logo

Ustura Kemal 5. Bölüm izle

Özet: İşgal Güçleri’nin baskılarını iyice arttırdığı, vatana ihanet edenlerin, gerçek vatanseverleri İhanet-i Vataniyye ile suçladığı günlerde… Abdo, Ustura Kemal zannedildiği için İngilizlere esir düşmüştür. En yakın arkadaşını İngilizlere vermek zorunda kalan Ustura Kemal bu duruma kahreder. Anceli, kendini Kemal’e affettirmeye çalışsa da hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Anceli, Bennet’le yemekteyken Kemal’in Anceli’nin gözdesi Kalisto ile gönül eğlendirdiğini öğrenince deliye döner. Kemal, Abdo’yu kurtarmak için müthiş bir plan yapar. Babadayı ve Nihal de bu plana dahil olmak istese de Kemal buna izin vermez. Bennet, zindanlarında Ustura Kemal’e işkence yaptığını sanırken İstanbul’un her yerinden, eşzamanlı olarak Ustura Kemal’in eylemler yaptığı haberi gelir. Bennet şaşkına dönmüştür. Gülnaz da Kocası Vural’ı devreye sokunca Bennet, tuttuğu direnişçinin Ustura Kemal olmadığına ikna olur ve Abdo’yu salar. Ancak şimdi de Babadayı’nın başı derttedir. Çünkü Kemal’in bütün engellemelerine karşın Babadayı İngilizlerle çatışmış ve esir düşmüştür. Kemal bunu öğrendiğinde gün batmak üzeredir ve Babadayı gün batımında kurşuna dizilecektir.
eren demiş ki;
süper ya tüm bölümlerini izleey çalışıyorum izleyeediklerimi internet izliyorum.
12.10.2012 23:04:16
0   0

batuhan demiş ki;
evet NACi kardesim yunusda asilnda bizim dedimizi demek istiyor sadece izleme kitlesine sitem etmek isdemis bende katiliyorum ona ve seninde dedigin gibi yapimci civitmassa umarim uzun süreli olur cok sevdigimiz ustura kemal dizisi.Gercekten dizide yok yok heyecan atrenalin komedi kostüm macera veee en önemlisi tarih.
05.10.2012 15:23:51
0   0

NACÝ demiş ki;
Batuhan kardaşım galiba sen haklısın. Yunusun yorumunda güzel başlayıp,sonra felaket tellalığına yorumu dönüşünce,biraz suçladım galiba. Güzel düşünürsek,güzel şeyler olur derler.Neden şimdiden ah vah çekmeye başlıyalım ki.USTURA KEMAL DE, EMEK VAR,TARİH VAR,KOSTÜM VAR,ESPİRİ VAR ,CANLILIK VAR.HİÇ BİRŞEY OLMAZ MERAK ETMEYİN.(Sadece yapımcı cıvıtmasın...)
05.10.2012 02:47:41
0   0

batuhan demiş ki;
NACi kardesim sen yunusun söyledini yanlis anlamissin tam tersi bi anlama olayi olmus yunus iyi diyor yani cogu dizide kimin eli kimin cebinde belli olmadigi halde tutuluyo ama bu dzi öyle degilya onun icin kaldirirlar diyo.KAPLAN sa bizim yorumlarimizla alay ediyor.
04.10.2012 15:28:36
0   0

Wombat demiş ki;
Bu insanlar Turkiye için canlarını verdi o kadar kan döküldü, Şimdiki başda olanlar bunlar gibi calisa turkiyemiz turkiye olur yeniden..Turkiye gidiyor durmadan generaller hapsi boyluyor ana yasalar değişiyor futbol için fanatik ilk yapılıyor yapsalar ya Turkiye için ayaklansinlar YETER ARTİK YETER...
04.10.2012 13:46:18
0   0

batuhan demiş ki;
KAPLAN burdaki insanlarin söylemeye calisdigi bir ülkede en iyi enpoze sekli dizilerden yada televizyondan gecer ve bu bizim ülkemizde yillardir enpoze edilen farkli diziler oldu ve gencligimiz hatta cahil büyükler arasindada etkilide oldu bu gün türkiyenin durumuna bakarsak bunu gözle göre biliriz bizim söyledigimiz ustura kemal veya huzur sokagi gibi diziler cogalsinki milli yada dini degerlerimiz genclerimize enpoze edile bilsin.yunus kardesimizin dedigi gibi öyle diziler görüoruzki ne tükr gelenekleriyle nede inancimizla bagdasmiyor ve bunlarda olagan seyler gibi enpoze ediliyor genclerimize. onun icin ustura kemal ve degerlerimizin islendigi dizileri destekliyoruz gercek vatan severlik budur.cünkü bir ülkenin gelecegi genclerdir onlara yanlis seyler enpoze edildikce benligimizi yitiririz
04.10.2012 11:19:17
0   0

batuhan demiş ki;
Yunus kardesim ve feyza kardesimsizlere katiliyorum özellikle feyza kardesim haklisin hem türkiyenin düsman isgalinden kurtulusunu anlatip hemde sitrese sokmadan bunu bu sekil bizlere sunmalari gercekten büyük basari.Yunus sanada sonuna kadar katiliyorum bazi dizilerde yalan yanlis entrika dolu gösterilmeye calisilan tarihimizi. Ustura kemal dizisindeki gibi anlatan dogru düzgün diziler insallah cogalir.
04.10.2012 03:36:38
0   0

batuhan demiş ki;
KAPLAN sende cok komiksin nerden biliyosun milletin normalde tarihi aklina gelmedigini?
04.10.2012 03:28:49
0   0

NACÝ demiş ki;
YUNUS arkadaşım,baştan çok güzel yazmışsın,ama sonunda CIVITMIŞSIN . Seni birisine benzettim,sakın sen şu mızmız espanyıl olmayasın ? Sen bu diziyi AT GÖZLÜÐÜ İLE Mİ SEYREDİYORSUN?Yani sadece burnunun ucuna bakıyorsun galiba... Tarihten hiç anlamadığın belli oluyor.Bu Amerikan yapımı Ceyarın dizisi değil. Senin için kötü arkadaşım... Biraz daha yüksekten bakıp uzakları gör Herkes gibi hisset ve zevk al.sululuk yapma.Seni seviyoruz.Amaa USTURA KEMALİ SENDEN ÇOOOOOK FAZLA. Kaplan,Batuhan,Feyza,Seydi arkadaşlara Selam.BİZ DİZİDEN VE TARİHDEN ANLARIZ.
04.10.2012 01:16:47
0   0

KAPLAN demiş ki;
Çok şekersiniz normalde aklınıza gelmez tarihimiz anca birinin çıkarması lazım Sizin gibi yurt severlere ihtiyacımız var.
03.10.2012 23:15:26
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler