logo

Son 23. Bölüm izle

Özet: İranda aranan Aylin kaçmaya karar verir. Leylanın oğlu Mehdiyi de yanına alarak sınıra gitmek için yola çıkar. Aylin ve Mehdiye Simon yardım edecektir. Leyla Selimin izini sürmeye devam eder. Yorgonun verdiği adresten Selimin kaldığı yeri bulur. Leyla Selimi bulduğunda onları bekleyen başka biri daha vardır.
melissa demiş ki;
tamam nihan hanim sizin mailiniz geldi sagolsun admin kardeslerden.ama bu aksam konstanremizi diziye verelim:-)))yarin yazarim.24.bölümde görüsmek üzere

0   0

Nihan demiş ki;
Cok sevinirim melissa hanim:) Sayin Adminimize yazip, rica ettim ve tabii mumkunse senin E-mail adresini de verebilirse cok memnun olacagim:) 24. bolume bakinca, vaktiniz de varsa lutfen yazin, sabah kahvaltimi yaparken once yorumlarinizi okuyorum, sonra izliyorum:) Gorusmek uzere.

0   0

melissa demiş ki;
nihan hanim,tahmin ettim zaten saat farki deyince.sizinle facebook arkadasida olabiliriz bilemiyorum kanunlara uygunsa benim rizamla admin kardeslerimiz e-mail adresini atsinlar size.ama adimi okuyunca sasirmayin sakin facebookta görüncede sasirmayin.ama lütfen belli etmeyin.bilemiyorum nihan 2 bölüm sigdirabilirlermi ama biz zaten biliyoruz alevden dolayi halilin ayline ilgisii degilmi 1.bölümden beri hemde.iste bende diyorumki o kadar olaylarin hicmi aciklamasi yok.savgiyle kalin ben herkese facebook adresi vermem ama burdaki arkadaslari yorumlarindan tanidim.

0   0

Nihan demiş ki;
Soylemeden edemiyecegim yine, kendimi ikinizin arasinda karacali(c harfi kuyruklu)gibi hissediyor olsamda:)) Senarist Aylini Irana Mehdi ve Simonu oldurmek icin gonderdi. Neden olmelerine gerek gordu onu da anlamadim.

0   0

melissa demiş ki;
yesil,baktim o bölüme evet cd de 20 00 var onu görmüstüm ama bir anllam veremedim siz yazinca düsüncem degisti zaten dün aksamdan beri.evet 2000 yilbasinda aylin-selimle alev-halille tanistilar ne ilginc degilmi?o zaman dedigimiz gibi bunlar hep uluslarasi birbirine bagli olaylar degilmi yesil. artik 24.bölümde yorumlasiriz arkadaslar aksama görüsmek üzere...ha unutmadan birde demistiniz ya acaba aylin acaba bir amaclami irana gitmeye zorlandi iste onunla baglanti kurdum ve halilde irana gitti degilmi ve aylinin bu kadar aksilik yasamasi tesadüf degil bilerek yapildi hersey.yani aylinin oraya gitmesinin bir plan oldugunu düsünüyorum karsi taraflarca hazirlanmis bir plan...

0   0

Nihan demiş ki;
Australia dan melissa hanim:) Bu senaryo buyuk bir ask hikayesi degil ki zaten. Yani bilmiyorum, tek tarafli buyuk bir ask hikayesi olabilir mi? Ask degil bu, saplanti, icinde yillarca biriken ofke, nefret. Yillar sonra icinde buyuttugu butun bu karma$anin firsat dogdugu anda disa vurumu. Acaba Ayline karsi seneler oncesi hissettigi duygulari yine hissediyor mu. Sadece Selime duydugu nefret ve intikam duygusundan dolayi mi Aylini istiyor. Diger olaylari dusununce bence bu olay cok daha basarili islenmis. Sacmaliklar yok mu peki? Tabii ki var, gormezden geliyoruz. Selim, Halil olayi farkli gelisirse yani sizin beklediginiz gibi bir Son olursa iste o zaman bana gore cok sacma olur. En cok merak ettigim Cevdet ve Halili nasil baglayacaklar binadan dolayi. Sordugumuz sorularin coguna yanit alamayacagiz, baglayamayacaklar, ya da ustunkoru gecistirecekler Simonun olumu gibi. Izleyiciyi kucumsediler mi bilmiyorum fakat Sayin Berkun Oya coook buyuk konustu ve bu yuzden ba$i cok agriyacak...Hoslukla:)

0   0

roza demiş ki;
Can Çıkmayınca Huy Çıkmaz

0   0

melissa demiş ki;
neyse gecmis olsun.siz hangi ülkedesinizki saat farki yazmissin?yesil o dedigin yere ögleden sonra bakacagim.ben birde barcelonayi okudum.dün ben bazi seyler düsündüm ama ne bileyim yilbasi aksami selimle ayln tanismasi ve halilin onlarin arkasindan bir tuhaf bakmasi.cünkü sizde yazdiniz yabüyük bir askin hikayesi degil bu diye bende hep öyle düsünüyorum ve inan yesil öyle bir sasiracagiki gibi geliyor bana.hic aklima gelmeyen bir ihtimali dün getirdim aklima."hic sordunmu o kiz kim diye?"benim fikrimi baska yöne yöneltti....

0   0

Nihan demiş ki;
Pardon melissa hanimcim ya, unuttum onu yazmayi:) Gittim kuafore, evet sevin hanimin dedigi gibi alerjim olabilirmis. Simdi diyeceksin ki doktora neden gitmiyorsun:) Daha once demistim ya doktorumu degistirdim diye, doktorun hastasi cok. Bundan once ki doktorum en fazla on dakika ayiriyordu hastalarina ama bu, yarim saat suruyor hemen hemen. Boyle olunca da saatlerce bekliyoruz. Bi keresinde oglen gittim, ciktigimda hava kararmak uzereydi inan:)) saatlerce bekliyecem diye gidemiyorum, gozum korkuyor:) Kahrolasica tamamen gecmedi ama biraz azaldi, catal cok guzel ka$isiyol:)))

0   0

yesil demiş ki;
Fragmanda ki AYlinin Tvden ögrendiginde agladigi sahneydi. Ali AYlinin eski resimlerine bakarken sanirimbirde CD vardi o kutuda üzerinde 2000 yaziyordu. Ali ne zamandan beri diye sorunca Halilin o 2000 yazan Cd mi her ne ise ona bakti. Sanki 2000den beri der gibi oldu. TErs Köse olmak icin yarindan sonra hala bir bölüm umudum var.. Yoksa bu diziden cok sey bekledigime üzülürüm.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler