logo



Bu dizi henüz eklenmedi. Tv'de Yayınlandıktan Sonra Eklenecektir...

Yenilenen Diziler 1 Mart 09 izle

Özet: Yenilenen Diziler 1 Mart 09
Amerikali demiş ki;
Admin kardes bende bir ricada bulunmak istiyorum;eger mumkunu varisa FIRTINALAR dizisini bulabilirmisiniz acaba EBRU GUNDES oynuyordu bu dizide;eminim baskalarida sevinecek bu diziye.Olmassa canin sag olsun.selamlar.

0   0

emel demiş ki;
admin sana cok teskkür ediyorum..bizim cocuklugumuzun cizgi filmlerini bize kavusturdugun icin..simdi benim cocuklarima üzülüyordum sacma sapan cizgi filmleri izlemek zorunda kaliyorlardi..artik sizin sayenizde kücükken severek izledigimiz cizgi dizileri onlara da izletiyorum.hatta bende cocukluguma geri dönmüs gibi yine severek izliyorum..size cok teskkür ediyorumm.bir de ,,,ciftlik kizi ane,,vardi..onu da bulabilirmisiniz acaba..

0   0

ramazan güney demiş ki;
sayın admin pusat dizisini de yükleyecekmisiniz.

Admin Notu: eklenecek.

0   0

burcu demiş ki;
size cok tesekkür ediyorum.süper kalitede is yapiyorsunuz..ihlamurlar altinda dizisi hic acilmiyor.yeniden yüklemenizi cok istiyorum...

0   0

merve demiş ki;
eski breziya dizilerinide yapabiliyormusunuz acaba..mesela kücük melek maria,yalan rüzgari,hayat agaci,ve fransiz genclik dizilerini..ve rosalinda..

0   0

beyza demiş ki;
lütfen müsait zamani degil.ihlamurlar altinda dizisini öncelikli yapin.her zaman izlemek istiyoruz...size cok tesekkür ederim.

0   0

beyza demiş ki;
canim ailem dizisinin ilk bölümünden itibaren yapabilirmisiniz tesekkürler..

0   0

fatma demiş ki;
size cok tesekkür ederim. cok kaliteli bir is yapiyorsunuz,ihlamurlar altinda dizisini yenileyebilirmisiniz..alti defa izledim ama doyamiyorum..lütfen onu yaparsaniz sevinirim cunku ilk bölümlrrinden itibaren acilmiyor.

Admin Notu: müsait zamanda yenilemeyi düşünüyoruz.teşekkürler.

0   0

emre demiş ki;
lütfen su listeyi degistirin.tutmamis dizileri cikarin oradan ya..bu ne kalpsiz adam ,kül ve ates ,nefes,kiz kaciran kis masali,makber, maskeli balo,....vs..

0   0

fatma demiş ki;
emeginiz icin tesekkür ederim..sevdigim bütün diziler burada ve hepsini buradan izliyorum.baska baska arama derdi olmadan hepsini kolayca bulabiliyorum yalniz sizden birsey istiyorum.3 5 bölümde bitmis dizileriya kaldirin yada ayri bir baslik altinda toplayabilirmisiniz.mesela reyting kurbani diziler diye..lüzumsuz yer isgal ediyorlar.diger aradigimiz kaliteli devami olan dizileri bulurken ugrastiriyorlar tesekkür ederim...

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler