logo

Sudan Bıkmış Balıklar 2. Bölüm izle

Özet: Zeynep ve Selim’in yolları ayrılıyor! Selim ve Zeynep’in tutkulu, hesapsız aşkları yaşanan olaylarla gölgeleniyor. Selim ve Zeynep’i düğün sahnesinde şarkı söylerken gören Hüseyin öfkeden çıldırır. Üstüne Selim de durumu savunmaya çalışınca iyice sinirlenip kalp krizi geçirir. Zeynep, kendi yüzünden babasının hastanelik olmasına dayanamaz. Bu sırada Duygu’nun oteline gelen Merve işleri iyice karıştırır. Gülten de Selim’le konuşup onları rahat bırakmasını ister. Zeynep, Selim’i bulmaya gittiğinde Merve ile karşılaşır. Selim’se Merve olayını bahane edip Zeynep’den ayrılır. Bu ayrılığın etkisi Zeynep’i çok sarsar. Üstelik üniversite sonuçlarının açıklanmasıyla, Esra’nın Zeynep’in tercihlerini değiştirip Selim’le aynı Hukuk Fakültesini yazdığı ortaya çıkar. Hüseyin kızının mutluluğu için İstanbul’a taşınmaya karar verir. Selim, İstanbul’a döndüğünde tutkusu olan müzikten de vazgeçer, arkadaşları ile kurdukları gruptan ayrılır ve ailesinin isteği doğrultusunda aile şirketinde çalışmaya başlar. Zeynep’in aşkı kısa sürede ağır basar ve Kaş’a geri döner. Fakat ne Zeynep’i ve ailesini bulabilir, ne de onlardan bir iz.
melike demiş ki;
harıka bi filim yapmışlar harıka bir film

1   0

Beeswax demiş ki;
Diziyi cok begendim. Benden önce yazilan yorumlari okudum. Herkesin yorumlarina ve bakis acisina saygi duyuyorum. Zeyneb cok yapmacik oynuyor ve özellikle yapmacik agliyor diye yorumlar okodum. Beni zeynebin aglamasi aksi taktirine cok etkiledi. Bir sahnesinde bende agladim. Ayrica nasil böyle cabuk bir iki bölümde asik olunur diye yorumlar okudum. tabiiki olur. bu ask. seni birden vurur. hele ki zeyneb gibi bir kiza. zeyneb simdiye kadar hep ailesi icin yasamis ve simdi ilk defa ask diye birsey ile karsilasiyor. daha cok saf ve kalbi ilk defa ask ile karsilasiyor.

0   0

sena demiş ki;
coook guzel bir dizi yaa ben cok begendim ve bencede begenmiyenlere hak vermiyorum ve selim de cok yakisiklii :p

0   0

zina demiş ki;
bence zeynepin annesi selimin teyzesi olan kadin

0   0

Irem demiş ki;
bence süper bir dizi

0   0

rüya demiş ki;
süper bi dizi..beğenmeyenlere hak veremiyorum kusura bakmayın..oyuncular güzel rol yapıyor..ve bence ezgi eyüpoğlu da çok içten ağlıyor..

0   0

mastem demiş ki;
neden aşk dizisi illa içinde acı barındırsın, zamanında Yağmur Zamanı diye bir dizi vardı, Tamer Karadağlı ve Azra Akının oynadığı.. Aşk dizisi öyle olur, 2 sezon deli gibi izlendi.. İçinde entrika da vardı ama insanın ruhunu sıkmadan, sade ve sıcak yapılmıştı.. Ondan sonra düzgün aşk dizisi çekilemedi zaten.. Özellikle AFK rezaletinden sonra insanın içi kaldırmıyor.. tekrar aynı şeyleri izleyesi gelmiyor..

0   0

ila demiş ki;
cooook guzel bir dizi cok beyeniyurum insallah uzun surer,

0   0

Oðuzhan demiş ki;
ben Burcuyla hemfikirim... neyin nasıl gelişeceği baştan belli ve sıkıcı boş bakışmalarla göya dramlarla dolup taşacak buda... Sinemde kısmen haklı, güllük gülistan olsa herşey, oda bayar insanı... ama bu kreatif olmadan, sadece yeni suratlarla süslüyeceğimiz bilinmiş bir dizi-projesini tasarlamaya gerekçe olmamalı bence... çok saçma ve olan mâlesef oyunculara oluyor ve sadece onlara. prodüksyon şirketleri sigortalı, ama dizi rap diye kalkınca, oyuncular mâşından olanlar... çok yazık

0   0

Sinem demiş ki;
Peki burcu sence selim ve zeynep mutlu,mesut yasarlarsa nekadar izlenirdi bu dizi? Izliyeci ask istiyor ama kavusamiyan ask. Icinde entrikalarin oldugu bir dizi. Evet haklisin selimin kuzeni daha nice kötülükler yapicak,daha nice engeller cikacak selim ve zeynebin arasinda..

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler