logo

Kanıt 93. Bölüm izle

Özet: Lüks bir villada öldürülen bir kadın! Aynı anda evde olan üç erkek! Ve kimsenin duymadığı bir cinayet! Süheyla Atıflı, karısından boşanmak üzere olan sevgilisi Mecit Hangezer’in villasında ölü bulundu. Başını şezlongun köşesine çarpmış ve ardından boğulmuştu. O sırada evde bulunan Mecit Bey, oğlu Berke ve İtalyan asıllı misafirleri Carlo, hiçbir şey duymadıklarını söylüyorlardı. Peki nasıl oldu da evdeki kimse bir şey duymamıştı? Daha önce eve gelen havuz görevlisinin cinayetle bağlantısı var mıydı? Komşu villanın sahibi Melike, neye şahit olmuştu? Sevgilisiyle kavga ederek evden giden Süheyla, eve neden geri dönmüştü? Süheyla’nın bilgisayarında bulunan mailler kime gönderilmişti? Havuz kenarında bulunan, pas rengi otlar nereden gelmişti? “Kanıt”ın heyecan dolu yeni bölümünü kaçırmayın!
Ayten Canova demiş ki;
Kanit seni cok özlemisim tekrar basladigina cok sevindim Sevgili Sevil Atasoy size bayiliyorum lütfen Kanit bitmesin herkese tesekkürler yine cok güzel bir bölümdü
03.12.2012 - 22:13
0   0

murat demiş ki;
Çok güzeldi.. Mükemmel polisiye dizi.. Tekrar başladığına sevindim..
15.11.2012 05:00:12
0   0

Azeri demiş ki;
Kanitin bittiyini düşünmüştüm.Diziyi görünce çok sevindim.Emeyi geçen her kese teşekkürler.Bu siteni kuranlardan ve ayakta tutanlardan Allah razı olsun.
14.11.2012 11:25:30
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler