logo

Huzur Sokağı 3. Bölüm izle

Özet: Feyza, mezarlıkta karşılaştığı Bilalin ilgisine teşekkür etmek için yanına küçük kardeşi Teomanı da alarak Bilale bayram ziyaretine gider. Hasan ve Şükran Saadeti barıştırmak ve özür dilemek için Bilallerin evine götürür. Orada Feyza ile karşılaşırlar, Saadet fenalaşır. Gururu ile Bilale olan ilgisi arasında kalan Feyza duygularına bir ad koyamamıştır. Bir iddiayla peşine düştüğü Bilale olan takıntısı giderek aşka dönüşmektedir. Evlilik hayalleri kuran Şükran ise büyük hayal kırıklığı yaşamıştır. Emel ile Kerim arasındaki yasak aşka tanık olan Ayşe, taşıdığı sırla mücadele eder.
sezzy demiş ki;
Arkadaslar, iyi niyetleriniz ve anlayisiniz icin sizlere gercekten cok tesekkur ederim, Sizin de anladiginiz gibi yorumlarimda kendi fikirlerimi yazarim ve bunu yaparken de kimseyi kirici, itham edici bir uslup kullanmamaya calisirim. Hepinize sevgiler, saygilar.
27.09.2012 19:40:12
0   0

batuhan demiş ki;
Bende yorumlari okudum ve kendi fikrimi söylemek istedim sezy kardesim sana katiliyorum bende bazi yorumlarimda bazi dizileri tavsiye ediyorum sonucda hepsi bu sitede yayinlaniyor bunda bir art niyet olamaz.Dün gece izledigim bir sinama film inden bas etmek istiyorum cok bilindik bir hikaye ama tamamen farkli ama yorumlanmis cevrilmis vede büyüklerin izleyecegi bir sekle getirilmis evet bu sinemafilmi cocuklumuzun hikayelerinden PAMUKPRENSES defalarca sinemasi cevrilmis bi yapit ama genelde hep cocuklara hitap ederdi son yapilani öyle bir yapilmis baslamasi sonu ayni ama okadar farkli yapilmiski cocuklardan cok büyüklere hitab edmis yani her roman yada dizi bire bir ayni olamaz bire bir ayni olsa zaten senaristede gerek kalmaz sanirim bire bir aynini yaparlar yani kopya yaparlar ozaman yönetmeninde senaristinde bi anlami olmaz gerekde olmaz onun icin diyorumki yeniliklere acik olmak gerekir bence farkli yas ola bilir bazi seyler farkli yasana bilir ama gidisat ve sonuc kalici olur bu dizidede.he aklimdayken sunuda ekleyeyim izzet günayda cok nur yüzlü birisi degil :) bunlarda benim fikrim herkesin fikrinede saygimiz sonsuz.kimseye yazmayi bilmiyorsun okumayi bilmiyorsunda demeyiz.Sevgiler saygilarla.
26.09.2012 06:08:24
0   0

mutesettir demiş ki;
Sezzy Hanimcim, Öncelikle Erdal beyin size haksızlık ettigini niyetinizin ukalalik olmadıgını düşündüğümü söylemek isterim ancak örnekleriniz gercekten ikimizin de aynı seyleri söylemesi yani tekrar olmuş .Aramizdaki tek fark ise sizce KUTSİ bu role uygun bence degildir ikimizde kimseye zorla hiç bir şeyi kabul ettirmeye çalışmıyoruz KUTSİ niye bu role uygun degile gelince de bunu anlayabilmek icin romanı okumuş olmaniz ve hayal kırıklığımı gormeniz gerekir.Cunku Şule Yüksel Senlerin yazdığı Bilal karakteri 21-22 yaslarında Üniversitesi den mezun olmak üzere olan ailesine bakma zorunlulugu olmayan (bunu kutsiyi mesru kilmak icin sonradan uyduuslar) hele sarhoş yolcusunu kucaginda tasiyan bir taxi soforu hic olmayan hayatının ik aşkıyla karsilasmis çarpılmis farklı Dunya görüşlerinin çatışması içerinde duygularının esiri olmamaya ve dininin öğretilerin dışında başka bir davranış sergilememeye çalışan bir genctirŞimdi böyle bir karakter yerine 40 yasını gizleyemeyen sert bakisli gunümüz adalet savaşçısı Polat Alemdar sesinde (kendi sesiyle oynayaman oyuncu bu arada) kisaca nur yüzlü bir delikanli yerine kocaman bir adamla karşılaşınca hem şaşırdım hem de hayal kırıklığına uğradım ve beğenmedim ve bu kesinlikle benim sahsi fikrim kimse ne kabul etmek zorunda ne bana aksini kabul ettirmek zoriunda ne de goze batmiyor bazi seyler daha onemli bu cok onemsiz demek zorunda diyebilir mi der niye demesin ki ? Daha evvel de belirttigim gibi sezzy Hanim ben iyi bir dizi seyircisi değilim verdiginiz orneklerdeki karakterlerin çoğunu da tanımıyorum kutsiyi de daha evvel izlemedim hic bir diziye de yorum yapmadım su ana kadar sizin gibi bilenen biri de degilim ama bu romanı ve olması gereken karakterleri çok iyi biliyorum bu diziye bu kaar ciddiye alisimin sebebi de 70 ki yıllara damgasını vuran bu güzel Romanin "huzurun "sokağının daha güzel temsil edilmesi gerektiğini düşünmemden Türkan Şoray ve İzzet Günay tarafından basarı ile temsil edilen bu hikayenin daha çok özeni hak ettigini düşünüyorum Romanlar günümüze aktarılırken biraz değişir diyebilirsiniz belki siz ornek vermeyi sevdiğiniz İcin söylüyorum Askı memnu da günümüze uyarlandi ancak ne sonuc değişti ne de ana hatlarıyla karkaterler Uzun sözün kısası herkes düşüncesinde özgürdur size göre oyle bana göre böyledir bazilarina gore kusur kadi kizindaki kadardir daha onemli seyler vardir . ancak yonetmenin secmesine gelince onlar birer tuccar gibi davranir en az maliyetle en cok gelire gitmek ister hic biri diziyi seyirci icin yapmaz ama hepsi cok seyredilip daha cok para kazanmak ister bu da yone benim şahsi selamlar saygilar herkese
25.09.2012 22:32:25
0   0

anne demiş ki;
Selam arkadaslar tadiyla bir dizi izleyip onun hakkinda digerinin goruslerine saygi cercevesi icinde yorumlasmak guzel oluyor hickimsenin hickimseye hicbir ark niyeti olamaz bende bu diziyiizliyorum ama yorumlarda bulunmayacagim cunku dusunce farkliligina sayginin eksikligini ve gerginligi hissettim umarim bu böyle devam etmez. Eger ederse size iyi yorumlar. Sevgili sezzy abla biz senin iyi niyetini biliyoruz senin kimseden ozur dilemen gerekmiyor heleki yorumlari bu sitede hicbiryerde bulunmayan birine aciklamada bulunmanda gerekmiyor yada kendisi bulunuyorda kendini farkli niklerle bize tanitiyor seni direkt elestirmeside bunu gostergesi o kisi ayip etmis dogrusu. Huzur sokaginin bölümün reytinleri mükemmelmis böyle devam etmesini dilerim... saygilar
25.09.2012 21:40:21
0   0

sezzy demiş ki;
Feride arkadas; beni anladigin icin cok tesekkurler.
25.09.2012 20:31:21
0   0

Feride demiş ki;
Bu dizi basladigindan beri yorumlarinda sürekli takipcisiyim.ancak her nedense yorumcular arasinda devamli negatif enerji hakim. Yani sürekli agresilik söz konusu. Peki NEDEN???? Dizinin ismiyle bile bagdasmiyor.Sezzy arkadasimiz kesinlikle ard düsünceli degildir. Kendisini taniriz.DHda eski arkadaslarini AFK dan olsun AZdan olsun oraya cagiriyorki Yeni Sezonda yeni dizileri hep birlikte izlenip paylasilmasi bakimindan bunun neresi elestirilecek bir davranis?? Anlamadim.Malum bir söz vardir.PAYLASILAN ACILAR YARIYA INER .. SEVINCLER COGALIR Sezzy Arkadasimizinda niyeti ve davranisi bu nedenledir.birbirinizi yanlis anlamayin.ayrica bu Site Dizileri seyredip yorumlamak icin, yoksa yorumlayanlari elestirmek icin degilHepinize huzurlu ve keyifli izlemeler.Hosca kalin sevgiyle kalin:)
25.09.2012 18:11:50
0   0

sezzy demiş ki;
Erdal Bey, ben kendi fikirlerimi soylerken ve misal verirken asla ukalalik etmek gibi bir dusuncem yoktu, hasaa. Herkes farkli fikirlere sahip olabilir, onemli olan kimse kimseyi kirmadan kendi fikirlerini yazsin, ben hickimseye yok hayir sen yanlissin, ben dogruyum dedim mi???? kimseye birsey kanitlama gibi bir derdim yok ve herkes de kendi fikrini soyleyecek yasta ve olgunlukta. Hic kimse kimseye fikrini zorla kabul ettiremez.. Neden israrla Kutsi bu role uygun degil diyenler diretici, dayatici olmuyor da ben iyi bir oyuncu kendine verilen her rolun altindan kalkacak kabiliyette ise, yonetmen ona o rolu gonul rahatligi ile verebilir dedigimde dayatici oluyorum, kimsenin fikirlerine karsi cikmiyorum, sadece kendi fikirlerimi yaziyorum. Dila Hanima gelince, daha iki bolum izlenmis bir dizi icin hemen yargi infaz yerine, o diziye biraz daha sans verip izlesek yanlis mi yapmis oluruz. Ben sadece kendi arkadaslarima diziyi tavsiye ettim ve izlemelerini rica ettim, yoksa baskalarinin diziyi izleyip izlememeleri beni ilgilendirmez. Onemli olan yorumlarimizi yaparken kimsenin sahsina mahsus elestiri yapmadan, kirici olmadan, olculu bir uslup kullanmak. Bana tek bir kisi de cikip ona bir diziyi zorla izlemek icin mecbur ettigimi, yorumuna karsi incitici sozler kullandigimi yazsa, ben hepinizin icinde ondan ozur dilerim.
25.09.2012 15:48:08
0   0

batuhan demiş ki;
Mutesettir kardes heh söyle gercekten rahatsiz edici durumlari söyle canimi ye yesim salkimin oynadigi rol ayni derece benide rahatsiz ediyor ve bilalin kardesi öyle bir ailenin kizi öyle bir sekil yapilmis oda rahatsiz ediyor sükranin annesine gelince zaten o tümden yanlis iste yasdan daha önemli seyler demek isdedigim bunlardi mesela hatta ben izlerken dedimki sükranin annesi olan bir sokak nasil huzur sokagi olur? bende ayni sekil yurd disinda yasiyorum ve burdan takip ediyorum izledigim dizileri insallah sonunda ne söylenmek istedigimiz anlasilmistir.
25.09.2012 01:31:51
0   0

fey demiş ki;
Ayşecim bir önceki sana hitaben olan yazımı dikkate almaz isen sevinirim. Yazını yanlış okuyup değerlendirmişim özür...
25.09.2012 01:02:37
0   0

fey demiş ki;
Ayşe, jeneriğin sonunda "ve Yeşim Salkım" diye yazmak demek, Yeşim Salkım değerli bir oyuncu ama başrol değil de yan rolde oynuyor demektir, bilgine...
25.09.2012 00:52:10
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler