logo

Karadayı 8. Bölüm izle

Özet: Mahir ve Ferideyi el ele gören Aytenin dünyası başına yıkılır. Mahire hesap sorar ama aldığı cevaplar aralarındaki gerginliği iyice tırmandırır. Buldukları dosyaları herkesten gizli geceleri inceleyen Mahir ve Feride giderek daha da yakınlaşırlar. İpuçlarını takip ettiklerinde sonunda bir isme ulaşırlar. Onları adım adım takip ettiren Turgut, artık bu davaya bir son vermesi gerektiğini anlar ve akılları donduracak bir karar alır. Dalyanın yerine geçen Necdet ise mahalle ile ilgili hain planlarını uygulamaya başlar.
sevin demiş ki;
herkese selamalar anne yine ben yatakta yatan serdar gardiyan olamaz o bu bölüm oynamadigi icin ismide yazmiyor artik. benim dedigim halil kumovanin kendisi ( halil kumova su ask ve ceza da baba rolündeki beyaz sacli adam).dikkat edin; et sahnesinde eti asagi götürüp kesmek istedi ama vermedi adam o zamanki yüz ifadesi cok ilginc süphelenmis olup ona göre hareket etmis olabilirler idam mahkumu arkadasi kendini feda etmis olabilir bu günde böyle düsündüm ama ilk düsüncem sanki daha mantikli gibi yani gelen babalari yataktaki halil kumova..aslinda bende kapi acildigi zamanki yüz ifadelerinde fikrimi degistirip nazif kara degil diyecegim ama ölende kesinlikle o degil daha önce yazdigim gibi basrol oyuncusunun ölümü icIn cok sönük o sahne daha degisik olmali adami okadar güclü gösterip karizmatik yapip horul horul uyurken yorgan altinda öldürüp karizmayi cizdirmezler sanirim öyle tahmin ediyorum yazdiklarim silinmeden bitireyim en iyisi.
05.12.2012 - 12:04
0   0

oldie demiş ki;
Ortada pis bir hava var.Kurtlarin sessizligi. Bu hayra alamet deil. Bir sonraki bolumde Nazif kara oldurulmesse beni bu sitede barindirmazlar diye dusundum. Ben bu pis polomik islerine girmiyecektim. Cok tirsiyorum agaa..
02.12.2012 - 20:13
0   0

Kenan D demiş ki;
Hata öyle değildi sayın admin, nasıl isim kutusuna tıkladığında isim yazısı yok oluyorsa, yorumu yazdıktan sonra yorum kutusuna tıklayınca kutu boşalıyordu, şu an sorun yok, iyi çalışmalar.

Admin Notu:Bu belirttiğiniz sorunu dün hallettik evet. forma tıklayınca siliyordu yazılanı.
30.11.2012 - 00:11
0   0

oldie demiş ki;
Sayin admin.Yorum yazildiktan sonra sizin dediginizi yapsam dahi yorum yollama sanim yuzde elli.( Lutfen sizde tarafsiz bir pc den deneyin.Bir sorun var.Melike Ipek Yalova ile giyabinda muhattap olanlara biraz acili elestiri yapmistim, silindi)) Bir arkadasin dedigi gibi kopyala, yapistir tarzimiz deil bu sadece benim deil kimsenin tarzi deildir. Biz burada o an aklimiza gelenleri paylasiyoruz.Is muracati yapmiyoruzki noktaydi, virguldu devrikcumleydi vs hic dikkat etmiyoruz( Sicakligi da buradan geliyor yazismalarin) kisaca kesinlikle sikayet deil. Buna hakkimiz olmadigi gibi aksilik olmamasini siz bizden cok istersiniz. bu sizin isiniz. Ama yazilimda bir hata var.Simdi bir onceki yazimda isim,e mail,guvenlik kodu tane tane ozene, bozene yazdim iyice kontrol ettim, ya Allah dedim. Silindi. Bunu dediyorum.Ya Allah, Allahim sen benim yuzume bak, Millet pc nin basinda benim ne yumurtluyacagimi merakla bekliyor, Utandirma beni Yarabbim.isim tama,e mailtamam,guvenlik kodu oda tamam, Hadi Bismillah, Yolluyorum.
29.11.2012 - 23:53
0   0

Admin demiş ki;
Yorum gönderemediğini söyleyen, silindiğini söyleyen arkadaşlar. Silinmesinin sebebi şudur. Yorumunuzu yazdıktan sonra eğer güvenlik kodunu yanlış yazarsanız sizi tekrar aynı sayfaya yönlendirir ve yorumunuz silinir. Güvenlik kodunun daha kolay girilebilmesi için sadece rakamlardan oluşması adına düzenledik. Lütfen buna dikkat ediniz.
29.11.2012 - 20:07
0   0

oldie demiş ki;
8. Bolumde gelinen nokta su.gecmise donecegiz. Baba,olen savci ve bakan. Yas ortalamalari ayni. Resimdeki kucuk kiz kim? Ayni zaman da olen iki kisi var bakanin gelini,baba nin kayincosu.Olen savci ile baba'nin gecmise dayanan gizli bir hukuku var.Ben kafama gore bu noktadan bir hikaye kurguladim. Benim hikayemde hakime hanim uvey kiz.Ben onumuzdeki bolumlerde hamamcinin bina icerisinde adam oldurmesinden,avukata bir sahit birakacagindan yola cikarak. baba'nin cenazesinde hakime hanima gercegi gosterdim. Hic tinmadi avukata hak verdi cunku kendiside nazif karanin komplaya gittigini anladi.aralari doldurdum, 25 bolumluk guzel bir sey cikti, yer sayfa olsa sizlerle paylasirim. Tek sorunum Askerdeki deli oglani, nasil, niye hikayeye dahil edecegim. Yeni karekterler vs vs off zor be sablonculuk. Varmi icinizde deli oglana yazabilecegimiz bir konu. Yardimlarinizi bekliyorum. Bu sadece eglence amacli Hic birimiz bilemeyiz hikayenin gidisatini( Benim seneryoda kotu ama gercek karekteri belli olmiyan, asik polis askini tercih ettikten sonra adaletin yerine gelmesinde buyuk rolu var.Ya arkadaslar bu yazma silinme isi bayagi bir bozdu( Beni) Bir seyler yazmak istedim, her defasinda farkli anlattim. Olmuyorki yaziyorsun, acikliyorsun, basiyorsun tusa hop silindi. Kufur eder gibi.
29.11.2012 - 20:03
0   0

oldie demiş ki;
Sayin yoneticiler. Bu isi profosyenelce yapiyorsunuz. turkiyenin en buyuk dizi sitesi oldugunuz iddiasi var ama yeni sitenizde yorum gonderemiyoruz.Sinir bozucu olmaya basladi.
29.11.2012 - 19:50
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili annecigim, ben de mervemiz de nihayet yazmaya basladi diye cok sevinmistim:((( hala neden yazmiyor. Bu arada bu yazilarin silinmesi olayi halledildi saniyorum, artik ehr yazdigim yorum silinmeden gidiyor. Adminlkerimize bu sorunu hallettikleri icin cok tesekkurler. Ya su Aytencikle ugrasmayin aartik:))) ben onu ilk defa MYYda gorudugmde ayni Turkan Sorayin gencligi demistim. Ama bu dizide kizi fazlasiyla sonuklestirmisler. Kiz daha yeni adim atmayi ogreniyor, azcik destek olalim, bebeklerimizin ilk adimlarinda nasil sevindiysek bu kiza da yurumeyi ogrenmesi icin izin verelim ve fazla acimasiz olmayalim, bizim bas dusmanimiz Katil Turgutla onun soytarilari olmali. Ama Ayten de bu kadar merakli olmayi biraksin artik, yoksa ?Mahir de icle mi disla mi ugrasacagini sasiracak, once annesiydi, onu ikna etti, simdi de Ayten golge gibi pesinde, azcik guvenmeyi ogren, kocan olacak adama,(tabi olursa:))) Hepinize iyi geceler.
29.11.2012 - 02:56
0   0

Berran demiş ki;
Yalniz o degilYani Türkan Soraya benzedigi kuyruklu yalani... Oscarada aday güsterenler var;)))))) Oscar almis Oyuncalari tanimasak iananacagiz:(((
29.11.2012 - 02:29
0   0

neriman demiş ki;
zavalli.oysa onu kandirmislar,türkän soray,in tirnagi bile olamaz!!!!!!!!!!!!!!!
28.11.2012 - 22:32
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler