logo

Kötü Yol 13. Bölüm Final 720p izle

Özet: Lemanın hamile olduğunu öğrenen Kenan çocuğun kendisinden olduğuna inanmak istemiyor. Lemanın kendisini Bülent’le aldattığını düşündüğü için şüpheyle yaklaşıyor ve Lemanı yüzüstü bırakıyor. Lemanın hamile olduğunu öğrenen Kenan çocuğun kendisinden olduğuna inanmak istemez. Lemanın kendisini Bülent’le aldattığını düşündüğü için şüpheyle yaklaşır. Lemanı yüzüstü bırakır. Zaten Nuran da evlenme teklifini kabul etmiştir. Bu hamilelik olayını ona da söylemez. Hiçbir şey olmamış gibi hazırlıklara başlar. Önce Nuranı abisinden istemek gerekmektedir. Fakat Güllü, Nuranla Kenanın böyle alelacele evlenmesine karşıdır. Kenanın Nuran’la evleneceğini öğrenen Leman büyük bir yıkım yaşar. Onların huzurunu bozmak için elinden geleni yapacaktır. Diğer yandan Bedia, Reşatın eve geç gelmelerinden şüphelenmeye başlar. Onu sıkı takibe alır. Reşatın gazinonun patronu olduğunu öğrenmesi an meselesidir.
dilara demiş ki;
hayret ya nuran onu defalarca aldatan resat i affetti ama kenani asla kaldiki leman in ondan hamile olmasi o kadar normalki elbette senden once birlikte olduklarini biliyordun ya neyse berbat bir son diyelim ve unutalim
21.11.2012 16:51:57
0   0

kifayet rzayev demiş ki;
boyle bir film cekmekle ne demek istediniz?Haale anlamadinizmi ki,insan dusuncesiyle ne yaradirsa o da olur.ne zamana kader boyle olacaq.mence artiq kotulukleri dusunmeyelim.Temiz,pak,sevgi dolu,yasam dolu bir hayat dusunelim.Kotuluklerin olmadiqi bir hayat.Temiz niyyetle bir AZERBAYCAN TURKU
21.11.2012 04:55:44
0   0

didem demiş ki;
demekki hep kötüler kazanır iyiler kaybeder aldığım msj bu kenan hep iyi oldu nuran bahane ile terketti yalancı dolandırıcı milletin malını çalan onu aldatan kendinden başka kimseyi düşünmeyen bi adamı seçti kenan silahı kaldırdığında bile atlamadı nuranın önüne olum bırak demeyle yetindi sadece yazıkk kenan ve lemanı seviyorum bi tek bu dizide en çok nuranı severdm ama artık gözümde toz kadar değeri yok kenan leman sonsuza kadar.
11.11.2012 13:49:47
0   0

limon demiş ki;
maalesef bitti. keske devam etseydi. sonu kötüydü. bence ne olduysa kenana oldu. yazik oldu. hemi lemandan yedi kazigi, hemide nuran tarafindan hic sevilmedi. acikli bir son,böyle olmamasi gerekti.
10.11.2012 23:05:27
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler