logo

Yer Gök Aşk 115. Bölüm izle

Özet: DNA raporunda Yusuf Ziya’nın Yusuf’un oğlu olduğunu yazmaktadır. Sultan ve Sevda şoke bakarken, herkes rahatlamıştır… Sevda DNA raporunun sonucunu Ali Ömer’in değiştirdiğini düşünürken, Sultan da Hamiyet’in işi olduğundan şüphe duyar. Münevver’in ısrarıyla tekrar konağa yerleşen Sultan, raporunun sahte olduğundan emin, gerçeği çıkarmaya yemin eder... Bade Demet’ten şüphelenmeye başlar ama hemen bir açığını yakalayamaz. Demet onlarla yaşamaya devam edebilecek midir? Ali Ömer Sevda’yı yurt dışına seyahate götürmeye karar verir. Sevda aklı oğlunda kalsa da, seyahat için çok heyecanlanır…Hamiyet ve Küçük Yılmaz yine tartışırlar. Küçük Yılmaz’ın artık tahammülü kalmamıştır. Arabasına atlar ve bir daha dönmemek üzere konaktan ayrılır…Yolculuk vakti gelmiştir. Sevda yola çıkar. Ne yazık ki bu seyahat umduğu gibi başlamayacaktır…
sezzy demiş ki;
Hepimizin de gorusu ayni. Sevda.nin ruh gibi bakip ortada zombi gibi gezmesine dayanamiyorum. Yapimci bu kadar mi kor. Diziyi izleyen tek kisi bile onu begenmiyor ve israrla onu basrolde oynatiyorlar. Bence Yilmaz bey onu uzaklastirirken gercegi Ali Omer.e soylemeli. Ali Omer de onu bosar ve Sevda da diziden boylece cikar. Onun yerine cok daha guzel bakan ve rol kabiliyeti guzel birini koyarlar. Keske Azra Akin.i diziye soksalar:)))
10.04.2013 - 03:07
0   0

Garli demiş ki;
Sevdanin bir gozu alca alir biriside sebete salir. Onun "malgibi" bakmasi da ordan.Yazik kiz kendine emin degil. Ona sampati olmamiz lazim. Ama dunyanin isi boyle. colaktan futbalist cikmaz. cer kizdan da gamzeli guzel cikmaz. Insalla kendine bir koca bulup dizi paralarila ayile kurar gider.
09.04.2013 - 23:24
0   0

arzu demiş ki;
sevda def ol bu diziden seni gormeye tahammul etmiyorum...igrenc...
09.04.2013 - 22:56
0   0

ezgias demiş ki;
Bade ve mehmet daha iyi oynuyor bence. En azından ali ömer ve sevda gibi yapmacık değiller.
09.04.2013 - 22:36
0   0

Berran demiş ki;
Gercekten Pinar arkadas haklisin.SEVDA bu bölümde cok aptal-aptal bakiyordu.(( Gerci Badeninde ondan kalir tarafi yok. Oda ADAM Family üyesi gibi veya VAMPIR ailesi üyesi gibi...o saclari bakislari ve kiyafetiyle....Pinar cok cekilmez ve itici oldu... Fragmanda RÜYA olabilimi? acaba demistim. ama hala emin degilim. Yilmaz Bey Sevdaya böyle davranacak tiynette degil.. Hamiyetin primitif davranislari ucuz planlari SIKTI:(( hatta IGRENC:-() Sevdanin cikmasini bende istiyorum.Bu SÜPER ZEKA Senaristler icin NO PROBLEM:))) onlar ona varincaya kadar nelere muktedirler:)) yinede bir INTIKAM veya MERHAMET vede KG varken bu gercekten yavanlasti:((( Sevgiler
09.04.2013 - 12:38
0   0

ozz demiş ki;
sevda dan oyuncu olmaz katiliyorum ama sen gelde onu hamiyet hanima sor ingilizce bile ogrenecek ee konagin hanimi olmak kolay degil you doing good job sevda :) :)
09.04.2013 - 04:43
0   0

Sanam demiş ki;
Allah askina siz sevdanin yuz ifadesine bakarmisiniz??? Yilmaz bey onu arabadan atti mal gibi bakiyor, hic ama hic oyunculuk yetenegi yok bu kizda gormedim boyle bir oyuncu, boyle bir durumda bebegini aliyorlar biraz uzuntu goster kendini parcala bu nasil bir oyuncu buz gibi, simdi gidip kocasini bulacak yine DNA testi yapacak cocugu alabilir yani, cunku yilmaz bey sonucu degistirdigini soyledi, herhalde Aliomer icin bebeginden vazgecmez. Bakalim senaristler ne yazacaklar. Aliomer tam bir salak, k yilmaz zaten dizide fazlaydi bir soktular diziye onun oyunculunu beyenmiyorum, belki kendileri annadilar oldurecekler tirafik kazasinda. Bu badeyi tam bir melek yaptilar gordukce icim sisiyor, ama hernekadar karekterini sevmesem guzel oynuyor. Arkadaslar ne dersiniz sevda kaza yapsin yuzu parcalasin sonra ameliyat olsun yuzu degissin baska bir oyuncu gelsin, bir dizide " Canan" boyle olmustu hatirlarsaniz, yanginda yuzu yanmisti arkadasi onu yurt disina goturdu statik ameliyap yapti baska bir oyuncu onun rolunu aldi belki kurtuluruz bu buz sevdadan.
09.04.2013 - 03:00
0   0

Pinar oguz demiş ki;
Tahmin etmistim Yilmaz beyin degistirdigine..Bu gercegi bir tek Yilmaz bey biliyor simdi umarim basina bir sey gelmez..Sevda bu durumda bile bir gram mimik duygu yok o suratinda..Hala miy miy insallah kurtuluruz bu sevda pisliginden..
09.04.2013 - 02:58
0   0

pinar oguz demiş ki;
Aynen esra nefret ediyorum sevdadan...Hem havvan hem bebeginin ahini aldi..Yazik kimsesizler gibi koydu bir mezara birdahda ilgilenmedi..Bir mezar tasi bile yaptirmadi..Ali omere deseydi oglumun mezarini yaptirmak istiyorum diye asla karsi cikamzdi..Ben havvanin olen bebegine cok uzuluyorum..Bu rapor yalanini yilmaz bey yapti diye dusunuyorum..Lakin cok buyuk hata yapti sevdanin oynadigi bu oyun yuzunden tum ailesi dagilacak oz oglu Yilmazin basina kimbilir neler gelecek..
08.04.2013 - 20:59
0   0

ardak demiş ki;
kazakstan bu dizi bakmaktan vaz gesti.hepsi yrildi.......
08.04.2013 - 20:07
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler