logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 57. Bölüm izle

Özet: Sinanerler’i uçurumun eşiğinden döndürmesinden ardından, Güney zafer sarhoşluğu yaşıyor. Bu süreçte ise Banu’nun giderek bozulan psikolojisini fark edemiyor. Banu da kendini hatırlatmak için Cemre’yi hedef olarak seçiyor. Güney’in, Kuzey’i hayatından uzak tutmak için oynadığı kumar, kardeşinin gerçekleri anlamasıyla son bulur. Burak Çatalcalı’nın verdiği vekaletname sayesinde, Kuzey’i şirketten uzak tutmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Kuzey’i günler sonra ilk kez gördüğünde, Cemre için yeni yıl o an başlar. Kuzey’in Simay’dan boşanmasıyla hayallerine daha sıkı sarılan Cemre, Barış’la evliliğinin biteceği günü sabırsızlıkla beklemektedir. Cemre bu yılın, önlerine çıkan tüm engellere rağmen “aşkın yılı” olacağını hissetmektedir. Sinanerler’i uçurumun eşiğinden döndürmesinden ardından, Güney zafer sarhoşudur. Bu süreçte Banu’nun giderek bozulan psikolojisini fark etmez. Ama Banu kendini hatırlatmak için, bir hedef seçer; Cemre. Cemre’yle yalnız kalmanın bir yolunu bulur ve Cemre’yi tekneye davet eder, denize açılırlar. Cemre teknede yalnız olduklarını fark ettiğinde kıyıdan çok uzaktadırlar. Kuzey her şeyden habersiz, Demet’le birlikte hastalanan Ali’nin annesini ziyaret etmek için Trabzon’a gitmiştir. Ali’nin doğup büyüdüğü evde Kuzey, yarasını daha derinleştirecek zor bir sınav verir. Öte yandan, yıllarca çilesini çektiği kocasının hayatında hiç bir iz bırakmadığını, hatta Sami’nin yepyeni bir hayata adım atarak Aynur isimli bir kadınla evleneceğini öğrenen Handan, intikam almaya hazırdır. İçindeki yılların cam kırıklarıyla, hem Sami’nin hem Aynur’un canını kanırta kanırta acıtır. Ne şirkette elde ettiği başarı, ne de Burak Çatalcalı’nın Ferhat cinayetinin bir numaralı şüphelisi olması, Güney’in rahat bir nefes almasını sağlamaz. Üstündeki baskı arttıkça, Güney farkında olmadan açıklar vermeye başlar. Artık Güney’in en büyük sırrının, sessiz kalmaya hiç de niyeti olmayan bir ortağı vardır.
gamze demiş ki;
Hosbuldum ROZA. Haklisin. Diziyi izlerken hd tarafi daha guzel ama burda da yorumlar da yorumcular da cok. Yorum yazmak daha guzel olacak. Bende carsambayi bekleyemiyorum. Fragmanda guney banunun ustune yuruyordu. Verdigin ozette de kuzey guneyin ikinci kabusu olacak galiba))) belki yeni bolumde handan sultan nereye gitti ogreniriz. Cunku kizkardesi bile onu istemiyordu.
16.01.2013 - 00:39
0   0

ROZA demiş ki;
GAMZE hosgeldin. Evet bu taraf hd den daha yogundur:)). Sen istersen yorumlarini burada yaz. Az kaldi,yarin KG günümüz:))
15.01.2013 - 23:31
0   0

gamze demiş ki;
Hd sayfasinda yazdim ama bu taraf cok kalabalik. Cok guzel yorumlar var. Ben dizi izliyorum ama yorum yzmada yeniyim. Herkesin birbiri ile fikir paylasmasi hosuma gitti. Ama bir arkadas senaristlerle dalga gecerken kendi de komik olmus))) kullandigi comik lafini ne olarak yazdi?? Turkcemizde boyle bir kelime yok. Ingilizcede ise komik lafinin karsiligi olarak funny kelimesi kullanilir ve comik diye bir kelime ingilizcede de yok. Iyisimi baskalari ile dalga gecerken kendi yazilarini daha iyi kontrol edip yazmak. Senaristlerimiz de oyuncular da mukemmel bence. Hic birine soz yok. Ddiziyi de bize boyle guzel imkanlar sunduklari icin tebrik ediyorum. Ben de Kuzey cok mert delikanli diyorum. Guneyle gercekten de hem tipleri hem de karakterleri ile kuzey guney kutbu gibi birbirlerine tam zit karakterler.
15.01.2013 - 23:06
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Roza. Ozet icin de ferhat hakki.daki bilgi icin de tesekkurler. Demek ilerleyen bumlerde Guneyin silahi yerden nasil alip Ferhati vurdugunu gosteren bir bolum izleyecegiz.:)))) Ozette Baris kurbanini secti diyor. Karisinin hastaligindan ve bebegini kaybetmesinden yararlanip onu kurban secmesi de Guney karakterinin kisiligi hakkinda en guzel orneklerden biridir. Sevgiler.
14.01.2013 - 23:04
0   0

ROZA demiş ki;
BOMBA BIR HABER. ACABA TEK BÖLÜM MÜ? Alinti: Fenomen dizi Kuzey Güney'in kötü adamı Ferhat Cnntürk'te katıldığı bir programda diziye geri döneceğini söyledi! Dizide Ferhat rolünü oynayan Turgay Kantürk , Ferhat'ı kim vurdu sorusunun çekimlerinin hala yapılmadığını ve ileri bir bölüm için tekrar kamera önüne geçeceğini belirtti.
14.01.2013 - 20:20
0   0

ROZA demiş ki;
YENI BÖLÜM ÖZETI:Güney soğukkanlılıkla yazdığı senaryoyu oynarken, bu sürece şüpheyle yaklaşan tek kişi Kuzey oluyor. Kuzey attığı her adımda, Güney’in özgürlüğünün en büyük tehdit haline geliyor. Banu’nun pimini çekip bıraktığı bomba, hem köşkte, hem de Kuzey’in hayatında büyük bir gürültü koparır. Güney’in Ferhat’ın katili olduğu gerçeği, artık Kuzey için sadece bir şüphe değildir. Güney ise üstündeki suçlamalardan kurtulmak için kurbanını seçmiştir bile. Güney’in özgürlüğüne karşılık, Kuzey’den sonra bedel ödeme sırası Banu’dadır. Güney soğukkanlılıkla yazdığı senaryoyu oynarken, bu sürece şüpheyle yaklaşan tek kişi Kuzey olur. Kuzey attığı her adımda, Güney’in özgürlüğünün en büyük tehdit haline gelecektir. Güney kendini Kuzey’den korumak için yeni planlar yapar. İki kardeş arasına yeni düğümler atılır. Teknede yaşadığı korkulu anları bahane eden Cemre geçici bir süreliğine annesinin yanına gelir. Bir yıl aradan sonra hayatlarındaki fırtınalar Cemre, Güney ve Kuzey’i aynı mahallede bir araya getirmiştir, Ancak Cemre’nin tek isteği, Kuzey’le iletişime geçeceği bir an yakalamaktır. Öte yandan, vicdan azabını bastırmak için her yerde Simay’ı arayan Zeynep, karanlıkta ona dair bir ışık bulur. Zeynep’in yarattığı fırtınanın enkazıyla yüzleşme zamanı gelir. Aynı gece, Kuzey’le Cemre’ye ise farklı bir sürpriz hazırlar. Tam da Cemre’nin istediği gibi, kimsenin Kuzey’le aralarına giremeyeceği bir an yaşarlar. Gecenin rengi, Kuzey’in kapısındaki davetsiz misafirin getirdiği haberle bir anda değişecektir.
14.01.2013 - 17:45
0   0

ROZA demiş ki;
KuzeyCanlar 2 ci fragmanda zeynep can beye diyor ki benimle bir yere gelirmisin? Barisla melda mercimegi firina veriyorlar:)). Baris bu gece hic bitmesin diyor. Demet duygulari konusunda cemreye aciliyor
14.01.2013 - 15:50
0   0

melis demiş ki;
steve senaristleri elestirlecek o kadar cok sey varki sayakla bitmez.neyse siralamayaimda tek bir tane yazayi,cemre kuyumcudan rahatlika kalin bilekligi caliyor ve rahatca cikabiliyor :-)))inanilacak gibi degil steve bu gün en ufak kuyumcuda bile kamera varken her gün medyada kameraya yakalanan haber olunca sasilacak bir sahneydi gercekten bunlar seyirci ne saniyorlar...
14.01.2013 - 14:53
0   0

melis demiş ki;
selam steve,bu bölüm evet güney-banu ilkilisi ve sami-candan hanimin konusu vardi.sami konusu aalesef derin bir konu hödük yobaz adam kuzeyle güneye esinei dövdügü eski yillara bakilnca yeni tanistigi bayana düskünlügü kibarligi ve kadinin cocuguna düskünlügünden saminin ne karekterde oldugunu gösteriyor.ama handan hanimnin yerinde olsam gidip konusmazdim biraksayida kadin kendi yasayinca anlasaydi bak hemen samiye söylemis ama ilerde anliyacaktir handan hanim.benim bir rkadas adin sosyal kurumunda calisiyor böyle olaylara cok sahit olms senaristleri dgerlendren icin seni kutlarim ha okuyorlarmidir hayir onlar okumazlarda calisanlardan birinn okuduguna eminim.nasi desem sana daha öncede yazdimya yorumculari nabzia göre seerbet misali bu iki bayan senarist dizi yapiyorlar.simdi sen ben ve cok az kisi onlarn azdigi senaryolari alay edip yerden yere vurdukca bizi bos yorumcu olarak görüyorlar anlatabidimmi bizim yorumlar onlar icin GECERSIZ.ben bunlari taaa fatmagülün sucundan beri eestiriyorum bütün site yorumculari bana karsi gelsede ben dogru bildigimi yazarim ben böyleyim ama bakarim anlasilmiyorum k endimi geri cekmesinide bilirim cünkü bilirmki senaristler benim dogru bildikleime göre degil cogunlga senaryo yaziyorlar.
14.01.2013 - 14:23
0   0

Steve demiş ki;
bu yorumum senaristler ve yer degistiren karakterler hakkinda olacak ben son zamanlarda karakterlerin yer degistirmeye basladigini fark ettim bilmiyorum bilmiyorum sizde ettinizmi? Banu kimseye taviz vermeyen kendine güveni tam olan engel tanimayan simarik bir kiz'ken su anda acınacak çok zavallı bir durumda... Cemreye gelince yanliz buyumus sozunu kimseden esirgemeyen bir olay olsa hemen dişlerini gosteren ve zengin bir hayatin ozlemini ceken Guney gibi cok hirsli bir kizdi oda son zamanlarda (hesapda kuzeye bir sey olmasin deye barisin tehtitlerine katlanan) kucuk kopek yavrusu gibi olmus biri''' ben senaristlerin kuzey yuzunden Cemre'yi sut dokmus kedi yavrusuna dondermelerini cok sacma buluyorum cunki Kuzey zaten polislere ferhati ben cagirdim demisti Barisin cemreye karsi kullandigi kozu polisler de biliyor esasinda Cemrenin elinde Baris ve ailesi ile ilgili cok buyuk kozlar var '' Cemre Banunun hastaligindan tut ,Barisin sahte imzasina kadar herseyi bilen birisi''' Cemre gibi uyanik hemen disini gosteren bir kiz neden barisa sen beni ve kuzeyi rahat birakmaz'san bende seni madia ya ve polise senin ve ailen hakkinda bildigim her seyi aciklarim senide hapise attiririm demiyorda ''ayrılıcagız degil mi barıs'' diye yalvariyor .. Senaristler gine cuvallamislar iskenbeden atislar, fosh,fosh Hele hele o Trabzon sahnesine gerek yoktu bos sahnelerdi bir dramatik'ligi yoktu Kuzeyin Alinin annesiyle olan sahnesi de hic duygusal degildi aksine cok sacmaydı,bu kadar kotu cekilen bir sahne olamaz gercekcilik sıfırdı,kuzeyin aglarken gozunun kızarması haric ne konusmaları ne sarılmaları hic inandırıcı degildi bide Demet Alinin annesinin yapma konusmalarina aglayacagina kendini tutamayip gulmeye baslamasida cok comikti (herhalde sinirinden gulmuyordu)hahaha Demet ne gereksiz bir karakterdir ya!! Ali oldukten sonra onunda misyonunun bitmesi gerekirdi senaristler hala onun uzerinden senaryo yazmakta ısrar ediyorlar,kime ne Demetten!!! hele Komiser ile Demet iliskisinin hicbir cazibesi yok senaristlerin zaman doldurmak icin yaptiklari numaralardan başka bir sey degil zaten Komiserle Demetin arasini yapacaklari taa en basından belliydi Iste neymis, Demeti korumak Alinin emaneti diye Kuzeye dusuyor Senaristlerde bize hala ne kadar vefali bir Kuzey var onu gostermeye calisiyorlar sanki cok gerekliymis! kuzeymani hala kahraman gostermek icin devamli iskenbeden atiyorlar buda sonradan da ortaya cikinca cok sacma oluyor Son olarak da sayin Senarist ler eger yorumlari okuyorsaniz (hic zannetmiyorum ama) eski soyadi denmez kizlik soyadi denir....hahaha
14.01.2013 - 12:47
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler