logo

Yer Gök Aşk 111. Bölüm izle

Özet: Bade’yi şirkette gören Yılmaz esip gürler. Ali Ömer arada kalmıştır. Hasan ise oğlunu ve gelinini yalnız bırakmamaya yeminlidir… Küçük Yılmaz ve Elif artık aşklarını birbirlerinden gizleyemezler. Ne var ki konaktakilerin bunu öğrenmesi de an meselesidir. Sevda, Hamiyet’in ısrarıyla görgü kurallarını öğrenirken, Sultan’ın yaptıklarından habersizdir… Sultan, Yusuf Ziya’nın gerçek kimliğini araştırmaktadır... Küçük Yılmaz’ın resmen Hancıoğlu olmasına günler kalmıştır. Baba oğul çok mutludur. Ama Yılmaz, oğlundan hiç ummadığı bir açıklama duyacaktır… Bade’nin şirkete geri dönmesi kolay olmaz. Ancak ona asıl darbeyi Celal vuracaktır… Sevda çok mutludur, artık bebeğine daha da yakındır. Ne var ki, nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunun farkında bile değildir…
Berran demiş ki;
Msfigo'cum ve Sezzycim, bugün gördüm yorumlarinizi.Herikinizde haklisiniz.Zaten benzer seyler yazmissiniz. Bende Havvanin kahraman ilan edilmesine, Badenin Katile cevrilmesine siddetle karsiydim.Yegane degisiklike ugramayan DEVE KINI VE INADI olan Hamiyet, vede MEHMET!!!!! Digerleri Personel +,Hasan v.s., Ama Mehmet basindan beri kötüydü hala kötü:((( Bile-bile atese verip yaktilar hala sen birsey yapmadin diyor Badeye. Herseye sebep olan IBLIS SULTAN Hnm oldu. yani sinif atladi. Fragmanda SEVDA nin yalan söyledigini ortaya cikariyor Sultan. Onunkide egoistce bir YALANDI ve Ali Ömere söylemesi gerekirdi.Ayrica Ali Ömere yakismiyor. Bizim bu SUPER SENARISTLER galiba onuda degistirmeye baslamislar. Zaten ilki Mutfakta Pinara firca atmisti!!! Bir bakima iyi oldu.Zira Pinar cok ileri gitmisti. O kiz Murati haketmiyor. Bence K.Yilmaz la ELIF te yakismiyorlar.Uzun lafin kisasi YER GÖK ASK sadece ve sadece Müneveer ve Yigitte. Oda Münevverin Celalle nahos iliskisini göz ardi etmek kaydiyla. Onun disinda ben burada tutkulu ask görmedim ve YUSUF'u hep SOGUK bulmusumdur:((( Iyi hafta sonlari ve sevgiler:)
16.03.2013 - 20:21
0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum. Ben o zamanlar hep Badeye hak verdim. Yusuf.a sinir oluyordum. Havvayla bozustu Bade.ye yuz verdi. Havva oldu. Havva diye sayiklamaya basladi. Sonra Havva dirildi:))) Yusuf da Badeyi hor gormeye kaba davranmaya basladi. Havva en bastan hep yalanlarla baslatti. Onu hic begenmedim. Ama Bade bebegini dusurup de Mehmetle beraber olup hamile kalinca bebek Yusuftan diye yutturmak istedi. Iste o zaman onun davranislarini da dogru bulmadim. Dizide en buyuk ask bence Mehmet.in. Cunku en bastan Badeye o asik oldu. Yusuf isr Badeyi Havvayi unutmak icin kullandi. En basta Bade Mehmet.e asik olsaydi tamam olacakti. Simdi Bade kendini getcekten seveni anladi ve onunla mutlu. Ama ortada ortbas efilmek istenen bir cinayet var. Bade de Havva nasil hapse girdiyse o da girmeli. Sultan hala Havvaya neler yaptilar bunlar diyor. Ama butun bunlari baslatip Havva ile planlar yapan o degilmis gibi davraniyor. Havva hatalarinin, yanlislarinin kurbani oldu. Ama Sultanin keyfi yerinde. Atci ile evlendi, oglu konaga damat oldu. Sultan da bir zamanlar kahyalik yaptigi konakta hanimlik siruyor simdi. Sevda da oyle. Hem oglunu Hamiyete Yusuf Ziya diye tutturdu hem de konaga gelin oldu. Fragmanda Sultan oglanin Sevdanin oglu oldugunu ogrenip hesap soruyor. Bakalim Ali Omer ogrenince ne yapacak. Sevdayi da begenmiyorum. Burda begeniyle izledigim asiklar Munevverle kocasi. K.Yilmaz.a da o kizi yakistiramadim nedense. Daha iyi birini bulabilirlerdi.
16.03.2013 - 04:10
0   0

MSFiGO demiş ki;
sezzycim ve berrancigim, siz badenin ihanetini yaziyorsunuz. ama yusuf ilk ihaneti yapmadimi?? ben yusufun su hallerini begenmiyordum. havvanin yalanini yakaladiktan sonra, badeye yöneldi, badeye umut verdi, havva güya öldükten sonra, yeniden havvaci oldu, badeye cok soguk ve cok ilgisiz davrandi. sonra hamiyetin yalani yüzünden badeyle gercek kari koca iliskisi sürdürmek istedi, hatta cocuk yada hamilelik olayina sicak bakti. badenin yaptiklarini hic bir zaman tasvik etmiyorum, havvanin o yalniz haliyle, bebegiyle ölmesi benimde icimi parcaladi ama badeyi bu hale getirenlerin bir nevi suclu oluyorlar. neyse, bu senaryo karsisinda sasmamak lagzim :) akli basinda olan bade katil ve canavar oldu, basindan beri entrikali olan havvada melek ve tek basina ölen bir kadincagiz oldu.
14.03.2013 - 18:59
0   0

Berran demiş ki;
Sezzycim yazdiklarina katiliyorum.Bade ve Mehmet arasindaki iliski bazi arkadaslarin tabiriyle büyük Ask degil:( Sadece Münevver ve Yigitinki hakiki ask!!!!!Msfigocum Yuasaufuda tasvip etrmememistim. Ben zaten Havva Yusuf askina inananlardan degildim.Hicbir zaman bana hissettirmedilerdi:((( Sultan DNA yi ne cabuk unuttu??Teklif etseya-Sevdaya faka bastirmasi güzeldi. Onuda anlamis degilim. Hapiste kalsaydi cocugunu kimemzirecekti??? Valla YALAN söyleyenler cezalanmali!!! Iyi geceler ve sevgiler
14.03.2013 - 00:08
0   0

sezzy demiş ki;
Herkese Merhaba. YGA.i herzamanki gibi gecikmeli izledim. Sevda.ya taa basindan beri alisamadim. Sultan mezarlikta ona cok iyi laf atti. Oyle resimlere bakacagina bir an once DNA yaptirsin. Bakalim o zaman da Ali Omer yalanci karisini oyle sevecekmi. Isin icine yalan dolan girdimi o iliskiden hayir olmaz. Havva ile Yusuf ornegi var onumuzde. Ali Omer de Sevda.nin yalanini ogrenince ondan uzaklasacaktir. Sevda ikide bir Hamiyete yalakalik yapiyor. Cok fazla havalandi ama cabuk dusecek. Berrancigim dediklerinde haklisin. Badenin delirmis bir sekilde intikam pesinde kosup yangin cikarmasi ortbas edilemez. Mehmet de onun karakterinde oldugu icin tabi ki yaptiklarina goz yumuyor. Ikisi de cok asagilik. Amcasinin catisi altinda amcasinin gelini ile beraber oldu. Bade Yusuf.u aldatti.Ali Omer de cok sacma konustu. Isle ozel hayat karistirilmayacakmis. Oyle kadini da yegeni de ben de gozumun onunde istemem. Yilmaz bey cok hakli. insallah biri cinayetten digeri de ona yardim etmekten iceri girerler de Bade de bebegini hapiste dogurur. Havva.nin hicbir uaptigini onaylamadim ama sucu olmadan Bade.nin yerine hapse girip bebegi ile orda olmesi icimi parcaladi. Bu super zekalar herzaman kotulere prim veriyorlar. Bakalim Badeyle Mehmet.i cezalandiracaklar mi???
13.03.2013 - 17:35
0   0

MSFiGO demiş ki;
imren özenc dedigi gibi kuvvetli asklar sayesinde dizi benimde ilgimi cekti. bade/mehmet, sevda/ali ömer ve yigit/münevver cifti. hatta sultan ve atci bile sevimli insana geliyorlar. hammiyetde artik agzini kapattigi icin dizi bakilir gibi oldu. yusuf ve havva hic olmamis gibi bana geliyor. ama badeyi bu hale getirmeleri hosuma gitmedi. basindan beri mehmete asik ettirseydiler daha iyi olurdu. berran, badenin ve mehmetin beraber olmalari igrencse, yusufun ve havvanin, yusufun evli olup, havvanin ondan hamile olmasi ve sonrada kücük yilmazla evlenmesi ne kadar normal yada temiz, oda tartisilir :)
13.03.2013 - 13:04
0   0

aysecik demiş ki;
yilmaz bey ilerleyen bölümlerde ölecek galiba
12.03.2013 - 18:56
0   0

B.... demiş ki;
esracım Senin yorumunla tamamıyle razıyıım.
12.03.2013 - 15:59
0   0

Güz demiş ki;
Yer Gök Aşk ve Lale Devri dizileri senaristlerine sesleniyorum senaryolarınızda hep kötüler kazanıyor hep başarı kötülerin oluyor alışkanlıkdan bırakılmayan bu diziler artık cidden sıkmaya başladı bence kanal yönetimide buna bir dur diyebilmeli , cahili bol bir ülkede dizilerden birşeyler öğrendiğini zanneden topluma hitap ederken reyting kadar sosyal sorumluluklarınızında farkında olmalısınız
12.03.2013 - 14:33
0   0

Berran demiş ki;
Bu Senaristler varoldukca her türlü kötülük zamaninda Havvanin yaptiklari bir süngerle silinir Katilleride kahraman yapmak istiyorlar bu SUPER ZEKA Senaristler.:(( Korkarim KARADAYI Dizisindede aliskanliklarini sürdürüp DEJENERE etmezler:((.Simdilik iyi gidiyor Kaplumbaga temposuna ragmen KARADAYI !! Mehmet ve Bade cezalanmali.Bade YUSUF icin nekadar mücadele etti Havvaya birakmamak icin.Her türlü sahtekarligi ve ahlaksizligi yapti.Birde Insanlarin cayir-cayir yanmasina sebep oldu. Simdi bu ASK ugrunamiydi???Anlamadimki hangi ASK ugruna?? Hani kiskancliktandi??? Sonra birden bire MEHMET sever oldu.O cinayet resmen Havvayi kiskandigi icin yaptilar.sonra Yusufu elinde tutmeak icin Mehmetin koynuna girdi.Hemde 2 kez saglam dikis olsun diye:)) (RTUK ten bile IHTAR aldilar!!) Hala Bade-Mehmet askini destekleyenleri anlamiyorum. Bu IGRENC bir ILISKI ;(( Gülerim A$K diyenlere:))) Yetmiyormus gibi Badenin KATIL oldugu gözardi ediliyor bu Senaristlerin her zaman yaptigi gibi, Nasil LD de Yesimi kahraman yaptilar cezalandirmadan!!!SEVDA icin bende arkadaslara katiliyorum. Cirkin ÖRDEK ve kabiliyetsiz. Kuzeni daha güzel,kabiliyetli ve bicir-bicir bir sey. SEVDA cok miy--miy-miy....hayret bir sey basrol vermisler hicbir tecrübesi olmadan:(( Ali Ömerede yalan söylemis oluyor.Al bir YALAN daha...Bu Dizide oldugu kadar hicbir Dizide bu kadar cok YALAN söylenmemistir;(( Havva sevenler yakinda Türkiyeye damgasini vurmus Basbakaninin metresi OPERA Sanatcisi AYHAN ADAN'in hayatini rolünü cevirecegi bir DIziye baslayacak.Ayni zamanda DÖNEM dizisi ve yasanmis gercek bir Hikaye...Insallah basarili olur. Yalniz OPERA olayini herhalde PLAYBACK yapacaklar:))Hamiyet hk yazmaktan ben biktim--Kadin hala insanlari asagilamaktan ve kendi düdügünü calip yönetmekten vazgecmedi.SIKTI ARTIK:(( Olmuyorsa olmuyor.Artik onun sahnelerini izlemeden geciyorum:(( Sevgiler.
12.03.2013 - 08:23
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler