logo

Lale Devri 99. Bölüm izle

Özet: Fotoğrafları gören Çınar öfkeden deliye döner. Toprak bir açıklama ve özür beklemektedir. Ancak Çınar, Toprak’ın duygularından habersiz, olayın sorumlusunu bulmak için harekete geçecektir. Çınar, Azra’yla yüzleşir! Çınar’ın tüm suçlamalarına cevap vermeye çalışan Azra köşeye sıkışmıştır. Onu bir tesadüf kurtaracaktır. Ancak Zümrüt’ün kararı kesindir. Azra istifa edecektir! Azra’nın işinden olması Toprak’ı şüpheye düşürür. Boşuna kıskançlık yaptığını düşünen Toprak’ın vicdanı rahat değildir. Ancak Şeref onu saf olmaması konusunda uyaracaktır. Çınar, eski hatalarını tekrarlamamak için Toprak ve Azra’yı yüzleştirmeye karar verir. Üçünün bir yemeğe çıkmasını teklif eder. Toprak bunu kesinlikle reddeder. Çınar restorana gittiğinde onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Ancak asıl sürpriz gecenin devamında Toprak’tan gelecektir!
merve demiş ki;
bir yuvayi yikmak insanlara iftira atmak onlari birer aptal gibi gostermek ne kadar kolay senaristler genc nesile bunumu ogutluyorlar acaba ne olursa olsun sonu nereye varirsa varsin gozunuze kestirdiginiz birisi icin butun ahlaki kurallari hice sayin sonunda amaciniza ulasirsinizmi diyorlar ama unuttuklari bir sey var ALLAHin adaleti bu hic bir zaman degismez
05.02.2013 - 15:59
0   0

nigar demiş ki;
para,para,para... Aralarında paraya raamen, şu anormal hikayede bulunmak yerine diziden ayrılmaya karar vere bilen tek Serenay hanım çıkdı. AFFERİN! Zamanında Emine Sandal da doğru yapmış maaşallah!
05.02.2013 - 14:17
0   0

cileK demiş ki;
Bu dizide cook uzadi bence,.. Fazla yorumlamaya luzum yok, burdaki cogu yazdi bile. Dizi gitikce geriye dönuyor., ve karakterler hic birsey örenmiyor, diyelim Cinar ayni aptal. Ya oyuncu olsaydim, böyle sacmaliga yeter derdim galiba haha..AMMA Tolga ve Selen cok yakisiyorlar birbirine, alah mutlu etsin:)
04.02.2013 - 17:22
0   0

Berran demiş ki;
sevgili ARAcim yorumunu bir nefeste okudum.Tamamen haklisin canim kardesim:))Hemde yerden göge kadar. Binlerce yüregine saglik:)) FERDA'ninda belirttigi gibi PROTESTO etmek ve izlemeyi birakmak!!! Icerigiyle ilgili yorumda bulunmayacagi.Zira son 3 bölümdür izlemiyorum. OYA TEKIN'in yazisi herseyi anlatiyor. Onu bile kaale almiyorlar. Yine onun bir yazisinda: YORUMLARI HIC OKUMUYORUZ. IT ÜRÜR, KERVAN YÜRÜR misali diye bir beyanatlari vardi terbiyesizlerin;-))) Gercekten IGRENC ve tiksindirici. Insanlar aylarca YESIM icin öfkelerini dile getirdiler. Bunlar ne yaptilar? YESIM gitti daha cirkini ama aynisi geldi Yesimin biraktigi yerden devam ediyor.O zaman YESIM neden gitt???Senin dedigin gibi saygisizligin daniskasi. Benim bildigim ELESTIRI ÖNEMLIDIR ELESTIRI OLMZSA OLMAZIDIR FILM,;ROMAN, SINEMA ve MÜZIKTE!!! bunlarin yaptigi sanat degil DAILY SOAP veya SABUN OPREASI olursa böyle olur iste Kabahat bizde seyrettigimiz ve REKLAM Sirketlerinin kasalarini doldurdugumuz icin SABUN KÖPÜGÜ icin:-((((((((( Sevgilerimle Aracim kendine iyi bak ! Soguktan korunmayi ihmal etme!! Tüm diger Arkadaslarimada kucak dolusu sevgilerimle:)
04.02.2013 - 14:33
0   0

ferda demiş ki;
sinir olacaginiza seyretmekte israr etmenizi encok yapimcilar seviniyorlar. Cünkü devam ettikce sponsorlardan PARA almaya devam ediyorlar. Onlar icin icerik önemli degil.Zahmet edip yorumlari bile okumadiklarini Senaristler kendileri hakaretle beyan etmislerdi:((( O yüzden neparmaklarinizi yorun nede gözlerinizi. Cünki üretemiyorlar ve temcit pilavi gibi isitip-isitip sunuyorlar.Daha dogrusu kakaliyorlar:((
04.02.2013 - 10:37
0   0

ARA demiş ki;
Sevgioli Sezzy,berran,fatma,ferdave digger yorum yazan arkadaslar,yorumlarinizi okudum ,bence bu bolum benim icin YORUMSUZ inanin artik tiksinti geldi . IGRENC hakikaten cook IGRENC ,IGRENCLIGIN DE DANISKASI.Yaziklar olsun bu senaristlere senarist diye ortaya cikmislar , bunlar yok senarist dizide supurge bilem olamazlar.Zamaninda futbolde iyi oynamiyan bir oyuncu icin ne mevkide oynuyor sorarlarsayidilar hemen saha aciginda derdik .Iste bunlar icin de vazifeleri nadir denirse ,Dizi aciginda senarist bozmalari denir .Yazilmis oldugu gibi diziyi uzatmak icin yeni oyuncular ekleyip diziyi batakliga her bolumde batiriyorlar.BRAVO BU SUPER AKILLI SENARIST VE YAPIMCILARA.Yesim ayrildi simdi de AZRAIL cikti tepemize,kari ancak ilaclan karsisindakini yataga atabiliyor yoksa o at suratlinin yuzune kim bakar )))))))Berranin yazdigi gibi bu dizi sinifta kalir ,berancigim dizi sinifta kalirsa canim acimaz dizi birkac sinif da geriye gider ,artik sinif gecemez her hafta bir sinif geriye teper bir ileri iki geri adim Oya Tekinin yazisini gecen hafta okumustum cook dogru bir yazi ellerine saglik Oya hanimin.Yaziklar olsun Serefe Kizina destek olacagina Zehir akitip aklini karistiriyor .Ikbal cinarin kulagini cekme vakti gelmistir Azrailin istifasini ne aklan Cinar effendi Kabul etmiyor. Aynen yesime oldugu gibi dert yanmaya AZRA nin yanina gidiyor ,bu ne bicim Holding baskani bunlar yok holding yuznumara baskani bilem olamazlar ,cok cingoz olan Reyhan ise ZUZU nun oyuncagi olmus o ki hicbirzaman ZUZU yu sevmezdi .Necip ise kendini cok akilli bir is adami zannediyor ama fasafiso ayakta uyuyor .Fragmani seyrettim sonunda Cinar Topragin yazisini okuyor,galiba Toprak bosanmak isteyecek ve yaliyi oglunu alip terkedecek O Ahmet denilen sapsala gidecek ya da kendi evine .O degilde Cinar yalinin arka sokaginda Kaan ve Toprak icin guzel bi rev almisti niye orada yasamiyorlar da herkes yaliya tasinmislar aklim ermiyor vallahi. Basta yorumsuz demistim ama bakiyorum parmaklarim gene klaviede dans etmis ))))))))))))))))))) .Haftaya 100 cu bolum var ,kendime hayret ediyorum nasil bu diziyi bukadar izlemisim diye.Eskiden 90 a 100 e yetisen yorumlar oluyordu simdi ise 24 e zor variyor hayret eski yorum yazan arkadaslarin cogu ortalikta yoklar ((((((((((( Hepinize mutlu ve saglikli bir hafta diliyoru
04.02.2013 - 04:21
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Fatma. Inan senin senaryon onlarinkinden cok daha iyi. Hic olmazsa komedi dram arasi birsey olurdu da sinir olmazdik. Baska bir arkadas da fragmani izlemis. Yesimin numarslari bu kez Azra yapiyormus. Valla pes diyorum. Isleycek konu bilamadilarsa basa sarip ayni sahneleri yazacaklarina final yapsinlar cok daha iyi. Cunku Iki karayilani her hafta yeni yeni numaralarla birsey bilmez pozlarinda gormekten gina geldi. Yesimin pisliklerinin ortaya cikmasi iki sezon surmustu. Bunlarinki de sezon sonuna kadar surer artik.
04.02.2013 - 01:04
0   0

toc demiş ki;
ya ben şu toprakın annesine uyuz oluyorum. yeyip içip kişnemek diye buna derim ben,
03.02.2013 - 21:47
0   0

fatma demiş ki;
ve ve ve ve......bir kadın daha çınara aşık olur.kim mi?tabi ki de azra!dikkat edin intikam alan zümrütten bile daha kötü bakıyor toprağa.onun için çınar artık iş değil,aşk...... hemde içkisine ilaç atıp yatağa atacak kadar.tabi çınar bu oyuna gelir.sonrada ayrılık ayrılık aman ayrılık.yani ayrılık üzerine kurulu bir aşk ilişkisi.bu iş nasıl sonuçlanır bilemem ama bir an finali düşündüm. toprak ile çınar ayrılır.ılgaz holding batar.zümrüt hedefine ulaşır(yani bu kadar emek boşa gitmesin,demi ama).necip kendi derdine yanar(zümrüte kandığı için) eee artık ikbalde emekli bir beyefendi ile muhabbet eder herhalde.reyhan mehmete sığınır.toprak oğlunu alır ve ahmetin yanına gider. zümrüt torunlarını yurt dışına gönderir.çınar ayyaş olur.haaaa bu arada yalı şerefle remzinin olur. neden olmasın?bir kapak attılar ki kimse artık onları oradan çıkaramaz.(aklıma rahmetli barış mançonun bir şarkısı geldi.bir geçerken uğramıştı,tam on sekiz ay oldu,o gün bugündür hala..... hala kızı zehra).herkese hayatındaki her şeyi yerinde ve zamanında yaşama temennisiyle iyi günler.
03.02.2013 - 15:42
0   0

Berran demiş ki;
ben 3-4 haftadir seyretmiyorum artik... Zira Oya Tekininde belirttigi gibi: basa sardilar.daha önce yasananlar 1-2 oyuncu degisikligiyle aynen sunulmaktadir. maalesef bu DIZI SINIFTA KAlMISTIR:-()
03.02.2013 - 13:28
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler