logo

Kayıp Şehir 15. Bölüm izle

Özet: Kadir’in gideceğini öğrenen Aysel harekete geçiyor ve Zehra ile birlikte tam zamanında yetişip, onun gitmesini engelliyor. Kadir’in gideceğini öğrenen Aysel harekete geçer. Zehra’yı da yanına alarak Kadir’i durdurmak üzere limana giderler. Meryem de oğlunu bulup, kararından vazgeçirmek için gemi gemi dolaşır. Kadir’i durdurmak için Aysel ve Zehra tam zamanında yetişirler. Ethem, İrfan’ın başını yakan görüntülerin devamını Aysel’e verir. Aysel’den görüntüleri alan İrfan kendini aklar. Ve bundan sonra kendine daha fazla dikkat edeceği konusunda Güntekin’e söz verir. Cep telefonunda sonra internet ve bilgisayar isteyen İsmail Dede evdekileri iyice kuşkulandırır. Üstelik yine giyinip kuşanıp nereye gittiğini söylemeden Eleni ile buluşmaya gider. Ancak Eleni’den duydukları pek hoşuna gitmez. Ethem’i gökte ararlarken yerde bulurlar. Doğum günü unutulduğu için bozuk olan Sadık, Ethem ile karşılaşır. Ethem bu fırsatı kaçırmaz onu eve davet eder. Eve gelmeyen Sadık’ı arayan Kadir, onu Ethem’in Aysel’in karşısında tuttuğu evde bulur. Daniel ile ailesinden gizli görüşen Seher, hiç ummadığı biri tarafından görülür. Daniel ile elele yakalanan Seher’i kötü bir sürpriz beklemektedir.
Ulker demiş ki;
meryem cok guzel anne cocuklarini duwunen anne.dizi super bawarilar
02.01.2013 - 08:16
0   0

zeynep demiş ki;
ethem amcasi sadiga sahip cikti... hem resit olmasini kutlatti, hemde milli olmasini sagladi... ethem acaip güzel oynuyor piskopati...
29.12.2012 - 21:32
0   0

Said demiş ki;
Düşünen anne . Şimdi ğyle annelerden az kalmış ((((((
29.12.2012 - 01:07
0   0

taner demiş ki;
Aysel, Kadire Asik Oluyor....
28.12.2012 - 10:05
0   0

G.... Azerbaycan demiş ki;
dede ile Elenin cocugu olursa hic sasmam 16 bolum sebirsizlikle gozleyirik
28.12.2012 - 00:55
0   0

nuray demiş ki;
sadik icin cok uzuldum ya yazik o kadar ezerler ve bagirip cagirirlarsa cocugun asilik yapmasi yadirganamaz ,ne verirsen onu alirsin her turlu iliskide bu boyle cocugu dinlemeden ustune gitti Irfan cok kiziyorum onun bu fevri hareketlerine , kendi ne zaman adam olmusta ona buna akil veriyor. Kadir desen kalbi baska yonde bu baska bakalim gorelim neler olacak, Seher icin bu ask fazla hizli oldu , biraz zaman gecseydi yasal olarak kalsa dahi aile renginden oturu bu cocugu kabullenmeyecektir gibi geliyor ozellikle buyuk abileri cok onyargili ve aksi aileye karsi , Meryem yetemiyor cocuklarina zor tabi o kadar cocuk hepsine ayri ozen ve itina gostermek ama olcusu olmali ve adil olmali diye dusunuyorum bi anne.....
28.12.2012 - 00:42
0   0

Hurry demiş ki;
Bu Meryem ne yapsin, butun cocuklar kendi aleminde, bazen cok sert ve cok karisiyor diye dusunuyorum ama bu Seher ve sadik gibi cocuklar olunca elbette kadin cildiriyor. Seher'in merak etmeyin ben ne yaptigimi biliyorum diye boburlenmesi yok mu kafa tutumasi herkese gicik, ne yaptiginin farkinda degilsin, hemde hic kizim, kim kizinin gelecegi olmayan kacak bir zenciyle olmasini ister. Avrupada yasamiyorsun, Turkiyede yasiyorsun, irkcilik degil tabaiki ama kimse izin vermez kizinin bu sekilde iliski yasamasina. gercekci olalaim.
27.12.2012 - 23:54
0   0

anil demiş ki;
ya ben bu senaristleri yapımcıları anlamıyorum karakterler durum iyi olmayan kişileri canlandırıyorlar ceplerinden 10 lira zor çıkıyor çoğunun ama kimisinde s3 kimisinde iphone 4s sade bu dizi için değil genelinde böyle.
27.12.2012 - 23:44
0   0

elif demiş ki;
Meryem'e gıcık kapıyorum.Çok gıcık bir anne
27.12.2012 - 23:02
0   0

roza demiş ki;
Sonunda Aysel dikizci ethemi görebildi:)) Meryeminde yüregine inecek,kizini renkli damatla görünce. Yakinda ayselle irfanida ögrenir. Dedenin 60 yillik askida cok sacma. Tamam iki yasli oyuncuya rol veriliyor ama onlara yazilan senaryo daha güzel olsa.. Zehranin babasinin tutumunu cok begendim. Kizini zorla sevmedigi birisiyle evlendirmiyor. Kadir gercekten zehrayi seviyormu? Seviyorsa neden bir hayat kadinini öper ve etkilenir? Meryem sadikin dogum gününü unutmakla ayip etti. Favori oglununkini unutmazdi ama. Sadika okadar ilgisiz bir anne ki.
27.12.2012 - 22:49
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler