logo

Evlerden Biri 3. Bölüm izle

Özet: Ne yapacağını bilemeden evden kaçıp Erdal’ın yanına sığınan Nursen, geceyi Erdal’ın arkadaşı Edip’in öğrenci evinde geçirir. Ancak Nursen’in masumiyeti ve saflığı Edip’i fena halde ürkütür. Erdal da ne yapacağını bilemez bir haldedir. Kızın güzelliği ve çaresizliğinden etkilenmiştir. Bir yandan Leman’la olan ilişkisi, öte yandan Nursen’in ona olan ilgisi aklını karıştırır. Öte yandan İskender, her şeyden haberdardır ve Nursen’i kollamak için öfkeyle kardeşinin karşısına dikilir. Nursenin Erdala ilgi duyduğunun farkındadır, bu onu daha da yaralar. Çünkü kardeşinin Nurseni üzeceğinden emindir. Evde ise, Hediye, küçük oğlunun iyi bir maaşla işe başlamasına memnun olmuştur. Onun Leman sayesinde işe alındığından kimsenin haberi yoktur. Okulda kızlara not satan Edip, kurnazlık yapıp okulun zengin kızlarına oyun çevirir. Bunu fark eden kızlar öç almak için Edip ve Erdal’a tuzak kurarlar. Mahmut, Nursen’den karşılık alamamasına rağmen, Leman’ın teşvikiyle jestlerine devam eder. Nursen, annesinin Erdal’la olan ilişkisinden habersiz, sevdiği erkeğin başka kızlarla birlikte olduğunu düşünüp üzülmektedir. Bir yandan da kovulduğu işine geri dönebilmek için arkadaşının teklifini kabul eder; ancak başına geleceklerden de habersizdir.
Hatice demiş ki;
Zeynep: Senin Memleketin Dedesi yasinda adamlarla evlendirilmis satilmis Kizlarla dolu. Bütün sülale ayni evde yasarken, yegenlerini hamile birakmis sonrada namusumuzu kirletti diye öldürtmüs amcalar, dayilar kuzenlerle dolu

0   0

roza demiş ki;
Meldas sana katiliyorum. Halbuki en büyük cevizleride fakir kesim kirar.. Kadin programlarina baktigindada en carpik. İliskilrde bu kesimde yasanir. Bu dizide nursenden baka hic kimse sicak gelmedi bana. Ama bukadar namussuzluk icinde zor namuslu kalir. Ay ben ne erdali yada iskenderi sevdim:))

0   0

meldas demiş ki;
Benim anlamadığım,hep zengin kızlar mı kötü öğrenci ve hep fakir kızlar mı namuslu? hangi türkiyede yaşıyoruz.

0   0

MSFIGO demiş ki;
anne gercekten cok igrenc. kizina hele gelecek bölümde acayip baski yapiyor. ya fabrikada calisacak yada babasi yasindaki adamla nisanlanacak. insallah lemanin foyasi ortaya cikar. bu kadar erkegin nursenin pesinde olmasi normal degil. baba rolündeki adam, yemekdeki nursenin bacagina eline süren herif birde onunla evlenmek isteyen adamda, ücüde igrencler. iclerinde en normal duran erdal. iskenderde stalker gibi biri. partideki kizlarin sacma sapan oyunlari yersizdi. gereksiz karakterler.

0   0

sezzy demiş ki;
Ne kadar igrenc bir anne ve onun buutn pisliklerine ragmen melekler kadar masum yetismis bir kiz. Sonunda Nursen Iskenderin ic guzelliginin farkina varip kardesine duydugu ilgiden vazgecer.

0   0

Islam demiş ki;
cok guzel bi dizi.Sabirsizlikla yeni bolumu bekliyicem.

0   0

zeynep demiş ki;
nasil bir durumdur, ihtiyari genci, orta yaslisi, herkes cinsellik pesinde... kim kime verecek, kim kime umut bagliyor, ihtiyari genci herbiri istiyorya... sonra memleketimin her bir kösesinden coluga cocuga cinsel istismar haberleri okuyoruz... izlerken normal gösterilmeye calisilanlar hicde normal olmamaktadir...

0   0

Lara demiş ki;
Bence Iskenderin rollu cok güzel ve degistirmemeleri gerek. Onun sessiz, masum hali hos birsey. Bu dizi mükemmel ve senaryosu cok cok cok farkli Böyle devam etsin istiyorum. Öyle diger diziler gibi siradan olmassin. Ki bu aslinda imkansiz,cünkü kitaptan fazla alakasiz olur.

0   0

seren demiş ki;
cook guzel bir dizi, izlemeyenlerde tavsiye ederdim...anini bile birakmadan izliyorum...

0   0

Dilvin demiş ki;
Cok heycanli - mukemmel nasil haftayi bekleriz bilmem.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler