logo

Çıplak Gerçek 1.Bölüm izle

Özet:
Melike demiş ki;
Muhtesem bir dizi..Cok kalite, oyuncularin harika performansi. super bir konu. Gercekten cok sayili zevkle seyrettigim bir dizi. Bir cok yabanci dizilerden dahada kaliteli bir yapim.. Keske, bir ikinci 16 episodes yapsalar baska bir konu uzerine..Size anlatamam ne kadar zevkle izledigimi. Kesinlikle seyretmeyenlere tavsiye ederim. Sayin DDizi ekibi sizede bu diziyi eski oldugu halde silmediginiz icin tesekkur ederim.
02.10.2012 05:31:46
0   0

oldie demiş ki;
Amerikada her gun yuzlerce insan,koseyi donebilmek adina, romanlar,seneryolar vs yaziyor.Cogu cope atilan, basilsada okunmiyan, okunmasina, flime cevrilmesine sira gelmiyen, gelmiyecek olan, on binlerce emek. Iste bu emeklerin seneryo olani calinamiyor. Ama macera romanlari, copluklerde, o derece yani.Cakilli derede altin arar gibi, bazen guzel seyler cikiyor, yapimcisini zengin eden hikayeler.Kisacasi kac bolum oldugu belli olan dizilerin hemen hepsi bu tur hikayelerdir, konusma diline bakin amerikan cevirmesi oldugunu gorursunuz, oyunculardan belkide olen bile olmustur, ama paket cekimdir, hikaye belli, oyuncular tam profosyenel, 3 gunde ceker bitirirler.Kisacasi basilacak kadar deger gormeyip, cope atilan bir hikayeyi, ben seyretmem. hor gordugumden deil,o kadar zamanim yok))

0   0

anne demiş ki;
Aynen banada öyle geldi ye$il. Ilk bölüm sadece emniyette gecdi biraz dizi yavas ilerliyor sanki, biraz insan zorlaniyor izlerken. Koyun Can derdinde Kasap et derdinde misali Anne kizinin derdinde üvey baba ise mac derdinde. $u üvey babayi birde öz babayi gözüm hic tutmadi bu olaya dahil olabilirler... Ayni o diger diziye benzemez umarim güzel devam eder

0   0

yesil demiş ki;
16 bölüm olmasini sevdim. yoksa ziyadesiyle slkardi bir kizi ne kadar arayabilirler ki... Lakin bana gecen yillarda final yapmak zorunda kalmis bir diziyi animsatti. detaylar ayni olmayabilir ama tema ayni.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler