logo

Düşman Kardeşler 4. Bölüm izle

Özet: Yapımcılığını Sinetel ve İbrahim Mertoglu’nun üstlendiği hayatın içinden, komik ve gerçek hayat hikayelerinin yaşandığı Trakya entrikası “Düşman Kardeşler” bu akşam bol kovalamacalı 4. bölümüyle saat 21:30’da Show Tv ekranlarında… Ahmet’e yakalanmanın paniği ile her zamanki oyununu oynayan Bereket Bey, fenalaşır. Babasını hastaneye yetiştirmeye çalışan Ahmet’in kafası yolda Mehmet ve kendisini döven Müjdat ile adamlarını görünce iyice karışır. Bütün bunların üstüne birde Ahmet yolda sürpriz bir isme arabayla çarpar. Bereket Ahmet’i Leyla’nın varlığına yavaş yavaş alıştırmaya çalışsa da Ahmet’in kardeş fikrini benimsemesi pek mümkün görünmemektedir. Derya’nın kafası Ahmet ile ilgili hala karışıktır ve gerçeği öğrenmek için her yolu denemektedir. Ahmet’in başı Selin yüzünden Derya ile yine derde girer. Mehmet’i gökte ararken yerde, hastanenin bahçesinde gören Ahmet bu sefer onu yakalamayı kafasına koyar ve hastane koridorlarına kadar uzanan bir kovalamaca başlar…Ahmet’ten kaçarken saklandığı bir hastane odasında beklenmedik birini gören Mehmet bir şok daha yaşar.Tüm ev halkı bir anda ortaya çıkan Leyla ve Kamalia’nın Bereket Bey ile bağlantısı çözmeye çalışırken, Bereket Bey Leyla’yı kendi evine getirir ve yerleştirir. Bütün dengelerin yavaş yavaş değişmeye başladığı bir dönemde Derya, Kamalia’yı hiç beklemediği bir kişi ile otel odasında basar… Düşman Kardeşler, 26 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.30’da yeni bölümüyle Show TV ekranlarında!
maya hanum demiş ki;
suuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeer

0   0

adem demiş ki;
Ciğerin varmı ciğerim?

0   0

furkan demiş ki;
dizigüzelama 2 bölmdür iyi reytingler alamıyor 20.bölüm gibi biteblir belki 15

0   0

melisa5 demiş ki;
su aralar tvde izledigim tek dizi.Cok komik,senaryo guzel.emegi gecen herkese Tesekkurler

0   0

lamia demiş ki;
SUPERRRRRRR BEYA...Yazin en mukemmel dizisi.AHMET,MEHMET,LEYLA,BEREKOS,ILKER,OSMAN ve digerleri... hepiniz cok basarilisiniz..

0   0

sivasli demiş ki;
supersinizzzzzzzzzzzzz valla beya harika bitirim ahmet dokturdu yine

0   0

DuMaN demiş ki;
Admin 2 part da sorun var galıba 1 ilgilenirseniz.

Admin Notu: Kontrol edildi problem yok

0   0

Okan demiş ki;
admin dizi yüklemeniz ne zaman sonuçlanır bilgilendirirsen sevinirim. şimdiden teşekkürler

Admin Notu: bütün partları izlemeniz için hazır .. birinci part tamamen yüklenmediği için diğer partları da yayınlamıyoruz .. çok kısa bir sürede düşman kardeşler dizisini izleyebilirsiniz ..

0   0

Selz demiş ki;
Ne zaman yuklenir dizi??

Admin Notu: çok kısa zamanda ilk partı yüklenecek , siz ilk partı izlerken bütün partlar hazır olacak..inanın hd olarak veren ilk site biziz

0   0

seda demiş ki;
admin diziyi nezaman yüklüyorsunuz sabirsizlikla bekliyorum :(

Admin Notu: bir zaman vermek mumkun degıl ama normal sartlar altında bı 20 dakıkaya falan sıtemızde olabılecegını dusunuyorum .. dıger butun dızılerı hd yaptık bır bu kaldı en ıyı goruntuyle vermek ıstedıgımızden bıraz gecıkmeler yasanıyor .. affınıza sıgınarak , ıyı seyırler dılıyorum ..

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler