logo

Son 24. Bölüm izle

Özet: "Son" bu hafta uçağın düştüğü günde geçiyor, tüm sırlar çözülüyor. Selim ve Halilin uçağın düştüğü gün yaptıkları plan her ikisinin de hayatını değiştirmiştir. Selim karısı Aylinden gizli bir şekilde Leyla ve oğlunu karşılamak ister. Bu gizli sırra ortaklık edecek kişi ise en yakın arkadaşı Halildir. Selim Halilin yardımıyla Leyla ve oğlunu görecektir. Ancak Selimin bilmediği bir şey vardır. Halil geçmişten beri Selimin gölgesi altında ezilmiş ve istediği hayatı yaşayamamıştır. Uçağın düşmesi ve insanların Selimi öldü sanması Halile bir fırsat sunar. Halil uçağın düştüğü gün bir karar verir. Verdiği karar herkesin hayatını sonsuza kadar değişmesine neden olur.
bili demiş ki;
Bence Halilin sağa sola ateş ettiği Alevin hayalidir.

0   0

sevin demiş ki;
selam ya pardon arkadaslar tekerlekli sandalye diye yazdim ama ben öyle dusundüm cünki misir tarlalarinda ferhad ile ömere bakarken oturuyor gibiya bende tarlada sandalyede oturamiyacagini düsündüm birde basini biraz yukari kaldirip birine bakiyor sanki gözümde öyle bir sahne canlandi hani o sahne son sahneymis ferhadi yanina almis ömer falan belki yanindaki aylin sandalyeyi itiyor herseyi unutmuslar ucurtma ucuruyorlarfalan benim düsüncem yani .ben böyle hayal etmemistim sonunu ama hani mutlu sona tabiki karsi degilimde ben ask hikayesi diye düsünmemistim diziyi yada öyle sandim neyse bu gün seyrederiz artik dizi bitince burda parti var herkez gelsin:)

0   0

melissa demiş ki;
sevin tekerlekli sandale göremedim.halil deli gibi ates ediyo oraya buraya,birde ferhat tarlada.biraz önce face dede adminlerde yazmislar özeti malesef detayylarsan bir sey yok:-((

0   0

bili demiş ki;
Sevin:) ben de senin gibi arada bir girip yorum var mı bakıyorum,varsa okuyorum ama hiç yazmak içimden gelmiyor.Selimin oturduğunu ve mutlu mutlu baktığını gördüm.Ama tekerlekli sandalye göremedim.

0   0

melissa demiş ki;
iyi aksamlar sevin burda tuna adasi festivali vardi yeni geldik bende baktim simdi ama belliki herkeste bir hayalkirikligi var degilmi:-((.ahh sevin ahh azmi eski bölümlere baktik her söze her detayi inceleledik:-)))neyse bakalim yarin aksam neler olacak ama fragmana bakilirsa pek ümit yok gibi.özetini bari admin kardeslerimiz biraz detayli yazsalar aksama kadar merak ederiz artik.benim facebookada geliyor özet ama adminlerin yazdigi gibi oluyor kisa.sevin dizi fragmana göre biterse bizde birlik olup detaylari nasil bagliyacagimizi senariste bidirelim ne dersin:-)))iyi geceler yarina kadar bakarsin dopdolu bir son olabilir ne dersin adi üstünde SON yani hersey sondada olabilir....

0   0

sevin demiş ki;
deniz yildizi rican üzerine yorumlari okudum ama ben diziyi hic seyretmedim o sebeple yorumsuzum.arkadaslar herkezde hayal kirikligindan dolayi bir isteksizlik var kimsenin yazasi yok zaten yazcak birseydeyok.ben aliskanliktan arada bir girip bakiyorum iste. okurmusunuz bilmem ama fragmanlari seyretiniz eminim 1.sinde birisi parmakliklarin arkasinda akilhastanesi yada hapishane gibi kimki o?biride yemek tableti ile duvara vuruyor o sesleri cikariyor bir kadin o kim ?halil hayal mi görüyor ne?cocuklar kavusmus selimde tekerlekli sandalyede galiba, cocuklara bakiyor mutlu mutlu yaninda birisi var herhalde aylin.bütün bunlar halilin akil hastanesindeki hayalleriydi belki ,degilse selim halili vurmus halilde selimi biri tekerlekli sandalyede oteki hapiste selim ayline ve cocuklara kavusmus mutlu. yanliz misir tarlalarida öyle pek klasik bir aile mutluluk tablosu olmus hani icimden süphelenmek geldi ??okuyormusunuz kendi kendimemi yazdim bilemedim :-)görüsürüz.

0   0

Deniz yildizi demiş ki;
Bili,yesil,sevin,nur-iclal,roza lütfen fatmagülün sucu ne final bölümü en son yazilan 20 yoruma bakin.

0   0

Ada demiş ki;
Ama reytinglerde hep ön siralarda olupta 25 bölümü tamamlasaydi daha iyi olurdu. Senarist,yapimci vs yüzleri gülerdi,izleniyoruz diye. Dizi oyuncularina yeni ekmek kapilari acilirdi. Yoksa hepimiz biliyoruz 25 bölüm oldugunu

0   0

melissa demiş ki;
ben ne pismanim nede üzgünüm.severek ve bekleyerek izledim egerki bunun sonu baglanamadiysa bence baska neden vardi bundan eminim.degilse o kadar detaylarin aciklamasi olmaliydi.ben senariste yüklenmiyorum cekim hatalarindan o sorumlu degldi ve kendiside demis zaten ilk dizim diye belki bu bir baslangicti sonunu getiremedi ama o kadar hikayeyi hayal etmekte kolay degil.bizde sonunu kendimize göre hayal ederiz.

0   0

yesil demiş ki;
Hepimize gecmis olsun :) Basta kendime ...

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler