logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Fatmagülün Suçu Ne 80. Bölüm Final izle

Özet: Kanal D’nin, senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun kaleme aldıkları, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, başrollerini Beren Saat ve Engin Akyürek’in paylaştıkları, yapımını da Ay Yapım’ın üstlendiği sevilen dizisi “Fatmagül’ün Suçu Ne?”, bu akşam ekrana gelecek final bölümüyle ekrana veda ediyor. Veda bölümünde; “Bu son olsun” diyerek adliye binasına gelen, düşmanlarının gözünün içine bir kez daha bakmak zorunda kalan Fatmagül için, bu duruşma çok zor geçeceğe benziyor. Sanıkların arasında bu kez, Mukaddes, Avukat Münir Telci ve Reşat Yaşaran da var. Fatmagül’ün davası sonuçlanıyor mu? Sonunda, Fatmagül’ün üzerindeki kara gölgeler kalkacak mı? Fatmagül ve Kerim için bundan sonra hayat nasıl olacak? Tüm bu soruların yanıt bulacağı, ilk bölümünden itibaren büyük bir merak ve tutkuyla izlenen “Fatmagül’ün Suçu Ne ?” dizisi, hafızalardan silinmeyecek, duygu dolu bir bölümle veda ediyor.
ramin demiş ki;
ramramramramramramram
28.08.2014 - 01:38
0   0

Bekir demiş ki;
Ya Arkadaş Hangi dizinin yorumlarına baksam mübarek Diziden uzun Dizi hakkın da hiçbir fikre sahip olamıyorum, Çünkü diziyle ilgili bir yorumda yok. Bu kadar çok yazıpta Az da olsa diziden bahseder insan. Mahalle kadınlarının toplandığı Altın gününe dönmüş burası diziden başka herşey konuşuluyor.
15.11.2012 05:00:12
0   0

Berran demiş ki;
Sezzycim sevindim canimmm...keyifli dinlemeler;))Anthony Quinninkide cok güzeldir Onun sadece sesini duymak bile keyif verici..Ayni sekilde ORSON WELLESIN seside müthis tesirli Iyi geceler canimmm..sevgilerimle öpüyorum:))

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Berran, ben Orson Wellesin o parcasina bayiliyorum, kizim bile benim tekrar tekrar dinlemelerimle parcayi ezberledi. Ama Anthony Quinn.in sarkisini hic dinlemedim, hemen dineleyecegim. Yuregine saglik arkadasim, tesekkurler.

0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Maral Arkadasimda detayli bir sekilde MADALYONun arka tarafini yani eksilerini cok güzel bir sekilde anlatmis.Kendisine tamamen katiliyorum.herikisininde yüregine saglik:))Sevgilerimle herikinizide kucakliyorum candostlar:))kalin saglicakla...sezzycim Ilhan Iremin parcasi icin tesekkürler:)) Bendende size 2 en cok sevdigim Oyuncudan ORSON WELLES "I KNOW WHAT IT IS TO BE YOUNG" ve yine ayni sayfada ANTHONY QUINN" I LOVE YOU,YOU LOVE ME" parcalarini kendi seslerinden dinlemeniz icin sevgilerimle gönderiyorum.keyifli dinlemeler:))

0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili maral; benim teferruatli anlatamadiklarimi, cok guzel ve aciklayici, tum olumsuz etkileri ile teferruatli bir sekilde anlatmissin, sagol, yuregine saglik diyorum. Butun bunlari dusunemeyen bir anne nasil bu kadar rahat bir sekilde boyle seyleri normalmis gibi karsilayabiliyor hala bunu anlayabilmis degilim. Berrancigim, snein d ebenimle ayni dusuncede olmana cok sevindim ve eminim pek cok anne de bizim gibi dusunuyordur. Sizler icin bu gece Ilhan Irem.in cok sevdigim bir parcasini sectim, Yazik oldu yarinlara. Keyifli dinlemeler dilegiyle sevgiyle kalin.

0   0

maral demiş ki;
sevgili SEZZYcim söylediklerine katılıyorum. olayın ahlaki yönü kişiye özeldir diyeyim. ben diğer yönüyle bu olayı değerlendirmek istiyorum. fiziksel ve psikolojik açıdan incelendiğinde küçük yaşta yaşanan cinsel tecrübelerin çocuğun gelişiminde olumsuz etkilere neden olduğu gözlenmiştir. onikibuçuk ila ondört yaş arasında kızlarımız ergenliğe girmektedir. ergenlikle birlikte cinselliğe duyulan merak artmaktadır. duygusal ve bedensel gelişimini tamamlamadan çocuklarımızın cinselliği yaşaması beraberinde bazı sorunları da getirmektedir. örneğin adetler düzensiz olduğu için, korunma problemleri olur. istenmeyen gebeliklere yol açar. o yaşta bir çocuğun kürtaj olmasında büyük problemler yaşanabilir. hatta kürtaj bir çok olayda çocukta bedensel sorunların yanında, ruhsal açıdan travma yarattığı gerçeğini ortaya çıkarmaktadır. cinsel yolla bulaşan hastalıklar, kısırlık ve rahim ağzı kanseri riski artmaktadır. ergenliğe giren kızlarımızda üreme sistemi işlemeye başlar ve vücut 17-18 yaşlarında son şeklini alır. sağlıklı bireyler yetiştirebilmek için cinsellik erken yaşlarda yaşanmamalıdır. fiziksel ve duygusal olarak vücut gelişimini tamamladıktan sonra yaşanması ileride doğabilecek sorunların önüne geçmede önemli rol oynayacaktır. ayrıca cinselliği küçük yaşlarda yaşamak kişide olumsuz etki yarattığından ileriki yaşlarında sağlıksız cinsel yöntemlere yönelme görülmekte, madde bağımlılığının bu gençlerde daha çok yaygın olduğu ayrıca gözlemlenmiştir.

0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Maralcim ve sevgili Sezzycim yorumlarinizi zevkle okudum yüreklerinize saglik.)) Bende Almanyada yasiyorum.Buradada asagi yukari öyle. Sikayet olursa tabiiki cezasi var.Ancak ben en cok bir ANNE olarak daha "kücük"sayilacak yani "pubertät" veya teenager cagindaki kizinin cinsellik yasamasini onaylamasi hatta bunu adeta sorgulamasi...:-(( Sezzy arkadasim acik ve net sekilde yazmis.Daha sonra olacaklar konusunda yerden-göge kadar hakli.Bunlarda ELMA SEKERINDEN ARTA KALANDIR;)) Tanri evlatlarimizi korusun bazilarinada Akil - Fikir versin

0   0

sezzy demiş ki;
Selma hanim, ben de bir Avrupa ulkesinde yasiyorum, sizin bulundugunuz ulke hangisi bilmiyorum ama burda 13-14 yasinda bir kizla cinsellik yasayan bir erkek hapse girer.(saniyorum burda yasal sinir 16 yastir)Bu nedenle bier erkek bir kizla iliskiye girecekse ve kucuk goruyorsa mutlaka yasini sorar ki boyle yasal bir suc islemesin. Ama yien de 13, 14, 15 yasinda bir kiz yasini buyuk soyleyip biri ile iliskiye girebilir ve iliskiye girdigi erkegi aciklamaz, ama basini belaya sokmak isterse(erkegin) bunu aciklar. Ben bir anne olarak 13,14 yasinda bir kizin cinsel iliskiye girmesini uygun bulmuyorum, herseyin bir zamani vardir. Buna bir de ailemizden gordugumuz degerleri ilave edersek boyle bir seyi tasvip etmeyiz. Seneler once hastahaneye hamilelik kontrolune gittigimde yanimda oturan bir adamla hamile kucuk kizinin halleri gozumun onune geldi bu yorumu yazarken. Ikisinin de yuz ifadeleri hic de boyle birseye sevinmis gibi degil, aksine uzuntu dolu idi. ufak bir kiz cocugu ya o yasta kurtaj olacak ya da daha kendi yasinin guzelliklerini yasayamadan anne olacak, burda da birsuru 16,17,18 yasinda kizlar goruyorum. daha o yasta okul diye birsey kalmamis, sirtlarini devletten alacaklari ucbes kurusa baglayarak akillarinca cocuk yapip okumaktan, calismaktan kurtulduklarini saniyorlar, ama gelecek diye birsey kalmiyor, kendi ayaklair ustunde durma gucu diye birsey olmuyor. Buutn bu ornekler 13,14 yasinda bir kiz cocugunun cinsellik yasamasinin ne derece dogru oldugunu sorgular ve bir ebeveyin olarak kizlarimizin o yasta cinsellik yasarlarsa geleceklerinin nasil olacagini da dusunmeliyiz. egitim yok, calisma hayati yok. Devletten aldiklari uc bes kurusla zor gecinirken dogacak cocuklarina nasil bir gelecek verecekler???

0   0

maral demiş ki;
Selma hanım kafanızın karışmasına neden olacak bir durum yok ortada. sizin bahsettiğiniz bu durum ülkelerin kabul ettikleri, yasalarla belirledikleri bir şey. buna cinsel rüşt yaşı deniyor. ispanyada bu sınır 13, almanyada 14 dür. cinsel rüşt yaşının en yüksek olduğu yerlere örnek Malta ve Türkiye dir. Cinsel rüşt yaşının altındaki bir kişiyle cinsel ilişkiye girmek suç sayılmaktadır. ayrıca küçük yaşlar için çiftler arasındaki yaş sınırı beş (yanılmıyorsam) sanırım. yani kızınızın yetişkin biriyle olması suç sayılır. Bazı ülkelerde yaş sınırı bulunurken, bazılarında ergenlik sınır kabul edilmekte, bazılarında ise cinsel rüşt yaşı için ayrı bir sınır bulunmayıp, cinsel ilişki için evlilik zorunlu tutulmakta, dolayısıyla evlilik yaşı fiilen cinsel rüşt yaşı olmaktadır. örneğin iranda evlilik yaşı 13 tür. yani cinsel rüşt yaşı onüç kabul edilmekte ve evlilik içinde olması şartı aranmakta. ülkeler arasında değişik yasalar geçerli olabilir. avrupada ve bizde idam cezası kaldırılmıştır ama dünyanın bir çok ülkesinde bu ceza vardır. ya da eşcinsel evlilikler bazı ülkelerde geçerlidir ama bazı ülkelerde yasaktır. ya da bazı ülkelerde trafik kazası ölümle sebebiyet verdiğinde cinayet gibi değerlendirilirken, biz de kaza unsuru ön plana çıkartılmakta ve cezası yüksek değildir. ya da kürtaj bazı ülkelerde serbest, bazı ülkelerde yasaktır. toplumsal gelenekleri, inançları göz önüne alarak ülkeler kendilerine uygun yasa maddelerini düzenlemekteler. ülkemizin yasaları bu şekilde düzenlenmiş, çocuklarımızı koruma adına çıkarılmıştır bu yasa maddeleri. bir örnek daha vereyim size hollanda da bazı uyuşturucu madde kullanımı serbesttir. türkiye de yasaktır. selma hanım olayı bu pencereden değerlendirirseniz kafanız karışmayacaktır. sevgiyle kalın...

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler