logo

Tozlu Yollar 4. Bölüm izle

Özet: Şerife kardeşinin katilini bulamamanın verdiği hırsla başını derde sokarken onu himayesine alan Mürüvvet'in sıra dışı işbirliği teklifiyle sarsılır. Mürüvvet, Handan ve Hünkar arasındaki gerilim tüm hızıyla yükselirken Pınar ile İmran'ın evlilikleri çıkmaza girer. Pınar'a yardım edemeyen Tayfun büyük bir çaresizlik içindedir.Orhan'la yüzleşmek üzere hastaneye gelen Fikret ve Feraye'yi büyük bir sürpriz beklemektedir.
Berran demiş ki;
Yorumumda KÖLE kelimesini A$K KÖLESI'nin diger anlamini yazmistim.ama silmisler:((((
05.04.2013 - 01:38
0   0

Berran demiş ki;
Bir zamanlar RTUK YGA Dizisi icin ihtar vermisti. Bade karakterinin Kocasinin kuzeninin kpynuna girip cocuk yapmak istedigi icin.....Simdi bu ne demek oiluyor?????Botoxlu Mürüvvetin danisikli dögüsüklü kocasinin koynuna hizmetliyi sanki KÖLESI gibi kullanmasi????? Hem cok cirkin hemde asagilamak (diskrimine):-((((((( Bu saatten sonra izlemem:-()
04.04.2013 - 09:44
0   0

mira demiş ki;
Bencede igrenc bir Aile:-(( Konusuda alisagelmis monoton bir konu...
03.04.2013 - 00:01
0   0

Hezal demiş ki;
ne igrenc bir aile ,iclerinde bir feraye duzgun...pinar ve kaymakamin aski ne buyumus insallak Imran tutuklanirda pinarda kurtulur o igrenc adamdan
01.04.2013 - 21:30
0   0

ayten demiş ki;
Sevgili sezzym ve anneciğim,nihayet dziyi izledim gerçekten çok karışık..senaryo önce bir konu ile başlayıp diğer konuları ve karakterleri zaman içinde dahil etseydi daha hoş olurdu..dizinin en güzel yanı fondaki keman sesi...görüşmek üzere sevgiyle kalın...
01.04.2013 - 20:08
0   0

sezzy demiş ki;
Dizi gittikce daha karisik olmaya basladi. Imran hayvanin teki. Pinar butun gucunu toplayip bu adamdan ayrilmali. Hunkar.in gecmisinde yaptigi ve onu korkutan olay bence Feraye.nin annesi ile ilgili. Karisini isteyerek veya kazayla oldurmus olabilir. Bu olayi Imran da biliyor Muruvvet de. Ama Muruvvetin sirf kocasini Handan.dan uzaklastirmsk icin buldugu care cpk igrenc. Hangi kadin kocasi sevgilisinden ayrilsin diye baska bir kadini kocasinin koynuna sokar????!!!!!!!Feraye hastshane odasindaki kisi icin neden bu Orhan degil dedi???? peki Orhan nrtede!?? ya oldu de odasina baska bir hasta koydular. Ya da Orhan birseyleri gizlemek icin kendini oldu gostermek istiyor. Onca karisikliga ragmen Pinarla kaymakamin asklari ne olacak diye bekliyorum. Birde onlarin sahnelerinde dinledigim o cok eski sarki cok guzeldi. Kendimi liseli yillarimda buluverdim birden. Seni uzaktan sevmek asklarin en guzeli, alistim hasretine gel desen gelemem.ki. Galiba bu sarkiyi Goonul Yaxar da soylerdi. Herkrse iyi geceler diliyorum.
01.04.2013 - 05:49
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler