logo

Hayatımın Rolü 2. Bölüm izle

Özet: Müşfik, kadın sesiyle telefonda konuşurken annesi Bedia’a yakalanınca oyun için hazırlandığını söyler. Bedia, oğlunun davranışlarından şüphelense de Ela’dan ayrıldığı için depresyonda olduğunu düşünür. Müşfik, dadı Yaşar olarak ilk iş günü olduğu için oldukça heyecanlıdır. Tiraje ile birlikte hazırlıklarını yapan ve tüm detayların üzerinden bir kez daha geçen Müşfik artık hayatının rolü için hazırdır. Haftanın altı günü Dadı Yaşar olarak çocukların yanında yatılı kalmak zorunda olan Müşfik, annesi ve kardeşine bir yıl sürecek bir oyun için turneye çıkacağı yalanını söylemek zorunda kalır. Sabah erkenden gelerek daha ilk günden Ela’nın gözüne girmeyi başaran Yaşar, evin temizliğini ve yemeklerini de yaparak iyi bir iş ortaya çıkarır. Ecenaz’ın dışında Can ve Amelya ile de tanışan Yaşar, kısa sürede onların da sevgisini kazanır. Her şey yolunda giderken Ecenaz’ın, Yaşar’la tanıştırmak için babasıyla bilgisayardan görüntülü konuşma yapmak istemesi üzerine Müşfik ne yapacağını şaşırır.
Arzum demiş ki;
cok tessekürler,seviyeli,muhtesem bir Dizi........

0   0

ceren demiş ki;
çok eğlenceli bi dizi elanın çocuklarına bayılıyorum can çok seker amelya çok güzel en minikleri ecenaz ise çok tatliii ecenaz gibi bi çocuğum olsun isterdim çok zeki ve çok şirinn :)

0   0

buse demiş ki;
dizinin konusu taklit bile olsa cok eglenceli ve zevkle seyrediyorum insallah bu sekilde devam eder ecenaz cok tatliiiiiiiiii

0   0

mella demiş ki;
muhteşem bir dizi muhteşemmmmmm teşekkürler emegi geçenlere

0   0

cemre demiş ki;
sayin admin ayri dunyalar dizisi sibel dizi diyer bolum olmacak meraklan bekliyorum

0   0

cuncikim demiş ki;
cok tatli bu dizi ...

0   0

buse demiş ki;
emeginize saglik cok tesekkürler

0   0

Erhan demiş ki;
tsk admin bende bu diziyi bekliordum izlemek icin

0   0

YA demiş ki;
Sayin admin,hd kalitesi ne zaman yuklenmis olur?? Suandada partlar izlenmiyor..

Admin Notu: az bir zamana kadar hazır efendim , anlayışına teşekkürler

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler