logo

Yer Gök Aşk 113. Bölüm izle

Özet: Sultan, kucağında Yusuf Ziya, hastanede Hamiyet’lere yakalanınca ne yapacağını şaşırır. Bahane bulması kolay olmayacaktır… Oğlunun nerede olduğunu öğrenmeye çalışan Sevda zor anlar geçirmektedir. Ali Ömer ise Sevda’nın bu tavrına mana veremez… Bade annesinin nasıl olduğunu merak eder, evlerine gider. Ama Celal, Sezer’i alıp gitmiştir. Bade babasının bu yaptığına inanamaz, ne var ki gerçek bambaşkadır… Sultan bir yandan Yusuf Ziya’nın gerçek kimliğini araştırmakta, bir yandan Yiğit’in elinden kaçan mirasa yanmaktadır. Arada kalan yine Münevver olacaktır… Sevda, Ali Ömer’le balayında huzuru bulmaya çalışsa da bu kolay değildir. Sultan öğreneceğini öğrenmiştir. Sevda’yı, gerçeği Ali Ömer’e anlatması için köşeye sıkıştırır… Bade ve Mehmet, oğulları olacağını öğrenirler. Mehmet çok sevinir, ne var ki Bade bütün sevincini kursağında bırakacaktır… Sevda sessiz kaldıkça Sultan’ın sabrı iyice tükenir. Sultan konaktakilere torunları hakkındaki gerçeği söyleyecek midir?
Meri demiş ki;
Bunlarin ne yapacaqi hic belli olmaz :)
09.04.2013 - 01:46
0   0

MSFIGO demiş ki;
sultana gülesim geliyor :) fragmanda sevda hakkinda demedigini birakmiyor. sevda cocugu icin bunlari yapti. dogru degildi ama coguk icin bunlar yapildi. peki sultan ve havva zamaninda neden yalan entrika yaptilar? konak sevdasi yüzünden. bu dizide en yalanci karakter sultan.
31.03.2013 - 14:58
0   0

MSFIGO demiş ki;
pekide sultana ne oluyor? yaptigi entrikalari unuttumu sultan hanim? ayni olay basinda rüzgar bebekle yapilmamismiydi? sultanin derdi konak, intikam ve miras. baska birsey degil.
30.03.2013 - 15:00
0   0

sezzy demiş ki;
Bilgilendirdiginiz icin tesekkurler adminim. Ama bilgisayarimda bu site ile diziizle sitesini acarken surekli uyari geliyordu (acmamam icin) belki de dediginiz gibi o sirada zaten baska yerden virus girmis olmali.
27.03.2013 - 23:05
0   0

sezzy demiş ki;
B.... Benim bilgisayar da malesef siteden virus aldi. Birincide yaptirdim. Ikinci kez oldu. Hala yaptiramadim ve tekrar yaptirana kadar cepten siteye girebiliyorum.

Admin Notu: Bizim sitemizde kesinlikle virüs bulunmamaktadır.Sisteminizde daha önceden virüs var ise her sitede bunun etkisini görebilirsiniz.
27.03.2013 - 17:40
0   0

B.... demiş ki;
Hörmetli admin neden ben bu siteye daxil olanda,(Ddizi.org) dizilere daxil olanda, dizileri parça-parça baxanda benim bilgi sayarıma her dakika VİRUS düşü. bu nasıl oluyor neden bu sitede VİRUS var?Lütfen bu soruma cavab vererdiniz. Teşekür edirem
27.03.2013 - 10:22
0   0

sanam demiş ki;
Yornekadar mantiksiz senaristler bunlar,sinirden guldum yani,Bade yusufu ruyasinda gormus,mutlu olun demis,ben oldum o yasasin demis, yusufun adini versek hem borcumuzu odicez hem yusufu yasatiriz, ben boyle bir sey gormedim, bir adami oldur sonra adini ogluna ver borcunu odersin,sacmaliktan'da ote. ne yapmaya calisiyorlar??? adam oldurmek soz konusu nasil ustunu aglamakla,vicdan azabiyla, yusufun adiyla kapatmaya calisiyorlar.yani polisleri'de abtal duruma dusurduler. baska sinir oldugum sey Sevdanin sultana soyledikleri, deger mi diyor. sanki sultan haksiz sevda hakli, sultanin sevdaya 2 defa firsat verdigi cok iyidi.kendin soyle dedi ama okadar yuzsuz ki. kim susa bilir boyle buyuk yalanla kim ortak olabilir. sultanin yusuf zia mezarina gittigi ve soylediklari bana cok dokundu.cok iyi bir sey yapti.
27.03.2013 - 09:28
0   0

ozz demiş ki;
sutan intikam pesinde birakirmi hamiyetin yakasini ama hemsi bosuna hamiyet genede ipleri kendine ceker sana o mirasi yedirt mez soltan hanim :)
27.03.2013 - 07:15
0   0

İsimzvezda demiş ki;
Neden halla tek parca olmadi?Bugün sali lütfen ilgilenirmisiniz Addminbeyyy admin notu :720p hazırlanıyor
27.03.2013 - 00:36
0   0

satı demiş ki;
eskisin daha güzel olmaya başladı
26.03.2013 - 16:40
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler