logo

İntikam 6. Bölüm izle

Özet: Kendi izlerini silmek isteyen Adem, Leyla’nın apartman girişindeki kamera kayıtlarına ulaşıyor ve Leyla’nın evine kendinden sonra girdiği görülen Hakan’ın peşine düşüyor. Leyla yoğun bakıma alınır, durumu kritiktir. Polis intihardan şüphelenirken Haldun, Şahika’nın yaptırdığını düşünmektedir. Evdeki gizli kamera kayıtlarını izleyen Hakan, bunu Leyla’ya kimin yaptığını öğrenir ve hemen Yağmur’u arar. Haldun da Adem’den şüphelenir ve onu sorguya çeker. Emre, Yolcu Bar’da çalışmaya başlamıştır. Selen bu durumu hiç vakit kaybetmeden Şahika’ya bildirir. Bu durum Haldun ile Emre’nin arasını iyice açar. Hakan ise büyük paniktedir. Kendi izlerini silmek isteyen Adem, Leyla’nın apartman girişindeki kamera kayıtlarına ulaşmıştır. Leyla’nın evine kendinden sonra girdiği görülen Hakan’ın peşine düşmüştür. Hakan, Yağmur’a bu işten vazgeçmelerini söyler. Adem’in ipini çekmeye kararlı olan Yağmur, Hakan’ı dinlemez. O gece yaşananların videosunu, Haldun’a gönderir. Selen, Emre’yi konsere gitmek için ikna eder ancak, onun Yağmur’u da davet etmesi canını sıkar. Fakat o gece evde çıkan bir sorun Yağmur’un önce gecikmesine, sonra da konsere gelememesine neden olur. Çaresiz kalan Yağmur, Rüzgar’dan yardım istemek zorunda kalır. Barış ile Cemre de artık sevgilidir. Fakat Barış’ın onunla gezebilmek için yeterli parası yoktur. Hakan’dan yardım ister. Adem’in ailesi için büyük bir tehdit olduğunu anlayan Haldun, onu uzaklaştırır. Adem kendisine kurulan tuzağı fark etmiştir. Hakan’ın kiminle çalıştığını öğrenmeye çalışır. Hayatı tehlike de olan Hakan, Yağmur’dan yardım ister. Yağmur, Hakan’ı Adem’in elinden kurtarmak üzere harekete geçerken, Selen ise Emre’nin her geçen gün daha çok bağlandığı Yağmur’dan kurtulmak için yeni bir yol bulmuştur. Rüzgar ise tüm cesaretini toplar ve Yağmur’un evine gelir.
ferda demiş ki;
roza beni anlayip gülmene sevindim.Sende sagol..Hakli degilmiyim?? Yasamadikmi ??Sanki elinde SOPA !! :- Sen sus otur , - Sen konus, - yok öyle degil! :- nerenle seyrediyorsun??????? v.s., v.s., sanki GESTAPO sefiydi aylarca önce yasadiklarimiz :)))))))))) Sevgilyle kal...
17.02.2013 - 23:39
0   0

roza demiş ki;
Ferda sen cok yasa ikinci oldie vakasi mi yasiyoruz:))))))) ben gülmekten öldüm
17.02.2013 - 18:28
0   0

MSFIGO demiş ki;
seleni hic sevmedim. yaprak dökümünde kizi begeniyordum, zamanla güzellesti ama burda giyimindenmi, hareketlerindenmi, bilmiyorum, ne güzel buldum, nede sevimli. sahika hakkinda ne düsünecegimi bilmiyorum. kadin cikarlari icin her seyi göze alabilen bir tip ama yinede eskileri düsündügü an vicdan asabi cekiyor gibi. kocasindan daha insafli gibi görünüyor sanki. insan düsündükce yagmurun babasini hapise attiktan sonra bir sürü baska insanlarinda hayatlari mah olmus.
17.02.2013 - 14:55
0   0

ferda demiş ki;
David burda herkes TV den izlemiyor .Netten izleyenler cogunlukta veya kanallarin kendi canli yayinlarindan internet üzerinden. Bu demektirki :zaman-zaman teknik sorunlar yasaniyor eklenirken ve PARTLAR tam seyredilmiyor....Hayret birsey !!!Ikinci OLDIE vakasimi yasiyoruz?????
17.02.2013 - 13:28
0   0

roza demiş ki;
MSFIGO sanada merhaba. Demek ki zaman kisitligi yüzünden eskisi kadar yazmiyorsun. Ayni sekilde KG de de öyle. Ay sizin bu AFK aileniz,toplanamadiniz bir türlü:))) selamlar. DAVID siz nasil dizi izliyorsunuz diye bir olay yok. Insanin gözünden kacabilir. O anda kizim gelebilir benimle diyalog icinde olabilir,telefon gelebilir vs vs. Ben sahsen canta ve kelepce dikkat etmedim:)). Ben kendi adima konusuyorum.
17.02.2013 - 00:22
0   0

david demiş ki;
ya herkez ayni seyi yazmis hava gazini selenmi yapmisdir diye ,siz filmi nasil izliyorsunuz ?gösterdi zaten onun yapdigini ,yanliz odaya girdiginde cantasi yere düsmüsdü ve ordada gaz borusunun kelepcesi cikmisdi cantadan disari ,görmeyenlere duyuru
16.02.2013 - 22:44
0   0

ceyda ulusoy demiş ki;
kalbimin sesine kulaklarimi tikadim artiq onu duymuyorum
16.02.2013 - 14:02
0   0

ceyda ulusoy demiş ki;
heyatimdi bu kino arkadaslar
16.02.2013 - 13:29
0   0

MSFIGO demiş ki;
merhaba sevgili arkadasalar. bakiyorum AFK aileme buraya toplanmis. buna cok sevindim :) intikama ilk bölümüne baktim ve sonra zaman kisitligi yüzünden biraktim. ama simdi yeniden baktim. tek solukta bütün bölümlere bakiyorum. vallahi, dizi hosuma gidiyor. sürükleyici. hele berenin yaptigi hareketler acayip :)
16.02.2013 - 13:06
0   0

sezzy demiş ki;
Degerli adminim. Bugun Dila Hanim dizisi olacak mi?? Butun kanallara baktim ama hersinde de baska seyler var.
15.02.2013 - 20:25
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler