logo

Benim İçin Üzülme 16. Bölüm izle

Özet: Niyazi’den ayrılmanın acısını, yeni bir hayata başlayarak hafifletmeye çalışan Buke, babasının ani rahatsızlığı ile sarsılır. Harun ve Buke’nin çabası, Davut’u kurtarmaya yetecek midir? Niyazi ise Buke’yi kaybetmenin acısıyla öfkeli bir adam haline gelmiş ve annesiyle arası giderek açılmaya başlamıştır. Şahin’in sırrını öğrenen Bahar, yıkılmıştır. Şimdi kocasıyla yüzleşip, bu gerçeği yıllarca kendisinden saklamasının hesabını sormak ister. Ancak bu kolay olmayacaktır. Sinan ve Irmak arasındaki uçurum giderek büyümektedir. Irmak, bunun farkındadır ve Sinan’a daha yakın olmaya çalışmaktadır. Ancak Sinan durumdan pek memnun değildir.
Lara demiş ki;
Bukenin babasi kesin hastahaneden kacmistir haliyle. Ölmemistir. Ayrica Bukeden nefret ediyorum. Fulya Zenginer rolunu güzel oynuyor, ama karakter sinir bozucu maalesef.
22.02.2013 - 21:31
0   0

Beren Ege demiş ki;
hayatımda buke kadar birini görmedim bu ne saçmalık vazgeç artık niyaziden seni o kadar sevseydi bi nikah kıyardı heralde onu bile yapmadı bide haruna bak senin içişn deli divane oluyor harunun kıymetini bil üstelik tipi niyazininkinden daha güzel gel sözümü dinle hemşire tavsiyesi hem ne demişler senin sevdiğinle değil seni sevenle evlen
20.02.2013 - 18:15
0   0

yaman demiş ki;
buke babası ölücek daha sonra pavyona düşücek niyazi onu ordan kurtaracak :)))))))))))))))
20.02.2013 - 16:40
0   0

hasan demiş ki;
sacma sahneleri heycanliymis gibi gerilim muzigi caliyorlar nebicim senaryo:) buke desen igrenc sesi ve oyunculugu var
20.02.2013 - 16:26
0   0

roza demiş ki;
Bu ne basit senaryo böyle. Bukeyle niyazi hastanede defalarca karsilasiyorlar,yan yana geciyorlar. Ama ne hikmetse görmüyorlar birbirlerini.Hadi karsilasmamalarini anlarim ama senaristin onlari yan yana gecirmelerini anlayamam:)). Bale ögretmenine aciyorum. Nekadar naif biri. Karsisina evli ve yine kumarbaz biri cikti. Türkiyede vay insanlarin haline. Sigortan yoksa hastanede rehinsin,ilaclar el yakiyor. 50,60 yasina gelmis birinin hala sigortasinin olmamasinida zor anliyorum. Hadi Buke ve babasini calisamiyorlar. Ama harun neden yeni girdigi iste calismiyor? Habire bukenin pesinde. Fragmanda Bukenin babasi kizimi önce allaha sonrada... dedigi sahneyi ben göremedim.
20.02.2013 - 09:59
0   0

sanam demiş ki;
Buke de fazla oldu ama, paran yok yerin yok kendim halederim diyorsun edemiyorsun, baban hastanede kalmis Haruna sana ihtiyacim yok kendim hal ederim diyor. Buke her sebeple olursa olsun kendi Niyaziyi terk etti,Harunun bir sucu yok. Harun onlari takip de etmedi,gidiyordu. ama her seyin bir sebebi var. Ben Harunun karekterini begeniyorum, Buke ayrildiktan sonra pesinden gitti ama buke seni sevmiyorum dediginde, gitti. Hem harun onlari mutlu etti is buldular. Harun olmasaydi sokakta kalacaklardi hasta babasiyla. gururunde bir yeri var yani. sanki harum onlari ayirmis onun dusmani gibi. burak yardim etsin. Bu senaristlerde cok bukeyi aglatiyorlar cok guzel oynuyor ama okadar bu rolde oglatmislar bu kizi gulerkende gozleri dolu. tamam uzgun olsun ama dizinin basindan sonuna kadar bu kiz agliyor baba fenalik geliyor. Bu Sinanda bir erkeklik yapsin Irmaka canim demegi biraksin ona seni sevmiyorum Bahari seviyorum desin. Irmaka canim dedigi zaman onu bogmak istiyorum. her zamanki gibi asik oldugu kizi unutmak icin baska bir kizla unuturacaksin. neden Irmak terk etsin ? Sinan seni sevmiyorum desin ozaman Irmak gitmesse kene gibi yapismis diye biliriz.Asktan o kadar rahat vazgecmek olsaydi herkes rahat rahat burakip giderdi. Sinan da ahlaksizlik etmesin bir an once seni istemiyorum desin bakalim Irmak ne yapacak.kiz da abtal hasta haliyle zengin bir agileden gitmis onlarin derdine kavgalarina dusmus sinanin ne isi ne gucu var o adamin sirketi olmasa evde kalacak hem naz da yapiyor istemiyorum diye. Bence Harun bu dizide Bukeye sahip cikacak ve Buke Harunu sevecek.
20.02.2013 - 01:26
0   0

hayran demiş ki;
bukenin babasi ölürse buke tamamen kimsesiz kalcak,amcasi da sahip cikmaz.iyce ortada kalacak kizcagiz.sanki harun`a mecbur kalacak.harun`a hem cok kiziyorum cünkü hastanede niyaziyle karsilasmalarina engel oldu.hemde aciyorum, cok tatli bakiyor bukeye hem cok güzel sahip cikiyor.su irmakda kene gibi yapisti kaldi, ne yüzsüzmüs ya, bir gidemedi geri istanbula.bence bahar da biraksin morugu ne isi olur onunla babasi yasinda adamla, zaten cocugu olmadiginida ögrendi, baharda cocuk icin ölüyor...bakalim neler olacak...
20.02.2013 - 00:14
0   0

esra demiş ki;
ırmak bi defol git artık patlak patlak gözlerini görmek istemiyoruz .
19.02.2013 - 18:39
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler