logo

Yalan Dünya 21. Bölüm izle

Özet: Düğün hazırlıklarına başlayan Nurhayat, evlendikten sonra Rıza ile birlikte Denizler’in dairesinde oturmak istiyor. Dekorasyon için yan daireye teftişe giden Nurhayat, bombayı patlatıyor ve Denizler’den 48 saat içinde evi boşaltmalarını istiyor. Nurhayat düğün hazırlıklarına başlar. Evlendikten sonra ise Rıza ile birlikte Denizler’in dairesinde oturmak ister. Dekorasyon için yan daireye teftişe giden Nurhayat, bombayı patlatır. 48 saat içinde evi boşaltmaları gereken Deniz, Bora ve Açılay kara kara ne yapacaklarını düşünürler. Kendine yeni bir kız arkadaş bulan Emir’in ise başı trafik ile derttedir. Sevgilisi Anadolu yakasında oturan Emir, onun işe ve eve bırakılma işlerini üstlenince bütün ömrü yollarda geçmeye başlar. Yaptığı güzel ve iştah kabartan yemekleri ile Kocabaşlar’ı etkilemeye çalışan Nurhayat, düğün isteklerinde abartıya kaçmaya başlar. Evin reisi Şehmuz Bey’e havai fişekten, düğünün sokak reklamlarına kadar bir dizi inanılmaz isteklerle gelir. Beş parasız olan Bora, para kazanmak için gönüllü denek olmaya karar verir. İlaçların yan etkisini insanlar üzerinde deneyen bir firmaya anlaşmaya gider. Tülayda kalan Zerrin, onun Selahattin’le barışmasına engel olur. Tülay’a başka, Selahattin’e başka konuşur. Hatta ödeyemediği borçları yüzünden, pavyonda Tülay’ın işini de kapar. Selahattin’e sanki Tülay’ın isteğiymiş gibi bir dizi para ve eve eşya taleplerinde bulunur. Tülay ile barışmak için her şeyi kabul eden Selahattin, bütün yaptıklarına rağmen aşkının Amerika’ya gittiğini öğrenince çılgına döner. Ancak Zerrin’in tutarsız konuşmalarından şüphelenen Selahattin, onu takibe almaya karar verir. Evden çıkmak istemeyen Deniz, Bora ve Açılay’ın aklına Nurhayat’ı daireden soğutacak parlak bir fikir gelir. Ancak buldukları bu çözüm başlarına daha büyük bir belanın açılmasına neden olur.
selami demiş ki;
beyler bayanlar, dizileri guzel guzel izliyoruz da su alttaki ustteki reklamlara tiklarsaniz site sahiplerine de faydasi olur gibi geliyor. tiklayin site acilinca cikin hepi to 5 saniye suruyor.

0   0

ayten demiş ki;
Zerrin yine süpersin...

0   0

neriman demiş ki;
dizi muhtesem severek ve keyifle izliyorum yalniz acilayi cok sevimsiz ve kasinti buluyorum cok samimiyetsiz

0   0

aysem demiş ki;
ayy sezzy nin izlemediği dizi mi var sanki )) diğer kızlar gelmemiş ama hayırdır noldu dün AFK dan sonra bayıldınız mı hepiniz )))

0   0

kartal demiş ki;
Vay sezzy komedi dizisidemi izliyosun :D

0   0

sezzy demiş ki;
Harika bir dizi, butun oyunculoar da super, Avrupa yakasini aratmiyor. Insallah dizi sezon finali yapmaz da devam eder:))) tum ekibi kutluyorum.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler