logo

Ustura Kemal 10. Bölüm izle

Özet: Kemal, Fransaya gidecek olan Nihali durdurmak için hemen harekete geçer. Karakol teşkilatının istihbaratına göre Nihalin treni çoktan yola çıkmıştır. Ancak Kemal, teşkilatın bu istihbaratının altında bambaşka bir gerçek yattığından habersizdir ve Nihali geri döndürmeyi başaramadığını düşünür. Nihalin acısını kalbine gömen Kemal, İngiliz uşağı Hızarcı Ağanın köyünü basar. Kalabalık adamlarıyla her yere korku salan Hızarcının haklanması hiç kolay değildir ancak Kemalin gazabı Hızarcı Ağayı ve adamlarını zavallı duruma düşürecektir. Kemal hızarcının köyünde ortalığı kasıp kavururken Rum Kabadayı Barba Ancelinin evini basar. Anceli ile hiç tahmin edilmeyen bir bağı olan Barba, yıllarının kinini korumasız kalan Anceliden alacaktır. Bennet ise kayıp silahlar nedeniyle soruşturmaya uğrar. Görevinden uzaklaştırılmakla burun buruna kaldığı anda Ancelinin öldüresiye dövüldüğünü öğrenince deliye döner. Hızarcının köyünden dönen Kemali büyük bir sürpriz beklemektedir. Lebbe, Kemale İsmailin Angelinin oğlu olduğunu ve babasının da Kemal olduğunu açıklar. Acaba İsmail gerçekten Kemalin oğlu mudur?
ayten demiş ki;
Kıymetli Yunus,bu aralar iş yoğunluğu nedeniyle dizilere fazla bakamıyorum.ancak dün kendime biraz zaman ayırıp bazı dizilere baktım. UK e gelince çok düzenli olmasa da TV den izliyorum.biz bayanlar, yada kendi şahsım olarak çok vurdu kırdıyı sevmiyorum(vatan söz konusu olursa o zaman nasıl bir cengaver olurum onu Allah bilir);fakat Sn:Oktay Kaynarca yı hem toplumda ki duruşu nedeniyle hem de oyunculuğu yönünden beğenirim...Sizler genç olduğunuz için bizim yorumlarımıza göre bakış açınız daha espirili ve farklı olabiliyor,farklı bakış açılarından görebileceğim bir pencere açtığı için izlediğim dizilerdeki yorumların hemen hemen hepsini okuyorum.çok yazdım ablandan şimdilik bu kadar tekrar görüşünceye kadar kendine iyi bak...hepinize iyi akşamlar...
12.11.2012 17:09:17
1   0

neleroluyor-hayatta yunus demiş ki;
senin buraya yorum yaptığını hiç görmedim abla valla teşekkürler. nasılsın özledim valla. ya güzelce yorum yapmaya çalışıyorum alacım. dizi güzel her bölümü ayrı bir tat. seni de burad gördüğüme sevindim gerçekten. iyi geceler
12.11.2012 01:14:39
0   0

ayten demiş ki;
Yunus,yorumunu görünce okuyup bakayım Yunus kardeşim ne yazmış;senin gerçeklikten bahsettiğin aşikar,fakat Naci arkadaşla diyaloğunuza gülmekten bayıldım..ne olur ablana darılma.. demek pamuk elde bekliyorsun...hepinize iyi akşamlar...
10.11.2012 20:58:44
0   0

ceyhun demiş ki;
ben bu diziyi ilk bolumunden bu yana seyrediyorum ve hic kacirmadim hakikaten muthis bir dizi yonetmene cok tesekkurler boyle bir dizini insanlarimiza gosterdigi icin hakikaten o zamanlar ne yigitler ne sehitlerimiz varmis hakikaten halkimiz vatanpervermis super bir dizi hic kacirmam
09.11.2012 18:05:08
0   0

Naci demiş ki;
Yunus arkadaşın gösterdiği olgunluk karşısında,bende yorumumda kanlı yunus yakıştırmasını düzeltip,OLGUN YUNUS demeyi uygun buluyorum.Hatamı düzelttim Yıllar önce Ustura Kemal Flmi yapılmıştı Ama tv dizileri,internet bukadar gelişmediğinden hakettiği sevgi ,ilgiyi bulmamıştı.Ama şimdi herşeyi ile çok güzel.Bunu taktir etmek lazım,bizede internetden kaliteli şekilde ulaştıran Ddizi.comada aynı teşşekkürü bir borç bilirim.Herkeze saygılar.
09.11.2012 14:05:50
0   0

aylin demiş ki;
her zamanki gibi süper bir bölümdü, 2 saatten fazla sürmesine rağmen bitmesini istemedim, çok çok güzel bir dizi.
09.11.2012 12:26:34
0   0

neleroluyor-hayatta yunus demiş ki;
ya ne kanı ben kan kan demedim sadece ayrıntıyı söyledim. öyle salçayla flan işim olmaz kana da fazla ilgim yok. diziyi izlerim yorumumu yaparım o kadar. bir lafa takılana kadar yorumun tamamına baksaydın keşke. iyi geceler.
08.11.2012 19:31:19
0   0

Naci demiş ki;
Bir numara,HARİKA.En çok da Oktay Kaynarcanın Kurtlar Vadisinden sonra gene oyunculukta zırveye çıktığına seviniyorum.İşte bukadar.Doğru zamanda doğru dizide doğru ekiple,bu dizi bize büyük gurur ve zevk veriyor.Öyle hayal ürünü RENBO Vietnamda flan değil. GERÇEK.İstanbulu kağıt üstünde alan İngilizler,mutlaka ozamanlar Ustura Kemal gibi gerçek kahramanların tokadını yemişlerdir,buna eminim. Emeği geçen herkese teşekkürler.O devirde canlarını feda eden o eşsiz kahramanların ruhları ŞAAD OLSUN. MEKANLARI CENNET OLSUN... not;Kanlı yunus,arkadaşım,salça ve kuru temizleme pahalı,sende tutturdun illa kan,kan diye.yüksekten bakta uzakları gör bre.Yani bütün dizi boyunca elinde pamuk,kan akmasını bekliyorsun herhalde.
07.11.2012 11:53:39
0   0

batuhan demiş ki;
Selamün Aleyküm yunus kardesim aynen sana katiliyorum bu bölümde baska güzeldi emegi gecen herksin elinesaglik tabiki ddizi.com admin kardesleriminde eline emegine saglik ve bizlere bu yorumlari yapma sansi verdikleri icin ayriyeten tesekür ediyorum.
07.11.2012 08:17:19
0   0

neleroluyor-hayatta yunus demiş ki;
beğenerek izlediğim nadir dizilerden ve de çok güzel. adamları öldürürken tek damla kan akmıyor o da çok güzel efektler harika. bu bölümde güzel ellerine sağlık senaristlerin ve oyuncuların yönetmene de ayrıca teşekkürler çok güzel hakkını veriyorlar. admin sen de sağol izliyoruz senin aracılığınla.
07.11.2012 00:09:36
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler