logo

Arka Sokaklar 257. Bölüm izle

Özet: Siden, resmi polisin belindeki silahı çekip iki polisi öldürür. Aylin, taramalardan Rasim Kurtuluş ismini yakalar. Rasim, 2 ay önce bir polis memurunu yaralamaktan cezaevine girmiş, eski uzman çavuştur. Siden ise Güneydoğudan 1 yıl önce dönmüş, psikolojik tedavi görmüş, sonrasında askeriyede kalmak istese de kabul edilmemiştir. Rıza Baba bu iki adamında hemen bulunmasını ister. Bu sırada Yunus polisimiz Sevda alışveriş yaptığı dükkandan çıkıp motoruna ilerlerken Siden tarafından vurulur. Siden olay yerinden hızla uzaklaşıp yok olur. Ekip Sevda’nın cesedinin başına gider.Rıza baba ve ekibimiz olay yerinde iken Siden yüksek bir mekandan tetiğe basar ve bir resmi polisi daha öldürür. Ekibimiz şehit arkadaşlarına bunu yapanın ya da yapanların peşine düşerler. Tüm bunlar olurken Siden metruk evinde bambaşka bir şeye hazırlanmaktadır. Askeri üniformasını giyer, sakal traşını olur ve kameranın karşısına geçer. Babasının tutukluluğundan başlar anlatmaya, adamın vatana hizmetinden, basit bir yaralama olayı yüzünden sadece kendini koruduğu için haksız yere tutuklu kaldığından bahsetmektedir. Ve babasından aldıkları iade edilene kadar da polisler ölmeye devam edecektir. Bu video internette yarım saatte bir sürü yere yayılır. Bunun üzerine Rıza Baba Rasim ile görüşmek için cezaevine gider .Rasim cezaevinde tek hücreli bir yerde tutulmaktadır. Hücre hemen aranır ve tek bir sim kart bulunur. İçerisinde de kayıtlı tek bir numara. Aylin hemen numaradan sinyal tespiti yapar. Tam Siden’in yeri belirlenir ekip harekete gidecekken, konuya çevik kuvvet el koyar. Çevik kuvvetin Siden’in evini basması ile beraber bina patlar. Ekip panik halinde olay yerinde neye uğradıklarını şaşırırlar .Bu olaydan sonra Rıza Baba bambaşka bir plan yapar. Son kez gidip Rasim ile konuşur. Restleşir. Aynı Siden’in yaptığı gibi oda muhabir Selin’e bir röportaj verir ve hemen yayınlatır. Rıza artık tek başınadır. Açık ofiste haberi seyreden herkes Rıza’nın Siden’i kendisine hedef yaptığını anlar ve panikler. Siden’in sıraki amacı Rıza’yı öldürmektir. Rıza’nın da amacı kimseyi karıştırmadan Siden’i yakalamaktır. Ekip Rıza babayı kurtarmanın, Siden’i de yakalamanın peşine düşerler.
Yayınlandı: 03/10/2017
gunel demiş ki;
Ben azeriyim ve her bolumlerinide izliyorum harika bir dizi ve hiiiiic bitmesin.Turk kardeslerime selam
21.10.2012 14:29:45
0   0

perviz demiş ki;
selam ben azerbaycandan Perviz bu dizi hakkinda inanin ne soylesem ne yazsam olumsuz olur cunki oyle bir diziki bunu anlatmaqla kelmelere yetmez ben soyle soyleyimki dunyadaki en guzel en reytingli anlamli dizdir bu dizi lutfen rica ediyorum bu dizi yapimcsindan emegi ceken herkesten bu dizyi bitrmesinler kac sezon olursa olsun hala ilk gunki gibi motesemdir her bolmu ayri bir guzel cox tesekkur ediyorum ..
17.10.2012 15:24:30
0   0

ugur demiş ki;
admin kardes bir soru sorduk ama malesef herzamanki gibi bir cevab yok sitenizde sadece belirli kisilere cevab var herhalde biz sizin için iyi olmamaliyiz
16.10.2012 22:01:54
0   0

mirhan izzet demiş ki;
Dizide diyor ben jandarma uzman çavuş diyor ama beresi bordo bereli takıtıgı şey
16.10.2012 16:49:55
0   0

Vuqar demiş ki;
Muhtesem bir BOlum Harika Devam ediyorsunuz..Azerbaycandan selamlar
16.10.2012 13:03:37
0   0

aysegül demiş ki;
ugur hd kalitesinden anlayisin ne ki senin :) gayet güzel süper sekil de izledik iste. emek vermisler otur izle iste. herkes begeniyor sen neyini begenemedin. cok güzel bölümdü ayrica. hele son sahne süperdi sevdim.
16.10.2012 12:24:19
0   0

furkan demiş ki;
reytingler düsüyor :( sultn bitmeli
16.10.2012 10:48:55
0   0

NACÝ demiş ki;
Bu bölüm,diziden de öte tek başına OSKAR ödülüne laik süper bir flim kalitesinde her şeyi dört dörtlük,tek kelime ile şahaneydi.Böyle dizi seyretme fırsatını buldığum için çok şanslıyım.Bu kaliteyle sizi daha on yıl dahi aynı zevkle SEYREDERİZ.EMEÐİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER. not;Yapımcı sakın haa, dizi bitirme modasına uyupda,öteki beğenilen uzun diziler gibi, cart diye bu diziyi bitirmeyesin,sakın haa...
16.10.2012 08:03:49
0   0

ugur demiş ki;
merhaba admin kardes kusura bakmada bunun neresi hd kalitesinde ben anlayamadim
16.10.2012 02:43:03
0   0

SEHFA demiş ki;
Harika olmus gene bu bolumude herkesi tebrik ederim cani gonulden sevgiler ve saygilar
16.10.2012 02:32:00
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler