logo

Çıplak Gerçek 4. Bölüm izle

Özet: Soruşturma derinleşdikçe kirli çamaşırlarda tek tek ortaya dökülüyor. Sıra Hazal’ın son görüştüğü arkadaşlarında... Hazal’ın rehber hocası Nedim sorguya alınır. Nedim, Hazal ve ailesiyle ilgili çok önemli bilgiler paylaşıyor. Hazal’ın üvey babası Harun, tavırları ve söyledikleriyle şüpheleri üzerine çekiyor. Zamanın geçmesi ve Hazal’dan hiçbir haber alınamaması sinirleri gitgide geriyor. Hazal’ın babası Korhan ise duygusal olarak çöküşler yaşıyor. Diğer yandan Hazal’ın eski sevgilisi Deniz’de sorguda. Avukat babasıyla sorguya gelmesi şüpheleri üzerine çeker. Hazal’ın bilgisayarındaki Deniz’le chat konuşmaları olayı başka bir boyuta taşıyor. Dizi 16 bölümde bitecek İsrail formatlı, orjinal ismi The Naked Truth olan dizi heyecan dolu hikayesi ile daha ilk bölümünde izleyiciyi ekran başına topladı. 45 dakikalık dizi 16. bölümde bitecek.
Gulen demiş ki;
Hahha dizinin ozet kisminda original ismi the naked truth yaziyordu, hani benim gibi sabirsiz olanlar arar da bulamazlar diye original ismini yaziverdim, millet de ders vermeye gelmis, bisey cevirdigim de yok, sukur tam ingilizcesini anlayacak kadar da sozluk kullanabiliyorum:))) ayrica diyen gittim kardesim, kime neyi anlatiyorsunuz:))) neyse ki kacirdigim birsey var mi diye tekrar izlemeye gelmistim, her zaman olmaz yani...

0   0

re_rock demiş ki;
ne kadar saçma bi dizi amaclarını anlamadım?.s

0   0

bengus demiş ki;
the killing dizisi tadinda...oyunculuk uzerine yogunlasan bi psiko drama.. valla cok iyi olmus.. tesekkurler

0   0

doqus demiş ki;
vay be hazal ile arkadaşı ninamiydi neydi lezbiyen çktılar :D 2si yatmış

0   0

Hezal demiş ki;
sacma sapan bir dizi 4 bolumdur ayni yerde duruyorlar hic ilerlemedi

0   0

neyda demiş ki;
@Gulen-Evet haklisin Naked Truth adli bir komedi dizi var ve bu dizinin orjinal adi da senin dedigin gibi HaEmet HaEroma ama bunun tam Ingilizceye cevirisi de Naked Truth yani Ciplak Gercek..Bilgine sunulur :)

0   0

dizici demiş ki;
dizi iyi gidiyor, kurgu güzel, kişilikler tek tek işleniyor karakterler tek tek dahil oluyor. Hazal bence yakınlarda olanları izliyor. oyunculuklar baya kaliteli, yönetmeni tebrik ederim.

0   1

Harun demiş ki;
@Gulen: hic birsey anlamadim. Dizinin adi "Ciplak Gercek". Sen bunu galiba inglizceye cevirmissin. :)

0   0

Gulen demiş ki;
adminlerim canlarim cok teskkurler yuklediginiz icin. bu arada dizinin orijinal ismi naked truth degil o sadece ingilizce cevirisi. the naked truth aslinda sitcom ve severek izliyoz. bu dizinin orijinal ismi Ha-Emet HaEroma

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler