logo

Kayıp Şehir 16. Bölüm izle

Özet: İlgiyle izlenen dizinin bu bölümünde; tek dileği kızını Daniel’dan uzak tutmak olan Meryem, Daniel’ı polise ihbar ediyor. Ancak işler umduğu gibi gelişmiyor ve Meryem, istemeden büyük bir felakete neden oluyor. Meryem, Daniel’ı polise ihbar eder. Tek dileği kızını o zenciden uzak tutmaktır. Ancak işler umduğu gibi gelişmez. Polisler, Daniel’ı Seher’in yanında yakalarlar. Üstelik Meryem, istemeden büyük bir felakete neden olur. Maçta başka bir kulüp tarafından izlenecek olan İrfan çok heyecanlıdır. Üstün bir performans sergileyen İrfan’a transfer teklifi gelir. Sadık ve Mazlum ise, iş için Ethem’e giderler. Ondan kendilerine yardım eli uzatmalarını isterler. Ethem de onlara uygun bir iş bakar. Daniel ile yaşadıkları konusunda Seher’e destek olmadıkları için İrfan da Kadir de çok üzgündürler. İkisi de hatalarını telafi etmeye çalışırlar. Ancak olanlar hakkında bir tek Meryem sessizliğini korur. Selahattinler'i ise bir yandan ev sahibi, diğer yandan da Aziz sıkıştırmaktadır. Zehra, borçların bir kısmını ödeyebilmek için işten avans alır ve kardeşini ezmeye çalışan Aziz’in karşısına dikilir. Aysel, Daniel’ı Ethem’in ihbar ettiğini düşünür ve onunla konuşmaya gider. Ondan ihbarı kimin yaptığını bulmasını ister. İrfan ise Aysel’e yüzük alır ve lüks bir restaurantta yer ayırtır. Ona sürpriz bir teklifi vardır. Seher, yaşadığı büyük üzüntü sonrası herkesi üzecek bir karar verir. Seher’i kurtarmak için Aysel ve Kadir seferber olur.
Bayramoff demiş ki;
Bu diziyi İlker Kaleli için izliyorum çünki onu tanıdığım için...
30.12.2019 - 04:25
0   0

sevoo demiş ki;
guzeldi kenana katiliyorum soylemek istediklerimi bi gzl yazmis zaten sizede sonsuz basari dileri ddizi ekibi
10.01.2013 - 14:54
0   0

roza demiş ki;
GIZEMLI bende kac cocuk annesiyim. Ama meryemin davranislarini begenmiyorum. Burnunu sokmamaliydi. Hatta meryemin yaptigi anneligide begenmiyorum. GÖKSEL 1907 reyting ölcmelerini avrupada yasayan hic bir türkün evine koymuyorlar. Yani biz tv den izlesek bile hic bir sekilde etkileyemeiz. Ben derim ki asil biz ddizi.net e sahip cikalim. Diziler cakistiginda yada istedigimiz zaman izleme sansi sunduklari icin.
10.01.2013 - 09:30
0   0

Sule demiş ki;
Göksal 1907 reyting ölcümlerinin nasil yapildigiyla ilgili bir fikrin var mi? GIZEMLI(yorumcu) Meryem Daniel öldürülsün diye ihbar etmedi demissin ama Daniel ona hikayesini anlatigi bölümü izlemedin sanirim,zaten memleketine gitseydide yasama sansi yoktu araniyordu. Bu diziyi seviyorum ama su Zehranin ailesinin para meselelerinde inanailmaz büyük mantik hatasi var,ev sahibine 2 aylik kirayi Zehra 1 haftaliginla ödeyebiliyor.Sonra Aziz bana cok borcunuz var diyor Zehra 2 maasiyla Azizin tüm borcunu ödüyor.Evde sürekli bir eziklik fakirlik muhabbeti.Hadi simdi baba issiz e önceden de ayniydi 4 maas giriyordu eve ama sürekli fakirlik yokluk muhabbeti dönüyordu.Kizin 1 hafatligiyla 2 ev kirasi ödenebiliyorsa ne bu dram.Ayrica tir söförlerinin maaslarida ayda 1000$ altinda degildir. Dizinin günlerinin degismesi sürekli rahatsiz edici ama karsisina kendi gibi izlenen bir rakip koyuluyor bu hep böyledir zaten.
10.01.2013 - 00:03
2   0

Göksal 1907 demiş ki;
Arkadaslar Lütfen Kayip Sehir Dizisine sahip cikalim, yoksa reyting yüzünden kaybolup gidebilir. benimde internetten izledigim diziler oluyor. ama bunlar reyting derdi olmayan diziler. Kayip Sehir dizisinin destege ihtiyaci var, bu yüzden kanaldan izlememiz gerek.
09.01.2013 - 07:15
0   0

gizemli demiş ki;
Anne olmadan atip tutmak kolay arakdslar . Biirkere anne kara oglani öldürmek icn degil kizindan uzaklastirmak icn ihbar etti. ülkesine geri gidecegini dusndu ama kara oglan vadesi ord bitmis neyazikki, tabiki kizinin onu ölesiye sevdigini de tahmin etmedi bence.. insan öldürmek okadr kolaymi yoksa dizide mi bukadr kolay polis icn? kara oglan diziye renk katiyordu demekki cikmasi gerkti bu sekilde cikarmak kolaylarina geldi. bu diziyi neden karadayiya rakip yaptilar reytinler iyigitmiyormuyduki ne makstla yaptilar ki sanki? bir de su ayselle kadir askini neden görmek istiyrsunuzki aysele bence en iyi ethem yaksiyor bence ona geri dönmeli kadir de aysele asik olursa dizinin tadi kalmz baska dizilere özeniliyormu ne bu iki kardes bir kadina asik olma fikri neden bukadr cazip geliyor insanlara .
09.01.2013 - 00:24
0   0

G.... Azerbaycan demiş ki;
salam qarani niye oldurduz?
08.01.2013 - 23:12
0   0

nazan demiş ki;
Sil kardes , Etem'i oynuyan Ugur Polat . Gercekten cok basarili bir oyuncu. Kotu karakter rollerini de cok iyi oynuyor. Iyi seyirler
08.01.2013 - 22:48
0   0

sil demiş ki;
ben etem karakterne bayiliyorum!ve etemi oynuyan adama?ismi ne?kim biliyorsa yazsin lutfen
08.01.2013 - 21:09
0   0

Gül demiş ki;
Yine oyuncular harikaydi, begenerek ve severek izliyorum, umarim artik dizinin saati ve günü artik degismez:)
08.01.2013 - 19:55
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler