logo

Sudan Bıkmış Balıklar 8. Bölüm izle

Özet: Selim’in gördüğü manzara kendisi için tam bir yıkım olur. Kerem’den sonra Zeynep’in de ona yalan söylemesi, Selim’i sonunu hatırlayamadığı bir geceye sürüklerken, Zeynep ise gecenin karanlığında Selim’i kaybetmiştir. Tolga’nın dönüşüyle hayatı kâbusa dönen Gökçe ise, Tolga’dan kurtulmanın çok da kolay olmayacağını fark eder. Tolga ise Gökçe’ye yaşattıklarının üstüne, Esra’yı da kazanmak için girişimlerine devam eder. Tombiks, Gökçe ve Zeynep önceki gece ortadan kaybolan Selim’in izini bulduklarında, bu kez hayalkırıklığına uğrayan Zeynep olur. Zeynep ve Selim’in buluşması, geri dönülmez hataların gölgesi altında gerçekleşir. İkisi de olanların hesabını soramayacak kadar kırgındır artık… Kerem ise olayların ardından hem Seval’i, hem de Merve’yi sakinleştirmek zorunda kalır. Ama Merve ve Seval arasındaki konuşma, Kerem’in engel olamadığı bir karşılaşmaya sebep olur. Kaş’tan gelen sürpriz misafirler Zeynep’i moralini biraz olsun düzeltse de, beraberlerinde getirdikleri kötü haber herkesi derinden üzer. Selim ise bütün hataları, yalanları ve kırgınlıkları geride bırakarak en uzaklara gitmek niyetindedir. Selim’in gidişi, Zeynep ve Selim aşkının sonu mu olacaktır?
sezzy demiş ki;
Sevgili MSFIGO ve Yulia; bende Zeynep.i de annesini de anlamiyorum. Selim de cok ani kararlar veriyor. Zeynep annesine de babasina da hala niye babasini Selim.in kurtardigini soylemiyor da Kerem.in melekmis gibi muamele gormesine goz yumuyor??? annesi kasabada iken Selim.i hastahanede bir kenara cekip Zeynep.le babasi arasina girme diye uyarmisti, peki baba kiz iliskilerinde kopukluk olmamasi icin kizin evde mi kalmasi, kimseye asik olmamasi mi gerekiyor. Madem oyleydi niye Zeynep.i zorla Kerem.e peskes cekmeye calisiyor, onceleri tam ornek bir uvey anne diyordum, gercek annesi gibi ama artik baska dusunuyorum. Kendi kizinin neler yaptiginin farkinda bile degil ama takmis Zeynep-Selim iliskisine, kiza ya Selim ya da ailen diyebilecek kadar ileri gidiyor. Zeynep Kerem.le disari cikacagini Selim.e en basta soyleseydi ya da okulda arastirip oyle bir toplanti olmayacagini ogrenseydi is bu kadar buyumeyecekti. Ya da kisaca hayir ben seninle gelmiyorum diyecekti. Selim de Zeynep.e Kerem.le gorusmeyeceksin derken nedenlerini de anlatmali kendine saklamamali idi ki Zeynep de Kerim.in gercek karakterini ogrensin, ondan uzak dursun, ama bu dediklerimiz olsaydi senaryo nasil uzatilirdi:)))ortalik gulluk gulistanlik olurdu, asil onemli olay Zeynep de ailesi de Kerem.in babasinin yilanin basi oldugu ve babasinin onun yuzunden basinin hala belada oldugunu ogrendigi zaman neler olacagi. Zeynep.in sevgili ciciannesi bakalim o zaman Kerem.e nasil davranacak:)))
12.09.2012 19:30:50
0   0

þerife demiş ki;
bu dizi bazen çok sıkıcı oluyor ya hep küslük hep yanlış anlama...
11.09.2012 14:40:11
0   0

MSFIGO demiş ki;
sevgili yulia, sende hosgeldin. selim ve zeynepin dertleri nedir acaba? biri anladimi? sacma sapan nedenler yüzünden insan ayrilirmi? bunlar bulmus ve bulandiriyorlar.
10.09.2012 21:28:01
0   0

LEYLA demiş ki;
bu zeynepe qiciq oluyorum.hic dinlemiyor selimi
07.09.2012 11:41:17
0   0

YULIA demiş ki;
MSFIGO cim nasilsin,,,,sana katiliyorum,Selim dinlemeden gozunun gorduklerine inandi,her ikisi suclu,Gulten kizini gece barlarindan yigdigini kaliba unutmus, Zeynebi sevdiyinden koruyurda o zaman neden Kerimle cikmasina izn veriyor,babanin etirazlarina bakmayarak,geleceyini dusunuyor,kendi kizinin nasil biri oldugunu bilib de onu korumagi gerkmezmi,,,
05.09.2012 12:15:15
0   0

MSFiGO demiş ki;
bence bunlarin iliskileri zaten biraz tuhaf. gecen sefer yazdigim yorumdada, anne iki yüzlülük yapiyor. selimle zeynep kötü birsey yapmadilar. sadece birbirlerine asik oldular. anne ve baba istemiyor. ama kereme birsey demiyor anne. kizini onunla evlenmesini bile istiyor. hic anliyamiyorum böyle aileleri. kiz birine asik ama baska birine vermek istiyor elinde olsa. bu nasil mantiksizlik. bence zeynep acikca selimle konussaydi. selimde gördügü manzara karsisinda yikilmasina gerek yok. kendide zeynepe oyun oynamisti basinda. merveye inanmamasi gerekti. merveyi bilmiyormu nasil oldugunu? selimde aslinda ikiyüzlülük yapiyor. maden zeynepi kiskaniyor keremden ozaman kendisi neden eski sevgilisi merveyle hep dialog halinde? ben burda tek hatayi zeynepde bulmuyorum. selimde hatali. ayrica zeynep ne yapsin? ailesindenmi vaz gecsin? kolaymi bunu yapmak?esraya gelirsek, esrayla zeynepin kiz kardes olmalari inanilir degil. esra sanki 40 yasindaki tecrübeli kadin gibi erkekleri bastan cikarmak istiyor.
05.09.2012 11:48:54
0   0

YULIA demiş ki;
Selim iyi bir insan,sevdiklerini zor durumda burakamaz,,,Kerim sinsi biri,babasindan on kat artik,gorunur,Selimi parasiz burakacaklar.Gulteni hic sevmedim,,,Omerin annesi babanin yaninda calisacak,Zeynebe yol gosteren,elinden tutan olacak,Aceba Seval Zeynebin annesimi,,,Selimi oynayan oyuncu Burak Saykisever cok iyi oyuncu,ben bildiyim dorduncu dizisi,kas onunda Selin Borankay gibi menedjeri olaydi, o zaman neler olurdu,bilin bakalim,,,kizlar hepinize cok selamlar.
05.09.2012 11:45:04
0   0

Deniz demiş ki;
cok güzel bölümdü bence merve hava alanina gelir ve selime gercegi anlatir. selimde gitmekten vaz gecer.
05.09.2012 03:59:52
0   0

öznur demiş ki;
selim o uçağa binemez gidemezki bu durumda bırakamaz ömeri.kerem nasıl bir insan oldu böyle ya sinir oluyorum ona.
05.09.2012 01:32:05
0   0

sezzy demiş ki;
ilk yorum benden olsun.Az once ozeti okudum, Selim.in ıkazına ragmen kerem.le cıkacagını soylemezsen sonu boyle olur. Bır defa güven duygusu suphlerle sarsılırsa barısmaları cok zor olacaktır.
04.09.2012 15:32:50
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler