logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir. Diger iceriklerimize goz atabilirsiniz Anasayfa


Kuzey Güney 40. Bölüm Sezon Finali 720p izle

Özet: Ferhat’la Kuzey’in bu karşılaşmasının galibi Kuzey olur. Ferhat gözaltına alınır. Kuzey artık, sevdiklerine verdiği sözü tutmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Korku dolu, karanlık günlerin ardından Kuzey için de ufukta güneşli günler belirmeye başlar. Ferhat ise işlediği suçların hesabını polislere vermeye çalışır. Sinaner’ler cephesinde, Banu ile Güney’in düğününde başlayan Burak Çatalcalı krizi, her geçen saat daha da büyür. Balayına çıkmak üzere son hazırlıklarını yapan Güney ve Banu’nun evliliklerine, en büyük darbeyi Cemre’nin varlığı indirir. Kendisi yüzünden başlayan olaylardan habersiz Cemre ise, aşk acısıyla baş başadır. Kuzey’e aşkını itiraf ettikten sonra sığınacak hiçbir yeri kalmayan Cemre, sonunda kalbinin sesine kulaklarını tamamen kapatmaya karar verir. Kuzey, Zeynep’le olan ilişkisinde sorunlardan ve korkulardan uzakta, yeni bir döneme girmek üzereyken, Ferhat hayatının en büyük kumarını oynar. Bu oyunun kazananı olmayacaktır.
cihan demiş ki;
tabelannnnnnnnnnnn

0   0

Kuzey demiş ki;
Ya off.. Bence Kuzey ve Cemre 9829; Kuzey de Cemreyi seviyor iste Yeni Sezonu sabirsizlikla bekliyorum.

0   0

Eray demiş ki;
Ben en heyecanli seyretigim dizi dir bu. iyi ki de var Saygilar, Segilerle... Arkadaslar yeni SEZON NE zaman basliyor ,bilen var mi aranizda??

0   0

ALPER demiş ki;
sezon fınalınde kıvancın oyunculuk performansına hayran kaldım bu kadarını beklemıyordum dogal oynuyor natürellik kıvancın oyunculuguna farklı bir boyut katmış süper gelecegin bir numaralı aktör adaylarından biri emin adımlarla ilerliyor çok başarılı kıvancı oyunculugundan dolayı kutlarım......

0   0

cüneyt demiş ki;
on numara dizi ama konuyu çok uzatıyorlar bayıyor bazen yapamadılar ezelde ki gibi konular şipşak hallolsun 40 bölümde olan şey evlendiler boşandılar bir iki boks maçı o kadar yabancı dizilerde bunların iki saatte çektikleri bölümü konuyu 40 dk uzatmadan sıkmadan çekiyorlar

0   0

gizem demiş ki;
Alinin öldüğüne inananlar daha önce hiç kurtlar vadisi izlememiş olmalılar ..

0   0

Adam Kuzey demiş ki;
gençler aliyi öldürmezler çünkü kuzeyin bir arkadaşı olması lazım Aliyi öldürürse zaten dizi biter :)

0   0

KEJE demiş ki;
Tas yürekli olan bide benim herhalde, aglamak degil Kivanc haric, Ali Zeynep ve Güney o sahneyi kötü oynadilar..gaza gelemedim yani :))) .. Bu arada Dip Not, Ferhat en sevdiklerin arasinda birinden vazgeciceksin dedi, Kuzeyin ilk vazgecemedigi Cemre oldu, cünkü hemen onu aradi;)

0   0

can demiş ki;
admin dizileri partlı yapma imkanınız var mı ya donma yapıyo teşekkürler...

0   0

ece demiş ki;
YA Ali yi öldürene kadar Zeynepi ya da Güneyi öldürseydiniz ya bu nasıl senaryo arkadaş

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler