logo

İbreti Ailem 7. Bölüm izle

Özet: Küçükbaş ailesi avukatlarının çağrısı üzerine toplanırlar. Avukat her zaman bekledikleri suçlamalardan daha ağır bir suçla karşılarına çıkar; Cinayet. Küçükbaş Ailesi’nin fertleri bir cinayete karışmıştır. Ama katil kim, maktul kim belli değildir. Ender artık kendine çeki düzen vermeye karar verir ve İpek’e giden yolda somut adımlar atma kararı alır. Fakat her somut adımında bir sürprizle karşılaşır. Yıldız, Buğra’nın gözüne girebilmek için daha anaç bir yol izler. Yaşar ve Kenan yine avantanın peşindedirler ama bu sefer büyük bir avanta. Finalde ise kimsenin beklemediği bir sürpriz karşılaşır ailemiz.
kani demiş ki;
müjdat gezen bu ülkede hala dizileriyle is yapabilecegini saniyorsa yaniliyor. o kendi gibi halki asagiliyan kendini bilmem nerde sanan insanlar yetistirsin türkcesi bile yok. ona göre bu ülkenin insanlari hala cizgili pijamali.

0   0

Aslý demiş ki;
çok süper bi dizi bayılarak izliyorum ve bence komedi dizisi olarak diğer diziler bu dizinin eline su bile dökemez . Beğenmeyen izlemesin sonuçta zorla değil.

0   0

Burak demiş ki;
neresi komik bunun ilkokul çocuklarının yaptığı espiriyi yapıyorlar amerikan dizisi shameles diye bir dizi var ona benzetmeye çalışıyorlar

0   0

uður demiş ki;
süper bi dizi ama önümüzdeki hafta final bölümü neden tutmadı anlamıyorum bizim türk milletine böyle kaliteli diziler yaramıyo

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler