logo

İntikam 15. Bölüm izle

Özet: Derin’i rehin alan Selen, Yağmur’a da tuzak kuruyor. Emre, dedesinin aramalarına cevap vermez. Şirketten ve ailesinden uzak durmaya çalışır. Özellikle de Adil Çelik ile ilişkisi olduğunu öğrendiği annesi Şahika’dan. Fakat bu hiç kolay değildir zira, o bir Arsoy’dur. Üstelik Yağmur ile onun için düzenlenen nişan gecesi de yaklaşmaktadır. Cemre hala yıllardır kendinden gizlenen sırrın etkisindedir. Adil Çelik’in kızı, Derin’in de kız kardeşidir. Bir gecede bildiği tüm hayatı değişen Cemre kendini alkole verir. Barış bile artık onunla başa çıkamayınca Şahika’yı arar. Derin ve Yağmur’un intikam kutusu hala kayıptır. Hakan ve Yağmur, Derin’i ararlarken, o Selen’in elinde tutsaktır. Yağmur’un intikam kutusunu ele geçiren Selen, Derin’in aklını karıştırır. Yağmur’a karşı onu kışkırtarak kendisi ile iş birliği yapmaya zorlar. Derin duydukları karşısında büyük hayal kırıklığı yaşar ve Yağmur’a öfkelenir. Nişan hazırlıkları sürerken Derin’den telefon alan Yağmur, her şeyin arkasındaki ismin Selen olduğunu öğrenir. Derin’den ümidi kesen Rüzgar ise bir karar verir ve Yağmur’a bir ricada bulunmaya gider. Selen ile buluşmaya giden Yağmur, ne onu durdurabilir ne de Derin’i ikna edebilir. Çaresiz kalan Yağmur, nişanı iptal etmeye kalkar. Bu durum Emre’nin şüphelenmesine neden olur. Ancak artık çok geçtir. Ok yaydan çıkmıştır. Şahika ise nişan gecesi son kozunu oynar ve Emre’nin yine aklını karıştırmayı başarır. Yağmur ve Emre, Şahika yüzünden atışır. Yalnız kalmak isteyen Emre’nin ise beklenmedik bir misafiri vardır. Silah sesleri nişan gürültüsüne karışır. Barış ve Cemre, Emre’yi kanlar içinde bulur.
NE..... demiş ki;
Ask olsun SEZZY CIM,,,yemedin icmedin beni burda sikayet etmeyemi geldin,sayende cümle alem sana börek yemeye gelecegimi ögrenmis oldu teskkürler canim,SELIN CIM,,,neler oluyor burda,kim benim yerime helva kavuruyormus,heheyyyyt kimse o konuda elime su dökemez,ancak ben helva diye tuttururum o kadar,zaten panda rizanin helvasini yiyemedik ici e dert olmustu,hala unutamamisken helva sözünü duyunca,Ferihanin helvasi geldi aklima,ben pandanin helvasi dedikce,hep baskalrininkisi nasip oldu,nerdeyse AFK oyuncu kalmamisti ama pada dimdik ayaktaydi,adam kalbini tuta tuta,lavuk toplari gibi sallana sallana dizinin sonunu getirdi,allahda uzun ömürler versin.SELIN CIM,,,,ben saa beni nerde bulacagini yazmistim askitom,ben suan dizi izlemeye vakit bulamiyorum,sen beni nerde bulacagini bildigin halde neden gelmedin,ama benden gelmemi sitiyorsun,simdi sira sende,seni bekliyorum,yeni diziler beni hic sarmiyor ne yapayim,seni cok öpüyorum.SEZZY CIM,,,evet ben face giriyorum,orda benim ciftligim var,ekiyorum paylasimar yapiyorum,ben herseyden gecerim ama ciftligimden asla,herkezi saygilar senide cok öpüyorum byyyyyyyyyyy
24.04.2013 - 12:12
0   0

Berran demiş ki;
Selamini aldim tesekkürler Hezalcim:)) Bendende sana kucak dolusu sevgile ve selamlar :))
24.04.2013 - 00:29
0   0

gunel demiş ki;
seleni olduren rus.cunki hakan onunla konusdu ve yagmurun ona ihtiyaci oldugunu anlatti.
22.04.2013 - 20:12
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Selincim. Gecen sayfada yorumunu goremeyince islerinin yogun oldugunu anlamistim. Demek Izmir.den misafirlerin var. Benim de burdan Didim.e yerlesen arkadasim geldi. Yine Altin kizlar kadrosu toplanip kahvaltiya ordan da alisverise gidiyoruz:))) kalabalik olunca sohbet de girgir da harika oluyor. NE.cim artik bizi bosadi. Facebookta fazla mesgul:)) Iki gun once yaptigim ispanakli, peynirli gul boregini facede paylasinca boregi yemek icin nerdeyse Almanya.dan Londra.ya geliyordu:)))) Roza da hani derler ya uzum uzume baka baka kararirmis, o da benim karizma olayini kapmis, benden bayragi almis durumda:))) yine de Allah sana saglikli ve uzun bir omur versin canim. Hepinize sevgiler.
22.04.2013 - 03:45
0   0

Hezal demiş ki;
Selam herkese ben dizi hakinda yorum yapmak istemiyorum sadece selam vermek icin yazdim;)) hepinizin yorumlarini zevkle okuyorum;)) Berrancim,Selincim,roza,zeynep.melinda,ve suan ismini sayamadigim butun yorumculara selam ve sevgilerimi yoluyorum;)
21.04.2013 - 02:09
0   0

roza demiş ki;
SELIN özür. Gerceken e harfi yerine i yazdim. Tabi ki selenin helvasi. Kurtulduk o cadidan. Allah sana uzun ömürler versin. Ben genelde pek pot kirmam ama oldu iste:). Kizlar yeni fragmanlar heyecanli. Emre o gizli kutuyu buluyor. Sezzy benim oturdugum ülkede bir baktim revenge oynuyor. 2 sezon 14 bölümdü. Bir kac dak baktim rüzgar yani amerikali rüzgar denizin altinda,ölüyordu:(
20.04.2013 - 21:51
0   0

SELİN demiş ki;
Herkese selam. SEZZY'cim iyi olduğuna sevindim. Bu defa helvayı NE'cim yerine başkaları mı karıyor? Yorumum sonra, şu anda vaktim yok sadece bir ses vermek istedim. İzmir'den misafirlerim var. Öptüm canım. BERRRAN!cım buralardayım. Vakit kıtlığından İntikama daha yorum yazamadım. Merhametteki yorumum duruyor, methiyeni bekliyorum. Söyledinya artık elimden kurtulamazsın. Nostalji gezimizi intikam sayfasında yapıyoruz biliyorsun, yani bugün yarın yazarım. Üçünüz arasındaki i şaka babındaki yazışmaları kinayeli bulmadım. Sadece beni dışarda bıraktığınız için fesatlandım. AFK'cılardan bazıları bilirler öyle fesatlanma gibi kötü bir huyum vardır.Ayrıca AFK'da da helva karma muhabbeti vardı ve orada NE'cim karardı helvaları. Sana da ballısından bir öpücük kasvetli bir Almanya akşamından (hava yine bozuldu burada). Çok sağol ROZA'cım yaa...beni öldürmüşsün. "Selin kesin ölmüştür diyorsun", ama ben daha yaşamak istiyorum. İnşallah bu da SEZZY'cime mahsus bir isim kariştırma olayıdır, yani allah söyletmemiştir seni... Herkese sevgiler
20.04.2013 - 21:00
0   0

Jumeirah demiş ki;
Sevgili Nadya kusura bakma da ruscayi iyi biliyorsan Russya degil de Rusia (РУСИА)ya da Rusiya yaza bilirsin.Ben Rusiadan(Moskvadan)izliyorum.Hep bu siteden izliyorum dizileri,admin teshekkurler size!!!sevgiler saygilar her kese)
20.04.2013 - 20:47
0   0

Jumeirah demiş ki;
Merhabalar,Diziyi her bolumunu takip ediyorum.1bolume baktinmi diger bolumlerine bakmasan olmuyor iste,merakta kaliyor insan.Ilk once Berenin bu role yakismadigini dusunuyorum,guzel bayan ama bu rol ona gore degil.Bu rol icin cok hanim hanimcik,bir az spor bedenli bir bayan sece bilirdiler.Sevgili TURKMENKA-Haklisiniz roldeki Rus Igor ruscayi duzgun konusmuyor,bi de rus oluyormush,Yanindaki tercunman guzel konusuyordu,ruscayi daha guzel konusan oyuncu sece bilirdiler.Ben de zor anliyordum,alt yaziyi okuyordum,"akchentle "konushuyor.Ama ismi konusunda ruslarda Igor ve Egor var,Igr ismi yalnish.Bu igor bir seyler karistiriyor ama,malum olucak ileriki bolumde.Yagmurun giyimi sade ve ayni zamanda shikdi.saclarini daha guzel yapa bilirdi,daha degishik olmasi gerekirdi.Sac ayniydi maalesef.Shaika guzeldi,ama uzun elbese yakishmamis,boyunu daha kisa gosteriyor.Orda dizinin bir kisminda daha belli oluyor.Ishler iyice karisicak,Yagmur bir kac kisiye zarar vermis olucak maalesef.Emre iyi birisi,aslina bakarsak Emreyle Yagmur daha cok yakishiyor bir birine,Ruzgardansa.Shu Halduna kicik oldum,Cemreyle konusmaya geldiginde ben daha farkli konusacagini umuyordum,Bunca yil kizin bildin,cemrede baba dedi,bir anda silip atmak olmuyorki,ne de olsa insanin icinde sevgi hissleri olur ya.Olurmusun bagrina basip kizim desen,bunca yil babalik etdim,yine edicem,sen benim kizimsin,kizim olarak kalicaksin seni seviyorum,seni birakmam desen,sarilsan olurmusun Hldun bey?Haldunle Shaika sadece kendilerini dusunuyorlar,Emreyle cemreni dusunmuyorlar ki,boyle baba anneden boyle iyi cocuklar.Shaika Derine de sahip cikmaliydi,ne de olsa sevdigi erkeyin kizi,onlarin yuzunden hapse girdi,cocuk ortada kaldi.Sahte Derin dogru yapmadi,Ruzgari beklemeliydi arabada,onu orda birakip kacmamaliydi,bu da Ruzgardan cok kendini sevdiyi anlamina geliyior.Emre bu olaylari hak etmiyor maalesef,ama bakalim ilerki bolumde basina ne gelicek.Tesekkurler;)
20.04.2013 - 20:30
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Roza haklisin bende sonradan farkettim. Sezzy'i arayip onada anlattim.Oda sasirmisti.Ve üzülmüstü:((...Sonradan yoldan sms gönderdim:))) Yinede tesekkürler canim:)) Iyi seyirler ve sevgiler:))
20.04.2013 - 20:15
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler