logo

Sudan Bıkmış Balıklar 10. Bölüm izle

Özet: Kerem zor durumdaki Zeynep’e destek olarak onu kazanabileceğini düşünürken, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Zeynep, omuzlarına binen yükün yolunu kaybetmesine sebep olduğunu düşünmektedir.
neee demiş ki;
ne olur bitirmeyen bu diziyi, felaket hayraniyim
01.10.2012 19:35:26
0   0

ferah demiş ki;
lütfen bitirmeyin ben çok seviyorum heyecanla beklediğim tek dizi....
28.09.2012 09:41:14
0   0

Ne demiş ki;
sezzzy cim,,,,, burdada mi pot kiriyorsun,bak burda bile benden kurtulusun yok,ne yapacagiz biz seninle boyle,nasilsa ben burda yokum diye rahat pot kirabilceginmi sandin...........(.
27.09.2012 19:17:29
0   0

Berran demiş ki;
Ben yazmistim bu Dizinin uzun ömürlü olamayacagini.Zira ZEYNEP karakteri cok zayif kaldi.Selim karakteri icin rizikolu olacak demistim. Zeynebin devamli miy-miy-miyolmasi izleyiciyi biktirdi. Zeynep kendini daha cok yetistirmeli ve herseyden önce "dogru nefes alma-verme ve diyaframi iyi kullanma teknigini ögrenmeli. tabii vücut dilide cok önemli ve diksiyon:)))Ve aglamakli dizilerde rol almasin artik.
26.09.2012 01:18:26
0   0

Selin demiş ki;
Dizi gercekten bitiyor mu? @sezzycigim bas rol oyuncunun adi Sinan degil Selim :)))))) Bu diziyi ben cok begeniyordum aslinda, Kerem ve Merve disinda....Yani yayin saati cok kötü oldugundan reyting alamiyordur. Bu dizide Merve, Mervenin igrenc kuzeni, Kerem ve keremin babasi cok giciklik yaptilar eve...reyting alamamasi alsinda dizinin kötülügünden degil, o kadar cok dizi var ki, millet hangisini izleyecegini sasiriyor. Sudan bikmis baliklar ilk basta Sali günü yayinlandi sonra sezon tatiline giren diziler tekrar yayina baslayinca (Öyle bir gecer zaman ki) bu dizinin reyting´i düstü...sonra persembe gününe aldilar, ve persembe günleride tutulan diziler oldugu icin reytingler pek yükselmedi...buda yetmedi Cumartesi günü cok gec saate aldilar...ve cogu izleyenlerde birakmak zorunda kaldi...kim o saate kadar kalir??? ben alsinda Nergiz ve kizinin kavusmasini cok merak ediyordum :((((((
25.09.2012 18:21:59
0   0

Muhammed demiş ki;
Arkadaslar ben size nededim? Diziye fazla baglanmayin... cünkü cabuk bitecek bu dizi, böyle diziler artik reyting almiyor...
24.09.2012 15:00:43
0   0

neco demiş ki;
kerem ve babasi cok kötü rol yapiyorlar. cok yapmaciklar. senaryosu ve kurgusu da cok kötü. hep olumsuzluklar üzerine kurgulanmis.
23.09.2012 18:59:53
0   0

Esma demiş ki;
Guzelim diziyi bitiriyorlar... gunuyle oynadilar, saatiyle oynadilar sanki bitsin istedi kanal Offf ya bu sezonun en guzel dizisi bitiyor :(
23.09.2012 17:12:54
0   0

nano demiş ki;
bitmesin lutfennnnnnnn ,, ben bu diziyi coook seviyorum
23.09.2012 13:59:00
0   0

sezzy demiş ki;
Keremden de babasindan da, Sinan.i elde etmeye calisan su kizdan da illallah geldi artik. Bu dizide cok fazla kotu var, nihayet Zeynep.in gercek annesini gorduk, yakinda Zeynep de ogrenir. Zeynep bu kadar durust, agirbasli iken kizkardesi nasil bu kadar serbest ve korkusuz olabilir anlayamiyorum, tamam , bir erkek arkadasi olabilir, ama onun icin haftalarca okula gitmemek, sinavlara katilmamak neden??? bluzunun omuzlarini siyirip, abartili bir ruj surerek poz verip su ahlaksiz oglana resim gondermesi cok basit ve bayagi, ileride basina geleceklere zemin hazirliyor, zaten oglan her an onun ustune atilmak icin firsat kolluyor, geri cekilmezse basi cok agriyacak. Zeynep.in de hala miymiy halleri devam ediyor. Ve hala annesinin, babasinin karsisina gecip de baba seni kurtaran Sinan.di, Kerim degildi, siz Sinan.i yanlis anliyorsunuz diyemiyor. O boyle davrandikca da Kerem daha da yuzsuzlesiyor. Annesi ise kocasinin ve oglunun aksine Sinan.in hakkini geir almak icin herseyi yapacak gibi, bir bakarsiniz Sinan.in gercek annesi de o olur:)ancak bir anne oglunun haklarini korumak icin kocasini karsisina alir. Bence Sinan onun ilk evliliginden veya ilk sevdiginden, kizkardesine vermistir buyutsun diye ve bu firsatci adamla evlenmistir.(goruyorsun ya ben de iyi senaryo yazabiliyormusum:))) Herkese iyi geceler ve guzel bir pazar diliyorum.
23.09.2012 05:49:19
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler