logo

Lale Devri 90. Bölüm izle

Özet: Ahmet sürpriz ziyaretiyle, Çınar ve Toprak’ın keyfini kaçırmıştır. Toprak ve Kaan’a yakın olmayı kafasına koyan Çınar, İkbal’in de yardımıyla yalıda yeni bir buluşma düzenlemeye karar verir. Ancak Zümrüt’ün de sürpriz bir konuğu olacaktır! Şeref, Ahmet ve Nermin’in maddi olarak çok zor durumda olduğunu öğrenir. Ahmet’in yaptığı iyilikleri ödemek için Toprak ve Şeref kolları sıvarlar. Ahmet bu yardımı kabul etmeye tek bir şartla razı olacaktır. Çınar’ı daha yakından tanımak isteyen Azra bir plan yapar. Ancak Zümrüt, Çınar’a yakınlaşması için Azra’nın acele ettiğini düşünmektedir. Zümrüt’ü de etkilemek isteyen Azra ise harekete geçecektir. Birlikte zaman geçirmeye başlayan Toprak ve Çınar’ın arasındaki buzlar iyice erir. Ahmet ise, her geçen gün Toprak’ın güvenini daha çok kazanmaktadır. İçinde kopan fırtınayı susturmakta zorlanan Ahmet, sürpriz bir adım atar! Bu sırada Çınar da sevdiği kadını görmek için Kandilli’nin yolunu tutar. Toprak ve Çınar şoke edici bir olayla sarsılacaklardır!
elif demiş ki;
Herkese tekrar duyurulur.4-5 haftadır Ara verdiğimiz dizimizi acaba tekrar kazanıyor muyuz......Bu bölümü izliyoruz ki etkimiz anlaşılsın LÜTFEN.......ŞİMDİ AŞK ZAMANI,SEYİR ZAMANI........İnanın dizi izlemeyi unuttum.Birde Toprak Çınar Planları birlikte bertaraf ederlerse tadından yenmez.Hadi bir seyretmeyi deneyelim.İZLİYORUZ:::
28.11.2012 - 17:12
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili fatma, kasikci elmasi benzetmen cok guzeldi. Cinarla Topraki rahat, kendi hallerine biraksalar Toprak Cinara yeniden guvenmeyi ogrenecek . Zaten birbirlerini cok seviyorlar. Ama bir yanda Zumrutle Azra cadilar, diger tarafta Ahmet psikopati, Nermin, Deli Remzi ve Seref. Isleri com zor. Ama son sahnede Ahmet gercek yuzunu gosterdi ve fragmandan anladigim kadari ile o evden tadiniyor. Cinar ona ev almis:))) Artik onlari daha cok biarada goruruz. Sevgili Ara. Sen yine kayboldun. Yorumlarini da dusuncelerini de okumak isterdim. Kendine iyi bak. Herkese sevgiler.
27.11.2012 05:26:20
0   0

fatma demiş ki;
en değerli madenler derinliklerden çıkar yada derin yaralar zor ve geç iyileşir. her ikisi içinde sabretmek,emek harcamak vesaire gerekir.bence toprak çınar aşkı da aynen öyle.yani ilk başta değerini bilemediler aşklarını ziyan ettiler ama olsun,her şey harika olacak.aklıma kaşıkçı elması geldi.biliyorsunuzdur birkaç kaşıkla takas ediliyor(değeri bilinmediği için).ama bu onu değersiz yapmıyor.ona daha çok anlam katıyor. hayatınızda var olan her varlık değerli ve özel olsun...
27.11.2012 00:56:01
0   0

herro demiş ki;
topraka birden ne oldu anlamadim.bir cinarla yaklasir gibi oluyor.bir ahmetle.ikili oynuyor.ona yakismayan bir davranis.zümrüt ile azra da tam seytan ikilisi,igrenc.remziye ne demeli, para delisi,cok utandirici davranislari var.birde sinir oldugum sey, cinar hemen azra nin tuzagina atladi(forma giyip maca gitmek istemesiyle) hala safligini atamamis üstünden, birde nasil hemen zümrüte inandi topragkla ilgili.bazi seyler hic degismeyecek galiba.
25.11.2012 18:52:46
0   0

konul demiş ki;
kecen bolumde cinar torpagi opende bitdi,bu defede ahmet opende,bu ne ya artiq bir sey yokmu cekmeye?
25.11.2012 15:15:52
0   0

nermin demiş ki;
cok cok cok hemde cooooooooooooooooooo...k uzatdlar
25.11.2012 14:45:17
0   0

pinar oguz demiş ki;
Su toprak bir turlu giyinmesini ogrenemedi.Yaliya davetli basma pazen igrenc bir elbise ile gidiyor yuh yani..Birde kisaki egilme payi bile yok..
25.11.2012 13:18:27
0   0

nigar demiş ki;
Bir zamanlar Yeşime de "Çinarla aranızdan çekilecem " deye çok umutlar vermişdi çakma iyilikçi Toprak.Sonunda kızın hayatının sönmesine nayıl oldu hiç bi şey yapmadan.Şimdi sıra Ahmetde.
25.11.2012 12:20:33
0   0

merve demiş ki;
dizi dizi olmaktan çıktı artık
25.11.2012 11:32:42
0   0

leyla demiş ki;
Ben aslinda Toprakciyam.Amma dunki bolumde Topraki hec beyenmedim.Guya Ahmedin niyyetini anlamir.Bu kadar salaklik olmaz.Bu Seref hanima ne olmus.Ikide bir Ahmed oglum,adami cildirdir.Ne ise ALLAH her birimize sabir versin,gorek bu dizi nereye kadar.
25.11.2012 08:06:00
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler