logo

Yahşi Cazibe 93. Bölüm Final izle

Özet: Bir yandan Cazibenin kendisini terk etmesinin üzüntüsünü yaşayan Kemal, diğer yandan da baba olacağı gerçeğiyle yüzleşmek ve bu konuda bir şeyler yapmak zorundadır. Hulusi ve Makbulenin ilişkisini ve Şerefin kardeşi olduğunu öğrenip şoka giren Simgenin de Hulusiye bir sürprizi vardır. Öte yandan her gün başka bir çiçeğe konmaktan bıkmış olan Barış, evlenip hayatını bir düzene koymak ister. Yahşi Cazibe, toplu nikahlı final Bölüm HDüyle atvde...
Fazıl demiş ki;
Resmen saçmalamış, tabir yerindeyse sıçıp batırmışlar. Yazıklar olsun. Bir daha dizi çekmeyin siz..
3 yıl önce
2   0

azeri demiş ki;
itirazim bu ne bicim son ?azerileri resmen kotu kaleme verdiniz nerde kaldi kardesliyimiz
12.05.2013 - 09:30
3   1

esmanur demiş ki;
"CAZİBE" öyle bir şey yapmaz finali çok kötüydü
05.04.2013 - 14:20
4   0

nazlim demiş ki;
ya yaziklar olsun bu ne yaaa nasil bi sonnn resmen dolndirigi chikardilar cazibeyii.....nece olar bele ish inana bilmirem .........
12.10.2012 09:57:20
3   0

ilahe demiş ki;
bu diziye ilk bolumden bakiyordum.azerilerin demek olar ki hepsi bakiyordu.yaziklar olsun.baktiim ve bu diziye ayirdigim saate uzuluyorum.burada turkleri yok yonetmeni kinamaq lazimdi.bu onun nasil zeif insan oldugunu gosterirki isi ile intiqami ayird ede bilmiyor.
30.09.2012 14:13:41
2   0

heartbeat017 demiş ki;
bu kadar saçma bir son olabilirmi?

2   0

zeyneb arab demiş ki;
cok sacma. sice melek seytan oluyor seytan melek.Cazibe filimden ayrildsa Azeri meletine bohtanmi atmak lazim.q ve x ne demekdi acikla mumkunse.

1   0

yasemin demiş ki;
sonu iğrenç olmuş.dizinin tüm güzelliğini son bölümle mahvetmişsiniz yazık

2   0

ceylan demiş ki;
en sevdiğim diziydi şuan dizi bitti ama bende bi yorum yapayım çok güzel eğlenceli komik içinde aşk dolu bi diziydi cazibe o kadar mı yalancıydı kemali o kadar çok severken kemali herkesten kıskanırken birden aslında erkekleri tuzağa düşüren yahşi deilde yalancı bi kadın olu verdi gerçekten çok yazık oldu bu dizinin böyle bitmesi final bölümleri bence mutlu yada mutsuz bi şekilde biter öylede bitmeli ama saçma bi şekilde bitmemeli diziyi mahvetmişsiniz üzgünüm finali izlediğimde bu kadar olmaz dedim ..

1   0

zeyneb arab demiş ki;
filimin baslanqici yaxsi sonu kotu. azeri qadinlari namuslu ve qeyretlidi buna laiq deyilLER.filimin yonetmesine ALLAHIN LENETI OLSUN.ONUN karisi urus..du.

1   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler