logo

Sudan Bıkmış Balıklar 5. Bölüm 720p izle

Özet: Selim, Zeynep’in kalbini kazanmıştır ama önünde zorlu bir sınav daha vardır... Selim’in Kerem’e verdiği sözü tutamaması ve Zeynep’le ilişkisini saklaması Kerem ve Selim’in ilişkisini çok zedeler. Selim, çok sevdiği kuzeni Kerem’den aşkını saklarken, Zeynep de aynı sınavı evde vermek zorundadır. Zeynep, annesini Selim’le görüşmediğine inandırmak durumunda kalır. Ancak Esra ne yazık ki bütün gerçeği söylemiştir. Öte yandan seyahatten dönen hocanın, kararı Kerem’in yıkılmasına sebep olurken, Selim’in Kerem’e yardım girişimi hiç istenmeyen bir şekilde sonuçlanır. Ve bu olaydan Zeynep de payını alır. Bu sırada Zeynep’in ailesinin başına gelen büyük felaket olayların merkezini aniden değiştirir. Selim ve Zeynep’in aşkı yeniden başlamıştır ancak ailenin yaşadığı bu olayla birlikte yaşanan güven sorunu daha da artacaktır. İlişkiler iyice karmaşık hale gelecektir. Ve bütün bu yaşananlar Zeynep ve Selim’in aşkını bambaşka bir yere savuracaktır.
HANDE demiş ki;
ya arkadaslar bu afk sanki baksaniza emir kahramanlik yapiyordu levent kahrman oluyodu.....ben tum diziler bir birine benziyor zaten benzemesse de diziler olmaz dimi sezzy seni coook gordum afkde
22.09.2012 19:55:57
0   0

Beeswax demiş ki;
merve dogru yazmis... ne oldu babanin prensipleri birden??? sacma dizi
03.09.2012 22:08:01
0   0

sezzy demiş ki;
Selim ispatladi ama Kerim yapmis gibi kahraman oldu. Ileride asil Kerim.in babasinin pis isleri yuzunden Zeynep.in babasinin tutuklandigini ogrendiklerinde bakalim neler olacak. Ustelik bu adam Selim.in ailesinden kalan sirketi eline gecirip Selim.i bes parasiz yapmaya calisiyor.

0   0

lena demiş ki;
kerim napti ya selimin hakkini aldi ... yasik selime zeynep sancak kerim yapti selim den de ayrilcak ... zeynepin kardeside billerzi allip napti sanki güzel ellbize alldi hepzi de cok...

0   0

merve demiş ki;
Ayy bıkmadık bu basit entrikalardan.Yanlış anlama hikayelerinden.Babanın prensipleri de ne kutsalmış,oğlana iki dakikada sarılıverdi paçayı sıyırınca.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler