logo

Kötü Yol 10. Bölüm izle

Özet: Leman’dan ayrılan Kenan, Nuran’a duygularını açıyor. Lemanın Bülentle öpüşürken çekilmiş fotoğrafları artık Güllü nün elindedir. Kenan ve Lemanı ayırmak için bu fotoğrafları kullanmaktan çekinmez. Aldatıldığını düşünen Kenan ise Lemana çok sert çıkar. Onu evden kovar. Leman intikam almak için hem Kenanın hem de Nuranın hayatını allak bullak edecek bir plan kurar. Öte yandan Reşat, Bediadan bir şekilde para koparıp Osmana borç vererek gazinoyu ele geçirme derdindedir. Bu dönemde Filizle de iyice yakınlaşır. Kenan ise artık bekar bir adam olmanın verdiği rahatlıkla Nurana karşı daha cesur davranmaya başlar. Ona karşı hislerini artık saklamayacaktır.
Hezal demiş ki;
Arzucum rica ederim... ben acikcasi sultan ve kotu yol dizisinin kaldirilmasina uzuldum ;(( reytin kurbani olmus bu iki dizide napalim saglik olsun artik...
22.10.2012 01:56:57
0   0

arzu demiş ki;
HEZAL arkadasim,butun bunlari bizimle paylasdiginiz icin tesekkur ederiz:))))ellerinize saglik....
21.10.2012 19:57:09
0   0

gunay azeri demiş ki;
nuranin neyi guzel ya,hatda yeteneyi bile yok.leman cok guzel ve yetenekli ona hicbir lafim yok.hepsi iyi.nuran disinda
20.10.2012 22:29:57
0   0

Hezal demiş ki;
Yapımcılar, birbiri ardına yayından kaldırılan iddialı yapımların, sektörün zor durumda olduğunu gözler önüne serdiğini söylediler Başta Ortadoğu olmak üzere dünyanın pek çok ülkesine satılan yerli dizilerin karnesi bu sezon pek de iç açıcı olmadı. TNS reyting sisteminin 17 Eylül itibarıyla yeni denekleriyle ölçüme başlamasıyla beraber dizilerin geleceği de ortaya çıktı. Mahsun Kırmızıgül’ün Star TV için çektiği Fatma Girik ve Serdar Gökhan’ı yıllar sonra buluşturan “Babalar ve Evlatlar”ın ardından Adam Film’in Hazal Kaya, Tuğçe Kazaz ve Tardu Flordun’lu “Son Yaz”, Burak Sağyaşar’lı gençlik dizisi “Sudan Bıkmış Balıklar”, Nurgül Yeşilçaylı “Sultan” ve iki Orhan Kemal kitabı uyarlaması olan “Kötü Yol” ile “Evlerden Biri” düşük reytingleri nedeniyle bitirildi. Birçok projenin de daha aynı kaderi yaşayacağı konuşuluyor. “Kötü Yol”un yapımcısı Faruk Turgut, “Yeni reyting yapılanması sonucunda kanalların bu sistemde para kazanamaması ve yapımcıya da para kazandıramaması pek çok dizinin sonunu getirmeye devam edecek. Kötü Yol’un bitirilmesini özellikle ben de istedim. Çünkü kanal da ben de zarar ediyorduk. Artık 350 - 400 bin TL’nin altında dizi çekmek mümkün değil. Böyle büyük bütçeli bir yapım yayımlayıp 200 bin TL’lik reklam geliriyle zarar etmek yerine 70 bin TL’ye mal edilen ve 600 bin TL reklam geliri elde eden bir yarışma yayımlanması bu sistemde daha mantıklı. Dizi sektörü büyük bir tıkanma yaşıyor. Bir taraftan da 3 gün çalışıp 50 bin TL alan oyuncular da artık buna göre hesabını yapacak” diye konuştu. ‘Aynı şeyi izlemekten sıkıldılar’ “Lale Devri” ve “Yer Gök Aşk” dizilerinin yapımcısı Şükrü Avşar, dizi sektöründe büyük bir tıkanma yaşandığını söyledi. Avşar, “Herkes sektörde artık şapkasını önüne alıp düşünecek. Sadece denekler değiştiği için dizilerin izlenmediği fikrine katılmıyorum. Başarısızlığa hep neden bulunur. Eğer böyle bir durum geçerli olsaydı geçen sene ve ondan önceki yıllardan kalan diziler de izlenmezdi. Başarısızlığın nedeni halka daha iyi bir şey verememiz, aynı şeyleri izlemekten sıkıldılar” diye konuştu. Medyapım’ın patronu Fatih Aksoy ise “Evet, yeni reyting paneli var ve yapımcılar bu panelin beklentisini karşılamakta zorlanmış olabilir ama zaman içinde toparlanır. Dizi sektörü batmaz. Kanal dizi kaldırdığında yerine yayınlayacağı şey yine dizidir” dedi.
20.10.2012 20:37:58
0   0

Hezal demiş ki;
Resat gibi ALLAh kimseye oyle adam vermesin..Bedia ya acidim bes parasiz kalacak okadar seviyorki kaybetmemek icin parasina ortak etti..Nuran i anlamadim neden kenani sinemada birakip cekip gitti,abisi kafayi kulandi baristi biliyorki ortada rezil olacak evsiz bes parasiz nurani basin kaldi yine.kucuk kizin geleceginice hic parlak gormuyorum okuluda birakti.kenanin annesi simdide nurana takacak kafayi bana oyle geliyor..
18.10.2012 07:55:50
0   0

didem demiş ki;
nuran ne kdr güzell kenan ile acaip yakısıolar o diğer gazinocunun kızıda çok tatlı. Reşat o kzla olsun kenan ilede nurann
17.10.2012 23:40:19
0   0

Fatos demiş ki;
yada günlerden persembede benmi iki gün geride kaldim :DDDDDDDDDDDDDDDDD
17.10.2012 03:55:12
0   0

Fatos demiş ki;
ben bu diziyi persembe günleri oynuyor zannediyordum
17.10.2012 03:54:27
0   0

deniz demiş ki;
başlasa izlesek
16.10.2012 23:01:31
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler