logo

Tozlu Yollar 1. Bölüm izle

Özet: Yıllardan sonra kavuştuğu ağabeyinin başına gelenlerden sorumlu tuttuğu genç kadınla yüzleşmek için yola çıkan Fikret'i acı bir sürpriz bekler. Gündoğan çiftliğinde nişan hazırlıkları sürerken, Feraye hayatını değiştirecek gelişmelerden habersizdir. Hünkar Bey'in davetiyle nişana gelen, kasabanın yeni kaymakamı Tayfun için artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Mutsuz bir evliliği olan Pınar'ın hayatı ise tam bir kabusa döner. Nişan hazırlıkları için çiftlik çalışanlarına yardıma gelen Şerife ve kız kardeşi Gülcan, nasıl bir felakete adım attıklarının da farkında bile değildir.
fey demiş ki;
İyi dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler. Selincim, Berrancım, Sezzycim ve NEcim sizleri kocaman öpüyorum.
18.03.2013 - 01:09
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili fey. Aramiza hosgeldin canim. Once sana yurekten gecmis olsun diyorum. Insallah erken zamanda atlatirsin ve seni daha cok aramizda goruruz. Guzel haberin icinse seni tebrik ediyorum. Darisi basimda. Benim kiz da yuvadan ucacak galiba:))) onun icin seviniyorum. uzulmemek elde degil yine de. Birgun gideceklerini bildigimiz halde o gun gelince sevinmek bile bir baska buruk oluyor. Selincim, Annecigim, Berrancim, MSFIGO.m, Aytencim. NE.cim, Mervem, sevgili yunus, fenerli, Gunaycim. Ve adini yazmaya unuttugum arkadaslar(Roza. simdi aklima geldin:))) Hepinize sevgiler. Buaksamki bolumde gorusuruz.
17.03.2013 - 23:45
0   0

SELİN demiş ki;
Herkese selam. FEY’cim yazını görünce hem uzun zaman görmediğim bir dostu, hemde İzmir’i görmüş gibi, çok mutlu oldum. İyiki bir ses verdin. Tabii sağlık sorunun olmasına çok üzüldüm canım, inşallah tedavisi kolay bir rahatsızlıktır. Halk arasında panik atak denilen rahatsızlığına gelince bunun zamanımızda ilaçla ve psiko terapiyle tedavisi mümkün. Ve şimdiki ilaçlar da eski ilaçlar gibi değil, yan etkilileri çok az. Teşhisin panik bozukluk olduğunu bildiğine göre gerekli girişimlerde bulunduğun görülüyor. Bunu mutlaka atlatacağından eminim. Tabii bu süreç içinde kafana hiçbir şeye takmaman doğru. Sadece güzel şeyler düşün. Bak ne güzel! oğlun evleniyormuş. Kardeşini yanında götürmek istemesi güzel olmasa bile takma kafana; çocuklar nasıl olsa günün birinde kendi hayatlarını kurup bizden ayrılıyorlar. Benimki kadar uzakta olamazlar herhalde. Yinede sana onu ikna etmek konusunda bol şanslar. Evlenen oğlun için ömür boyu mutluluklar. Kendine çok iyi bak. Tozlu yolları seyrederken seni yanımda hissedeceğim. En yakın zamanda aramıza katılman dileğiyle seni kocaman kocaman öperim.
17.03.2013 - 14:09
0   0

Berran demiş ki;
Canimmm ..Feycim sükür kavusturana:) Ancak yazdiklarinin bazi kisimlari üzdü ve bazi kisimlari dügün telasinla ilgili bölümleri sevindirdi. Ne güzel darisi bizimkilerin basina ( aslinda 2 evladiminda hic niyeti yok:(( ama o telaseleri bende yasamak ve torun sahibi olmak isterim!! ) rahatsizligina üzüldüm;(( Bu konuda pek fazla bilgi sahibi degilim. Ama duydum cok..Rahatsiz edici ancak ölümcül olmamasi teselli ediyor bu rahatsizligi iolanlarin anlattigina göre. Sana sifa ve iyilikler ve güzellikler dilemekten baska daha cok seyler yazmak isterdim.Cooook gecmis olsun canim Ayrica hazirliklarin icin kolay gelsin ve tanrim baska mürüvetlerde göstersin.Ben bu Diziyi izlemeyi düsünmüyorum. MERHAMET ve AYHAN AYDAN in hayatini anlatan Dizide baslayacagi icin onda seninde begendigin MEHMET ASLANTUG oynayacak. Cok olacagi icin bu diziyi seyretmeyi düsünmüyorum. KARADAYi, INTIKAM ve DILA Hnmi ve arasira 20 dakikayi izliyorum. Gördügün gibi cok oluyor!!.Kucak dolusu sevgilerimle öpüyorum. Tekrar iyilikler ve güzelliklerin senin olmasini diliyorum canimm...Arayi uzatma tamami??:))) Ayrica IYI PAZARLAR:)
16.03.2013 - 23:34
0   0

fey demiş ki;
Canım sanal ailem, NEcim, Selincim, Berrancım, Sezzycim ve adını anmadıklarım, hepinizi sevgiyle selamlıyorum... Nereden başlayıp, nasıl anlatsam ki... İki aydır sağlık sorunlarım var. Bu da benim eski hastalığım olan panik bozukluk (halk dilinde panik atak) hastalığımı tetikledi. Böyle olunca bilgisayar ve tv karşısında oturamıyorum. Bu arada büyük oğlum da evleniyor. Onunla ilgileniyorum. Fakat evlendiğinde kardeşini de yanına almak istiyor. Bizde eşim ile birlikte bunu istemiyoruz. İşte canlarım, bu sebeplerden sizlerden uzak kaldım. Bir kaç dizi izliyorum ve geçiyorum -yok şöyle olacakmış, yok böyle olmıyacakmış diye- üzerine kafa yormuyorum. Tozlu Yolları izledim -ilk bölüm olarak- fena değil. Bundan başka Karadayı ve 20 dakika izliyorum. Sizlere yazmadığım için özürler... Bundan sonra da bir süre yazamayabilirim. Herşey yoluna girdiğinde tekrar yazışmak üzere hoşçakalın....
15.03.2013 - 22:44
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Berran. Ben de M.Aslantug.un dizisini bekliyorum. Boyle bir konu ve boyle bir oyuncu izlenmez mi:))) Uzun soluklu bir dizi olur insallah.
13.03.2013 - 17:48
0   0

SELİN demiş ki;
Herkese selam. Birazcık vaktim var bir siteye göz atayım dedim NE’cimin yazısını gördüm birşeyler yazmadan çıkamadım. Nihayet Hürrem Sultan’ımız (AFK’dan hatırlarsın bunu herhalde) aramıza teşrif ettiler. Hoşgeldin canım, hoşgeldin de bu sayfada, bu bölüme üç yorum yapmış SEZZY’cime “nerelerdesin hayatim simdide ben geldim senmi yoksun aaa olmuor böyle” demene bir mana veremedim. Neyse ben seninle başa çıkamam seni SEZZY’cime havale ediyorum o senin saçını başını yolsun. Evet FEY’cimi çok özledik. İzmirli’le pek vefasız değildir ama o bizi unuttu galiba. Hiç olmazsa iyi olup olmadığını bildirse! SEZZY’cim yorumum için yazdığın nazik sözlere teşekkürler. Ben bu arada Feraye’yi Orhan’ın vurduğunu düşünmeye başladım. Galiba Fikret’e hastaneden telefon eden “maalesef abiniz hastaneden kaçtı” diyecekti. Bence Fikret elinde çiçekle Feraye’yi ziyaret ediyor. Ben fragmandan başka birşey çıkaramadım. Öptüm canım. Sevgili BERRAN bu diziyi beğenmediğine göre pek yorumlarını göremiyeceğiz herhalde. Haklısın çok klişe bir dizi, daha önceki yorumumda yazdığım gibi ben bana nostalji yaşattığı için sevdim, bakalım nasıl gidecek, ama nasıl giderse gitsin mesleğim icabı sonuna kadar bakacağım. Evet “ben onu çok sevdim” dizisinin oyuncu kadrosu çok kaliteli. Mehmet Aslantuğ’u bende çok beğenirim. Adnan Menderes’in eşi ve aşkı arasında kalmasını konu eden ve bunun o yıllardaki siyasi süreç çerçevesinde anlatılacağı söylenen bu diziyi Adnan Menderes’i hiç sevmesem de seyredeceğim. Asılmasını büyük bir hata kabul ettiğim, ki ben genelinde ölüm cezasına şiddetle karşı bir insanım, bu politikacıyı zarif bulmam imkansız. Çünki o zamanlar CHP ilçe başkanı olan babamın Menderes hükümetine karşı yapılan protestolara katıldığı için maruz kaldığı işkencelerin izlerini görerek, o zamanlar yapılan haksızlıkların ve yanlış politikanın öyküsünü dinleyerek büyüdüm, ki bu devre “Hatırla Sevgili” adlı dizide de çok güzel anlatılmıştı. Ama dediğin gibi Türkiye tarihine damgasını vurmuş bir insanın hayatının seyredilmesi gerekir diye düşünüyorum. Sevgiyle öperim canım. Herkese sevgiler...
13.03.2013 - 17:36
0   0

Berran demiş ki;
Biraz önce "BEN ONU COK SEVDIM" in yeni fragmanini izledim. Galiba cok güzel bir DIZI olacak:)) MEHMET ASLANTUG olmasi bir defa baslibasina neden diziyi izlemek icin!!!! Ayrica yasanmis bir OLAY ve Türkiye tarihine damgasini vurmus bir HIKAYE!!!!!yani KLI$E degil bu DIZI gibi.....ADNAAN MENDERES cok renkli bir kisilige sahipti.Vede cok zarifti...Mehmet Aslantug iyi bir secim..olmus Sezzyciim, Selincim,Msfigocum ve diger Arkadaslar. Hepnizi sevgilerimle kucakliyorum:))Sevgili Fey'i bende merak ediyorum. En son VEDA dizisinde MERHABA demek icin girmisti...Yine bize ses verip CEG EEEEE...derse cok seviniriz:)))IYI GECELER:)
13.03.2013 - 00:48
0   0

sezzy demiş ki;
Butun guzel insanlar, tum sevdiklerim burda toplanmaya basladi:)))Daha eksiklerimiz var ama onlarin da gelecegine inaniyorum. Mervemiz, MSFIGOMUZ, Fenerlimiz, Gunayimi, yunusumuz zgibi. Daha var ama su an isimleri aklima gelmedi. Bu sayfada cok keyifli ve guzel yorumlar yapacagimiza inaniyorum. Selincigim yine olaylara ve karakterlere bakis acon, analizin cok hosuma gitti. Getcekten de insamlar yaslanmaktan korkup boyle abartili careler arayarak yuzlerini bozacaklarina, bilseler ki yuzlerine dusen her cizgi onlarin yuzune daha bir anlam katiyor cok daha guzel olacak. Estetige karsi degilim ama hersey gibi bunun da dozunu kacirdilar mi boyle (tipki Okan Bayulgenin tabiriyle) hepsi bir fabrikadan cikmis yapma bebler mi dersiniz, uzaylilar mi dersiniz, iste boyle acaip bir sekil alip o guzelim yuzlerini mahvediyorlar. Bende Nihat.in biyikli haline hala alisamadim. Birkac ay once Saba Tumer.in programina bu haliyle katildiginda yine yadirgamistim. Konunun gectigi donemin resimlerine bakip arastirmis, kimi biyikli, kimi biyiksizmis. O da boyle biyik birakmaya karar vermis. Keske biyiksiz kalsaydi. Agbisininki bence de tek tarafli bir ask. Zorla guzellik olmaz. Ama ahbisinden uzak yadadigi icin durumlari bilmiyor. Ogrenince de is isten gececek. Intikam almak icin once kendine asik edecek, ama sonunda o da asik olacak. Tanitim fragmani cok kotuydu. Ikisi de gelin guvey yerde yatiyorlardi. Feraye.nin nidanlisi parayi secti ama bence sevgilisiyle de iliskisine devam edecek. Sevgilisi de para icin Fera.yenin babasiyla. Dizide igrenc iliskiler de var Pinarla kaymakamin temiz aski da. Guclu bir oyuncu kadrosu var. Selincigim. Su abla kardes karanlikta yurirken ablanin onu birakip gitmesi, giderken de sen burda bekle geliyorum demesi. Sonra da korkup ormana dalmasi bana da cok mantiksiz geldi. Ya abla onu da alip birlikte geri fonecekti. Ya da kucuk kiz orda bekleyecekti.. Bu isi Pinar.in kocasi uapmissa hic sasirmam. Cok asagilik bir tipe benziyor zaten. Agbisi bile ne mal oldugunu biliyor ve cocuklarina dua et diyor. Yoksa coktan kovardim seni. Fragmanda Pinar kaymakamla kacmaya calisiyor sanki. Ama kocasi engel olacak gibi. Orhan da sanki olmedi. Kardesi elinde cicekle onu mu ziyaret ediyor yoksa Feraye.yi mi tam anlamadim. Annecigim. insallah Mervemiz de gelir. Ayten.den hic suphem yok mutlaka gelir de Mervem cok ara verdi. O da gelirse super olacak. Agiz tadinda bir dizi olacak gibi. Hepinize de sonsuz sevgiler.
12.03.2013 - 22:57
0   0

NE..... demiş ki;
Selin cim,,sl cnm evet artik sizinleyim,yorumuna katiliorum cnm,evet dizi bendede nostajik duygular uyandirdi,dizi hosuma gitti ama yine klasik bir senaryo,intikam almak isterken asik olucak vs vs sanirim yine bizleri dram beklior,sevecekler kavusamiyacaklar onlar orda aci cekerken bizlerde burda onlarla birlikte hadi hayirslisi bakalim,bizelri nasil bir son beklior ha ha ha,nedense dizi hosuma gitti,ben aslinda 3 bölümden sonra diziye adapta olurum ama bunda cabuk isindim ben,neyse canlarim sizlerle ilerliyen bölümlerde daha cok beraber olucagim kib SELIN CIM seni cok öpüyorum,SEZZY CIM,,,nerelerdesin hayatim simdide ben geldim senmi yoksun aaa olmuor böyle,FEY CIM den uzun zamandir hic bir haber yok,ya sahi nerelerdedir bir seslensek gelirmi aceba FEY CIM,,,seni cok özledik bilgine,,,,,herkeze saygilar
12.03.2013 - 22:39
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler