logo

Hayatımın Rolü 3. Bölüm izle

Özet: Müşfik, Ecenaz’la bilgisayardan görüntülü konuşma yaparken, Ecenaz’ın kapıyı çalması üzerine yakalanmamak için bağlantıyı kesmek zorunda kalır. Turnede olduğunu düşündüğü Müşfik’in kapı çalınca bağlantıyı kesmesi Ela’yı meraklandırırken, Müşfik’in hayatında başka birisinin olabileceği fikri de kıskanmasına yol açar. Çocukların babaanneleri kahvaltıya gelecektir. İlk kez annesinin karşısına Yaşar olarak çıkacak olan Müşfik ise oldukça tedirgindir. Yaşar’la tanışan Bedia, tanıdık birisini görmüş gibi duraksayınca Müşfik telaşlanır. Bu arada parkta Dostu gezdirirken Yaşar’ı gören güvenlik görevlisi Gökhan, arkadaşı Hasan’a ondan bahseder. Gönlüne göre birisini bulamayan güvenlik görevlisi Hasan, site çıkışında gördüğü Yaşar’a ilk görüşte aşık olur. Hasan, görüşme gününde çocukları almak için eve gelen Müşfik’e, Yaşar hanıma talip olduğunu söyleyince Müşfik büyük şok yaşar
merhaba demiş ki;
Buyuk kiz cok itici nasil bir konusma seklidir o anlamadim

0   0

mehtap demiş ki;
süper

0   0

mehtap demiş ki;
bence süper bi dizi ben bayılıyorum harika:) hiç bitmesin. yazan mehtap by:P

0   0

slm demiş ki;
Cok komik ya...Özellikle Ilhan Sesen ile annesi yanyana durunca.Ilhan Sesen daha yasli duruyor.Birde erkeklerin yaslandikca kendilerinden cok daha genc bayanlarla görülmeye calismalari da baska bir konu... Bunlarin disinda güzel bence..

0   0

serhat demiş ki;
haluk bilginer ile çoçukların dialoğları çok hoşuma gidiyor çok yapıcı genç anne ve babalara yol gösteren bir yanıda var reyting kurbanı olmaz umarım. Çarpık ilişkileri olmayan dizilerin yürümesi için genelde arkasında sağlam bir kanalın olması lazım Behzat Ç. arkasında durduğu gibi umarım bu dizininde arkasında durur Star Televizyonu.

0   0

yaban gülü demiş ki;
insallah kisinda devam eder.. cok güzel bir aile dizisi bitmesin

0   0

Muhammed demiş ki;
Cok güzel bir dizi ya

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler