr bir kenara atip karar veren mahkemelerimiz yoktur birde sunu belirtmek isterim hakim cocuklari topragin akli dengesinden suphe edip almaya karar vermedimi o hade toprak neden disarida neden hastahaneye yatirmadi bu senaristlerde bizi iyice salak yerine koydular ah tolgahan ve selen uyumu olmayacaktiki o zaman izlenirmiydi bu bes para etmez dizi
28.04.2013 - 16:12
0   0

naciye demiş ki;
bu diziyi hala sabırla izleyebilenleri nasıl alkışlasam bilemiyorum.yorumlara bakmaya bile dayanamayacam neredeyse.birkaç bölümdür sadece yorumlara bakıyorum.onuda birden okumuyorum.birkaç kere girerek.iki sezonda aynı şeyi yaptılar.3.sezon devam edecekmiş.gene aynısı olacak.gerçekten seyirciyi takmıyorlar.foxun bütün dizileri böyle.entirika yapan kazanır.iyisen salaksındır ve kaybetmeye mahkumsundur.yeşim öldüde ne oldu.kahraman oldu.lale için ağladığını görmedim zuzunun.hatta kaç kere yeşim intikamını alacağım derken hiç lale aklına gelmedi.kereme yeşimle lale üzülür demedi.sadece yeşim görse üzülürdü dedi.azra olayı zaten tam bir facia anaokulundaki partiye gelirken neredeyse mayo ile gelecekmiş.ne kıyafetti o öyle.sırt tamamen açık ve mini etek.haute couture dan başka şey giymez ve keyifi şeyleri bilen bir hatundu.yalnız çocuğu üvey babasından alacak parayı bulamıyor ve o kadar zeki olmasına rağmen.artı çevresine rağmen.borsa,finans dehası.halkla ilişkilerde de bir sürü ödül alıyor.yalnız hukuka başvurmak aklına gelmiyor.artık bu diziyi izleyenlere ALLAH AŞKINA İZLEMEYİN ŞU DİZİYİ DEMEK İSTİYORUM.dizi bir sezon gitmeyecekken iyi bir karakterle izleyiciyi oyalayarak dizi yaptılar ve gene devam edecek.izleyicinin büyük bölümüde 2 sezondur olduğu gibi belki bir umut bu diziyi izlemeye devam edecek.
28.04.2013 - 15:41
0   0

Sanam demiş ki;
Nasil bir kanserse mubarek, bu kadin kemoterapi olmadigi icin simdiye kadar olmesi gerekiyor, bunlar kanseri'de halt edecekler, ne sacma bir mahkeme. Zumrutun hastaligini mahkemeye bildirmediler. Cinar'da tam bir salak. Zumrutum evde olmamasi belki iyi koz olurdu ama gitti her seyi berbad etti. Bu dizinin senaristlerine baska bir soz bulamiyorum.
28.04.2013 - 09:31
0   0

Imren Ozenc demiş ki;
Tiyatroyu yapanlar senaryoyu yazan senaristler .Reyhanin kocası ile görüştüğü fotoğrafları bir fotoğrafçı tarafından çekildiğini söylemişti Zümrütün Avukatı Hakimin onlara bu fotoğrafları siz neden çektirdiniz neden sizde bu fotoğraflar diyemedi mi her hakim iki değişik zamanda kadının fotoğraflarınıın çekilmesinin düprdüz şantaj aleti olduğuna aklı ermeyen bir hakim mi idi:Bir iş adamının işini gücünü bırakıp 6 ay yurt dışına çıkışıda tamaen senaristin akılsızlığı hadi bir hafta 3 gün beş gün olurda 6 ay devenın nalıçBU adamlar senaristiz diye geçiniyorlar Bunlar herhalde Seyirciyi aptal yerine koymaya bayılıyorlar
28.04.2013 - 08:05
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler