logo

Ustura Kemal 13. Bölüm izle

Özet: Ustura Kemal, Nihal'in yaşadığından habersizdir. Bennet ise komada olan Nihal'i gizlice evine götürmüştür. Nihal sayıklarken Ustura Kemal'in varlığını ağzından kaçırır. Bennet bir iz yakaladığını düşünür. Hala Paşazade Kemal'in gerçek Ustura Kemal olduğunu anlamamıştır. Kemal ise Paşazade Kemal olarak Bennet'ten istediği imzalı belgeyi alır. Göreve iade olcağını düşünen Bennet aslında kendisini tamamen bitirecek belgeyi Kemal'e verdiğinin farkında değildir. Silahları teslim alan Bennet ölümle burun buruna olduğunun farkında değildir. Çünkü Nihal'in öldüğünü düşünen Ahmet, Bennet'in evini havaya uçurmak üzeredir. Ancak Ahmet'in bilmediği bir şey vardır. Ustura Kemal, Nihal ve sevgilisi Keriman da o anda Bennet'in evindedir.
Aykan demiş ki;
ustuta kemal dizisinin cok iyi oldugu soylenemesede iyi oldugu soylenebilir. Yani ustura kemal dizisinden baska bir suru berbat dizi var onlari neden kaldirmiyolarda ustura kemal kaldiriliyo onuda anlamis degilim.En anzindan milli bir ruh temsil ediliyor, gayette keyifle izleniyor. Ama gününü tutturamadilar, pazartesi karadayi günü, sali 80'ler, öyle bir geçer zamanki, ustura kemal. çarsamba muhtesem yuzyil, persembe kurtlar vadisi pusu. Ustura kemal çarsamba yada cuma olsaydi reyting oranlari daha farkli olabilirdi bence.
04.12.2012 - 18:02
0   0

ajan demiş ki;
Son olarak cumartesi akşamları yayınlanmaya başlayan Ustura Kemal TNS ratinglerinde Total'de 30., AB grubunda ise 32. sırada yer alabilmişti. Dizinin reytinglerde üst sıralarda yer almaması üzerine, Show TV yönetimi diziyi bitirme kararı aldı. Geçen cumartesi akşamı 13. bölümüyle ekranlara gelen Ustura Kemal artık yayınlanmayacak.
03.12.2012 - 23:37
0   0

BoRa demiş ki;
Ustura KemaL Anladı Olayı Ahmeti Haberdar Adecek ve Bina Havaya Ucmuyacak. :)
03.12.2012 - 23:33
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler