logo

Beni Böyle Sev 10. Bölüm izle

Özet: Ayşem, evlenmiş olmalarına rağmen, Ömer’e mesafeli duruşunu sürdürmektedir. Onu yeterince tanımadığına dair endişeleri vardır. Seda ve Nadide’nin yaklaşımlarıyla Ayşem’in korkularını tetiklenir. Bu sırada Safiye, Ömer ile Ayşem’in arasındaki gizli gerçeği öğrenir ve Nadide’yle paylaşır. Duyduğu şeyler, bu evliliğin bir an önce sonlanmasını isteyen Nadide’yi umutlandırır. Ayşem’le yüzyüze gelir. Nadide’nin söyledikleri Ayşem’i derinden sarsar. Öte yandan Ömer ile Ayşem’in sırrı, kulaktan kulağa yayılmaktadır. Seda bu sırrı öğrendiğinde hamlelerini daha da hızlandıracaktır. Hâlâ ev sorunlarını çözemeyen Ömer ile Ayşem, bu kez Seda’larda kalırlar. Gece yarısı uykusundan uyanan Ayşem, Ömer’i yanında bulamaz. Evlenmekte acele ettiğine dair, ufak tefek tereddütleri olan Ayşem, yoksa bu endişelerinde haklı mıdır?
ibrahim demiş ki;
çok güzel bir dizi severek izliyorum bende çok şey canlandırdı inşaallah bozulmadan devam eder
23.04.2013 - 01:12
0   0

muge banka demiş ki;
cok egencelı bır dızı severek ızlıyorum.. hayatı arabeske baglamadan gayet dogal halıyle akıcı ve yalın bır dıle anlatmışlar.. bozmadan boyle devam etsınler..
17.04.2013 - 17:51
0   0

sade demiş ki;
tabiki normal aysenin ömer den uzak durmasi.cünkü aniden evlendiler, birbirlerini dogru düzgün tanimadan.hem cok gencler, hemde hic nisan/söz gibi bir devreden gecmeden evlendiler bildginiz gibi.yeni tanidigi biriyle hemen (evli olsada)beraber olmasi sart degilki.zaten kucaklasiyorlar,bir yatakta yatiyorlar, yavas yavas iste, bence gayet normal.hemde sürekli gözlem altindalar, kendi evleri bile yok.ortam uygun degil bikere ve ömerin ailesinden hep olumsuzluk gördü. nasil rahat olsun ki aysem.böyle davranmasi dogru.buda benim acizane fikrim Gökmen arkadas.
16.04.2013 - 22:57
0   0

Gökmen demiş ki;
Aysenin terrbiyesine seviyesine lafim yok ama sade komsu yaptiklarida noraml mi sizce? evlenmelerine ragmen sevdigi adamdan uzak durmasi senaryo icabida olsa abartili bence.... ömer bence sadece seda yi kendi gibi bildigi icin bu gaflete düsüyor
16.04.2013 - 18:41
0   0

SenCeR demiş ki;
Buda adını feriha koydum un başka versiyonu ya bikerede çalmayın :SSSS
16.04.2013 - 16:39
0   0

firuze demiş ki;
Guzel dizi ben bu diziyi cok sevdim
16.04.2013 - 12:10
0   0

sade demiş ki;
ömerin tutumunu, hareketlerini cok begeniyordum ama simdi artik sacmalamaya basladi cünkü aysemin gözünün önünde ve herkesin ortasinda seda ile kucaklasiyor,gece yarisi kalkip seda ile sohbet ediyor dertlesiyor, yine kucakliyor, yuh artik ömer`e.malesef oda saf cikti.anlamiyor tabiki sedanin davranislarini ne planladigini. yazik olacak, ne güzelde baslamisti.artik biri durursa diger devam eder,ara bozucu coook,reha,karisi,seda ile ablasi,yenge zaten paragöz ve ona göre davraniyor,dengesiz.aysem`e yazik, cok hos terbiyeli ve seviyeli bir kiz, bu devirde zor bulunur.sadece bir dizide olsa, diger dizilere bakarak...haluk yine bir numara.nezihde matrak bir tip.
16.04.2013 - 01:00
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler